- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
- Konu Sahibi MaviMujdem
Evet ilk kullanışım daha pozitif beklemek için erken ama etkisi geçtimi die bakmak için test yaptımCanım baya geçmiş etkisi sende ovitrellemi vuruldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk kullanışım daha pozitif beklemek için erken ama etkisi geçtimi die bakmak için test yaptımCanım baya geçmiş etkisi sende ovitrellemi vuruldun
Maaşallah kuzum bence hamile olmama ihtimalin yok, test çok güzeldi bugün iğne sonrası 6. Günüm iğne etkisi ne zaman geçer diye test yapıyorum şuan kendi uydurduğum bir gölge var sanki yani iğne etkisi geçmek üzere hatta gün içinde biter Sonra 10. Günden itibaren belirti aramaya başlarım2 senedir deniyoruz olmuyo eşimde bı sorun yok bende basit kist var ama adetle atiliyo doktor diyo gebelige engel değil diyo yumurtam catlamayinnca kiste dönüşüyormuş 2 ay klomenve ovitrelle kullandım olmadı sonra doktorumu değiştim yeni doktorum hemen hormon tahlili hsg istedi hepsi normal çıktı sonra klomen denemissin olmamış dedi bunsefer başka binilac deneyelim dedi Letrol verdi adetin 3. günü başladım beş gün kullandım adetin 14 . Günü gittim sağda 14 ve 16 mm solda 18 mm yumurtam oluşmuştu iki gün daha bekle ovirelleyi vur dedi yani adetin adetin 16. Günü vurdum iğneyi ayriyeten evde çörek otu bal tarçın yedim hergun ikintane incir yedim fazlası prolaktini yükseltiyormus doktorum omepaq10 verdi demir hapı kullanıyorum ve bol bol Meryem süresini okudum bakalım şuan daha sevinemiyorum bı iki gün daha geçsin bakalım adet olmassam kan vercem
Ooo maaşallah koş acileeeeKızlar yaptım bugünde test böyle cikti
Eki Görüntüle 3020135
Benle aynı kafadansınbende iğne etkisi ne zaman geçer diye test yapıyorum 6. Gündeyim belli belirsiz kameraya çıkmayacak bir çizgi var sanki (sanki diyorum bende emin değilim ) Yarına hiç etki kalmayacak sanırım.Kızlar iğnenin 8. Gününden durum bildiriyorum fikir olması açısından iğne etkisi geçmiş sanırım
Allahim insallah hamilesindirEki Görüntüle 3020082 kizlar iğnenin 14 .günü böyle çıktı iğnenin etkisi olabilir mi
Yerleşme kanaması mı kiKızlar benim 6.günüm dünden beri hani adetiniz biter de çamaşıra gelmez ama silince kahverengi bi sey olur ya pecetede oyle bi durum var sizde de var mi acaba olmadi mi
Ben 8. Gündeyim henüz öyle bişe yaşamadım belki yerleşmedirKızlar benim 6.günüm dünden beri hani adetiniz biter de çamaşıra gelmez ama silince kahverengi bi sey olur ya pecetede oyle bi durum var sizde de var mi acaba olmadi mi
İnsaAllah canımAllahim insallah hamilesindir
Bilmiyorum umutlanmak istemiyorum herhangi bi sorun değildddir insallahYerleşme kanaması mı ki
Insallah..Ben 8. Gündeyim henüz öyle bişe yaşamadım belki yerleşmedir
Canım ne durumdasın, iğne etkisi var mı?Kızlar bende dün 11.00 de vuruldum bu akşam 8 -9 da başla dedi inşallah 14 gün sonra hayırlı haberler alırız bu arada ilk denemem iğnedrn sonra 24 saat gecti henüz hiç bir ağrı hissetmedim
Canım hadi kan vermeye ne duruyorsun die bağırıyo ordaKızlar buda iğnenin etkisi değildir heralde
Yarın koşucaammCanım hadi kan vermeye ne duruyorsun die bağırıyo orda
Hayırlı haberlerini bekliyorum bence güzel bi değer olcak baya netYarın koşucaamm
Sağol canım aminnHayırlı haberlerini bekliyorum bence güzel bi değer olcak baya net
Çelenk çiçek böcek bişeyler yollamak lazım sana topiğimin ilk hamişiAllah nazarlardan saklasın seni ve bebişi