- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
- Konu Sahibi MaviMujdem
Ayy benim göğüsler hala hassas ya uçları sanki bir çocuk emzirmişim gibi dik dik duruyo çamaşırlara sürttükçe acıyo var mı ben gibi olan? Daha ne kadar acaba iğne etkisi devam etcek ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yarın kan testi veriyimde hala inanamıyorum ya tabiki ediyorum etmem miiiiiÇelenk çiçek böcek bişeyler yollamak lazım sana topiğimin ilk hamişiAllah nazarlardan saklasın seni ve bebişi
Şimdi bana duaya başlayın küçük hanım ismim Hatice
Dün sızıdan gözlerimden yaş aktı benimde bugün sızlama azaldı ama hala dik duruyor. Beta hcg test silindi ama yan etki neden geçmiyor anlamadımAyy benim göğüsler hala hassas ya uçları sanki bir çocuk emzirmişim gibi dik dik duruyo çamaşırlara sürttükçe acıyo var mı ben gibi olan? Daha ne kadar acaba iğne etkisi devam etcek ?
Benimde test silindi ama bende aynı durumdayım etkiler devam ediyor halaDün sızıdan gözlerimden yaş aktı benimde bugün sızlama azaldı ama hala dik duruyor. Beta hcg test silindi ama yan etki neden geçmiyor anlamadım
Kacinci gun de yaptınız test acaba hayirli olsun inşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinAy yarın kan testi veriyimde hala inanamıyorum ya tabiki ediyorum etmem miiiii
Amin sagol insaAllah Rabbim herkese nasip etsin bugün iğnenin 15. günü adet günüm yarın kan vericem bakalımKacinci gun de yaptınız test acaba hayirli olsun inşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlısı artık, akıntım var mı peki? Ya da 2 gün önce var mıydı?Benimde test silindi ama bende aynı durumdayım etkiler devam ediyor hala
Merhaba benimde yarın kontrol var yumurta gerekli büyüklüğe geldiyse iğne olacağım. İlişki iğneden sonra 12 ve 36. Saatlerde mi olmalı?siz birde 24 yazmışsınız yani hem sabah hem akşam gibi mi?4 gün üst üste ilişki sonrası sana kalkış dedi canım yarın öğlen 12 de iğneyi vurulucam ben saat olarak değerlendirmeyi düşünüyorum 24-36-48 sonra gün aşırıya döner
Hayırlı olsun iğneden sonra hangi saatlerde ilişki oldu öncesinde oldu mu ?Amin sagol insaAllah Rabbim herkese nasip etsin bugün iğnenin 15. günü adet günüm yarın kan vericem bakalım
Var canım ama çok yoğun değilHayırlısı artık, akıntım var mı peki? Ya da 2 gün önce var mıydı?
Kuzum kesin bir şey diyemem sana ama ben Aralık ayında 24 ve 36. Saatleri değerlendirmiştim sabah ve akşam kimyasal olsa bile tutmuştu şimdi ise 12-36-48 saat şeklinde ilerlicem 24. Saati kaçırdımMerhaba benimde yarın kontrol var yumurta gerekli büyüklüğe geldiyse iğne olacağım. İlişki iğneden sonra 12 ve 36. Saatlerde mi olmalı?siz birde 24 yazmışsınız yani hem sabah hem akşam gibi mi?
İnşallah iğne fayda eder pozitifi görürsün canımHayırlı olsun iğneden sonra hangi saatlerde ilişki oldu öncesinde oldu mu ?
Bende 12 ve 36. Yi değerlendireyim ondan sonra gün aşırı diye düşünmüştüm ama şimdi napsam bilemedimKuzum kesin bir şey diyemem sana ama ben Aralık ayında 24 ve 36. Saatleri değerlendirmiştim sabah ve akşam kimyasal olsa bile tutmuştu şimdi ise 12-36-48 saat şeklinde ilerlicem 24. Saati kaçırdım
Bende de çok yoğun değil ama yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan tarzda, karnımda davul gibi şişti ama son 3 4 aydır reglden önce çok gazım oluyor bu normalde belirti ama bende tutmadığının belirtisi gibiVar canım ama çok yoğun değil
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinİnşallah iğne fayda eder pozitifi görürsün canım
Canım benim saat 1 de 36.saatim oluyor mutlaka değerlendiricem yarın öğlenide değerlendirmeyi düşünüyorum ve salı gecesinide değerlendirip emekliye ayrılıyorumBende 12 ve 36. Yi değerlendireyim ondan sonra gün aşırı diye düşünmüştüm ama şimdi napsam bilemedim
Şişkinlik ve gazında iğne etkisi olduğunu söylüyorlar 2 gün öncesine kadar bende aynı öyleydim günlerde geçmiyor umarım pozitif pozitif tamamlarız süreciBende de çok yoğun değil ama yumurtlama akıntısı gibi şeffaf uzayan tarzda, karnımda davul gibi şişti ama son 3 4 aydır reglden önce çok gazım oluyor bu normalde belirti ama bende tutmadığının belirtisi gibi
Şuraya sonunda pozitif gördüm diye ne zaman yazarım acaba?
Her ay davul gibi şişip beni kandırıp geçiyor canım ya inşallahŞişkinlik ve gazında iğne etkisi olduğunu söylüyorlar 2 gün öncesine kadar bende aynı öyleydim günlerde geçmiyor umarım pozitif pozitif tamamlarız süreci
Arkadaşlar meraba konuşmalarınız okudum da bende bugün çatlama iğnesi oldum doktor bize pazartesi çarşamba ve cuma ilişki gümü olarak verdi sizlere iğneden sonra mı hergün verdiCanım benim saat 1 de 36.saatim oluyor mutlaka değerlendiricem yarın öğlenide değerlendirmeyi düşünüyorum ve salı gecesinide değerlendirip emekliye ayrılıyorum
Bana 3 gün üstüste dediArkadaşlar meraba konuşmalarınız okudum da bende bugün çatlama iğnesi oldum doktor bize pazartesi çarşamba ve cuma ilişki gümü olarak verdi sizlere iğneden sonra mı hergün verdi