- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi MaviMujdem
İğne etkisi için yapmıştım neyseki erken geçmiş şimdi 18 Mart’ta test yapıp pozitifi görücemCanım acele etme daha dur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne etkisi için yapmıştım neyseki erken geçmiş şimdi 18 Mart’ta test yapıp pozitifi görücemCanım acele etme daha dur :)
Ne güzel belirginleşmiş kan testi yaptın mıBakın alttan üste iğnenin 11.12.13. ve 14.günleri. artış var mı diye merak ettiğim için evde bulduğum yere çiş bırakıyorum size de referans olabilir.
Maaşalah kuzum, darısı başımıza ❤Bakın alttan üste iğnenin 11.12.13. ve 14.günleri. artış var mı diye merak ettiğim için evde bulduğum yere çiş bırakıyorum size de referans olabilir.
Ayy canım süperr yaaa bir haber de senden geldi kan testi verBakın alttan üste iğnenin 11.12.13. ve 14.günleri. artış var mı diye merak ettiğim için evde bulduğum yere çiş bırakıyorum size de referans olabilir.
Çarşamba 49 çıktı kan testim ikinciyi vermedim daha artışı görmek için yarın vericemAyy canım süperr yaaa bir haber de senden geldi kan testi ver
İnşallah hepimiz pozitifi goruruzzz aminnnnİğne etkisi için yapmıştım neyseki erken geçmiş şimdi 18 Mart’ta test yapıp pozitifi görücem
Belki regl ağrısı değildir kırmızıyı görene kadar sabretÖfff regl ağrım başladı
İnşallah bakalım pzt bat günüm bakalımBelki regl ağrısı değildir kırmızıyı görene kadar sabret
Dünde bende öle olmuştu ama bugün geçti bel ağrım dışında tabi bide midem yanıyo ama ben her ay reglimde de hamile gibi reflü kusma yasarım o yüzden ayıramıyorum ama bel agrısı ilk defa çekiyorum hiç bel ağrım olmamıstı hayırlısı beklemedeyizÖfff regl ağrım başladı
Hayırlısı olsun canım ins pozitifi görürsün hoş geldinMerhaba bende 17 sinde vurulucam bu anketteki her yorumu okudum hepınız cok tatlısınız bende yenı üye oldum ilkndeneme hayırlıs
İlkten hamile olursun inşallahMerhaba bende 17 sinde vurulucam bu anketteki her yorumu okudum hepınız cok tatlısınız bende yenı üye oldum ilkndeneme hayırlısı
Yok canım benim prolaktinim yüksekti dostinex kullanırken 15 gün boyunca aslan pençesi çayı yaptım sabah aksam içtim sonra bıraktm bide hayıt çayı var o da gebelik için iyi geliyor diye duymuştumİns canım Mart için bende konu açtım ama bir yandan da burdan sa süreçleri birlıkte takıp ederiz diye yazdım biraz önce de bal tarçın ve çörek otu kürümü yaptım yapanlar varmı aranızda
Benımnde yüksek çıktı 34 o yüzden babanda hormon ilacı verdı dün bitti zaten 2 taneymiş ama bu kuru de yaptım ya yiyebileceğin bişi cunkuYok canım benim prolaktinim yüksekti dostinex kullanırken 15 gün boyunca aslan pençesi çayı yaptım sabah aksam içtim sonra bıraktm bide hayıt çayı var o da gebelik için iyi geliyor diye duymuştum
Amin insalllah 6 nisan da evlılkl yıldonumuz ins olur 3 yılda 3 kişiİlkten hamile olursun inşallah
Hoşgeldin canımm, şans getirsin umarım ❤Merhaba bende 17 sinde vurulucam bu anketteki her yorumu okudum hepınız cok tatlısınız bende yenı üye oldum ilkndeneme hayırlısı
Teşekkür ederim insalllahHoşgeldin canımm, şans getirsin umarım ❤