- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 31
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
8.gün iğne dahilŞUAN iğne dahil kaçıncı gününüz?
Daha çıkmadı canımCanım sonuç çıktı mı durumun nasıl şuanda ? İnşallah hamissindir
Sabah aç karnına verdin dimi ?Daha çıkmadı canım
kaçıncı günde öğrendin sonucunu canım ?kızlar bende çatlatma iğnesi ve klomen ile gebe kaldım , dualarım sizinle Allahım hepinize nasip etsin inşallah, sorunuz varsa belirti veya başka şeyler ile ilgili ile ilgili lütfen yazınn
Şİmdi şöyle bende iğne etkisi iğne dahil 9. gün sabahı ilk yaptığım testte geçmişti. negatife dönmüştü. 11. gün gidip kan verdiğimde beta değerim 3,20 idi 12. gün sabah ilk idrarla yaptığım gebelik testi pozitifi görünce tekrar kan vermiştim 8,60 ile gebeliği öğrenmiştim. 13. gün kaset ucuz test laboquıck marka pozitife dönmüştü.8.gün iğne dahil
İmdi şöyle bende iğne etkisi iğne dahil 9. gün sabahı ilk yaptığım testte geçmişti. negatife dönmüştü. 11. gün gidip kan verdiğimde beta değerim 3,20 idi 12. gün sabah ilk idrarla yaptığım gebelik testi pozitifi görünce tekrar kan vermiştim 8,60 ile gebeliği öğrenmiştim. 13. gün kaset ucuz test laboquıck marka pozitife dönmüştü.kaçıncı günde öğrendin sonucunu canım ?
benimde iğne dahil 9. gün negatif çıktı test yarın 11. günüm yarın yapıcam bakalım hala negatif mi görcezİmdi şöyle bende iğne etkisi iğne dahil 9. gün sabahı ilk yaptığım testte geçmişti. negatife dönmüştü. 11. gün gidip kan verdiğimde beta değerim 3,20 idi 12. gün sabah ilk idrarla yaptığım gebelik testi pozitifi görünce tekrar kan vermiştim 8,60 ile gebeliği öğrenmiştim. 13. gün kaset ucuz test laboquıck marka pozitife dönmüştü.
en belirgin belirti felaket akıntı idi
Hayır farketmiyo beta HCG aç tok ögleden sonra verdimSabah aç karnına verdin dimi ?
Ay resmen benim kalbim çarpıyor sizi düşünemiyorum hayirli haberler inşalalh bize de umut olacakHayır farketmiyo beta HCG aç tok ögleden sonra verdim
Bende açıkçası akıntı yok şöyle ben zaten fitil kullandığım için günde 3 kez 2 3 saat sonra kullandığım fitilin akıntısı oluyor beyaz krem tarzı normal akıntı yok dahaİmdi şöyle bende iğne etkisi iğne dahil 9. gün sabahı ilk yaptığım testte geçmişti. negatife dönmüştü. 11. gün gidip kan verdiğimde beta değerim 3,20 idi 12. gün sabah ilk idrarla yaptığım gebelik testi pozitifi görünce tekrar kan vermiştim 8,60 ile gebeliği öğrenmiştim. 13. gün kaset ucuz test laboquıck marka pozitife dönmüştü.
en belirgin belirti felaket akıntı idi
Benim de öyle ilk gun hafif iğne vurulan yerde agri oldu ara ara kasiklsrima agri girdi birde igneden bir gun sonra akıntı oldu başka birseyim yok herkesi aynı etkilemiyor galibaHafif kaşık batmalarim dışında iğne hiç etki etmedi gibi böyle olan var mı
Amin caniimmAy resmen benim kalbim çarpıyor sizi düşünemiyorum hayirli haberler inşalalh bize de umut olac
En hala inanamıyorum 2 senedir olmuyorduAy resmen benim kalbim çarpıyor sizi düşünemiyorum hayirli haberler inşalalh bize de umut olacak
Varsada anlamazsınız firil kullandığınız için. eben de progestan fitil kullanıyorum gebe kaldığım ilk günden beri ondan biliyorumBende açıkçası akıntı yok şöyle ben zaten fitil kullandığım için günde 3 kez 2 3 saat sonra kullandığım fitilin akıntısı oluyor beyaz krem tarzı normal akıntı yok daha
Çıktı mıııKızlar kan verdim bekliyorumduavedin
Dün gece sol tarafıma yatınca baskı gibi ağrı oldu yatamadımKızlar nasılsınız ?
Durumlar nedir ağrı hassasiyeti devam eden varmı dayanamayıp test yapan ama emin olamayan sabırsızlıkla gününü bekleyen nerdesiniz sesiniz çıksın
Yok daha değilÇıktı mııı
Yani hamişsin öylemi ayyyy çok sevindim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahDün gece sol tarafıma yatınca baskı gibi ağrı oldu yatamadımbugün progesteron vermeye gittim 6.84 çıkmış beta 3.05 prolaktin yüksek
Bebetime 3 değeri bile çok net gösterdi ama laboquick göstermedi.
Maalesef varsada dediğiniz gibi anlamıyorum çünkü belirtiler herkeste çok farklı ilerliyor kan tahlili 9 gün sonra mı verdim dedinVarsada anlamazsınız firil kullandığınız için. eben de progestan fitil kullanıyorum gebe kaldığım ilk günden beri ondan biliyorum