- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi MaviMujdem
Regl beklemek yok güzel enerjiler yolluyoruz :)Kızlar nasılsınız yarın regl bekleyenler benim gibi burada mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl beklemek yok güzel enerjiler yolluyoruz :)Kızlar nasılsınız yarın regl bekleyenler benim gibi burada mı ?
Bakalım inşallahİnşallah gelmez umudumuz hep bol olsun
İnşallah ama ben kesin eminim kuzumRegl beklemek yok güzel enerjiler yolluyoruz :)
Nası eminsin ole düşünme kırmızı gördünmikiİnşallah ama ben kesin eminim kuzum
Regl ağrısı gibi ağrım var benim bugün, bende 28 şubatta
Bel ağrısı hafif kaşık ağrısı varRegl ağrısı gibi ağrım var benim bugün, bende 28 şubatta oldum, dün uzayan alıntı vardı umutlanmıştım bugün regl ağrısı başladı sende durumlar ne bakalım???❤
Ben de regl olcak gibiyim bel ağrısı kasik ağrısı varRegl ağrısı gibi ağrım var benim bugün, bende 28 şubatta oldum, dün uzayan alıntı vardı umutlanmıştım bugün regl ağrısı başladı sende durumlar ne bakalım???❤
Benimde 1 nisanda birinci evlilik yıl dönümümüz insallah 3 kisi olarak geciririz hayirlisiyla. Yumurtlama ignemi oldum beklemedeyim. Bugun igne gunu haric daha 3. Güne giriyorumAmin insalllah 6 nisan da evlılkl yıldonumuz ins olur 3 yılda 3 kişi
TebriklerKızlaarrr günaydıınn karın ağrıma uyandım regli oldum diye lavaboya koştum birşey yok hemen kaset test yaptım iğne günü hariç 15.günüm buda artık iğne etkisi değildir değil mi 8.ve 10.günde kaset testim negatifti
Günaydın ben gebelik testi yapmaya cesaret edemedim lh testi yaptım onda da bi şey yok.. Bugün 15. gün umutluydum ama maalesef boşa...Bugün sabah uyandigimda guzel haberlerinizi okuyayim insallah hadi bakalim
Tebrikler iğne etkisi değil tabi ki minnoş geliyorKızlaarrr günaydıınn karın ağrıma uyandım regli oldum diye lavaboya koştum birşey yok hemen kaset test yaptım iğne günü hariç 15.günüm buda artık iğne etkisi değildir değil mi 8.ve 10.günde kaset testim negatifti
Ayy inşallahTebrikler iğne etkisi değil tabi ki minnoş geliyor
Off inşallah bebiş belirtisidirBen de regl olcak gibiyim bel ağrısı kasik ağrısı var
Ay çok sevindimmmm kan tahlılı vermeye git hemen ne dicem bu grup da baya hamiş olan oldu yaAyy inşallah
Maaşallah canım benimm ❤❤❤ Darısı başıma inşallah...Kızlaarrr günaydıınn karın ağrıma uyandım regli oldum diye lavaboya koştum birşey yok hemen kaset test yaptım iğne günü hariç 15.günüm buda artık iğne etkisi değildir değil mi 8.ve 10.günde kaset testim negatifti
Allah en kısa sürede nasip eder inşallah sen test yapmadın mıMaaşallah canım benimm ❤❤❤ Darısı başıma inşallah...