Gebeliğe Hazırlık 28 Şubat İtibariyle Çatlatma İğnesi Olanlar💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Pcosluyum 8 aylık evliyim evlendiğimden beri korunmadık gebelik hiç olmadı. Bu Ay Klomen ve ovitrelle iğne kullandım bugun iğnenin 7.günü çok şiddetli kasık ve bel agrilarim var beyaz renkte akıntım var acaba bunlar normal midir yaşayanlar yazabilir mi 😍😍
Merhaba benimde bugün iğnenin 8 günü. Bende ovitrelle iğne oldum 😁. Nisan 1 de oldum . Bel ağrım hala devam ediyor kalçama vuruyor ağrı bazen. Sizde ne gibi belirtiler var 😁 paylaşırsanız sevinirim 🌸🌸

Merhaba benimde bugün iğnenin 8 günü. Bende ovitrelle iğne oldum 😁. Nisan 1 de oldum . Bel ağrım hala devam ediyor kalçama vuruyor ağrı bazen. Sizde ne gibi belirtiler var 😁 paylaşırsanız sevinirim 🌸🌸
Bende 1 nisan da oldum 😅 sağ kasığımda sürekli bir ağrı ve batma var belim de ağrıyor regl ye bir hafta kaldı normalde goguslerim şişerdi asla sismiyor bu ay anlayamadim. Belirtilerim bu kadar çok umutluyum nedense inşallah pozitifi görürüz 😍

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. 1nisanda çatlama iğnesi oldum klomen progestron vs kullanmadım.yumurtam bir tane ve 18mm. Sormak istediğim şu iki gündür akıntım oluyor bugün sulu şekilde oldu ve kasıklarımda hala ağrıyor. Bu belirtiler olup hamile kalan var mı.
Canim akinti bende hep vardi o yuzden onun icin bisey diyemicem ama benim kasıklarim agriyodu. Belkide igne etkisidir dicektim ama igne etkisi gectikten sonra da agrimaya devam etti. Hamile oldugumu ogrendikten sonrada gunlerdir agridi oda hamileligimden kaynakliymis iste. İnsaAllaah hamilesindir. İgne gunu haric 15. gunde erken gebelik testi yapmistim ben

Bugün klomen biteli 3 reglimin 12. Günü sağda bir tane 4mm solda bir tane 14mm yumurtam gelişmiş pazar ilişki olsun salı günü tekrar görüşelim dedi doktor kızlar büyür mü bu tek yumurta yeterli mi şansımız düşük mü çok moralim bozuldu bilgisi olan var mı 😒
Canim hic moralini bozma. Sen ne yap biliyo musun. Degerlendirmeyi yaparken kalcanin altina yastigi yok sonra bitince ayaklarini havaya kaldir oyle en az yarim saat bekle ve sonra hangi tarafindaki yumurtan buyukse o tarafa dogru dön

Bugün klomen biteli 3 reglimin 12. Günü sağda bir tane 4mm solda bir tane 14mm yumurtam gelişmiş pazar ilişki olsun salı günü tekrar görüşelim dedi doktor kızlar büyür mü bu tek yumurta yeterli mi şansımız düşük mü çok moralim bozuldu bilgisi olan var mı 😒
Öbür yorumumda yastigi koy demek istedim yazamamisim.bak benim sag tarafimdaki yumurtam daha buyuktu. İgnemide karnimin sag tarafından vurundum. Ve kasiklarim agriyokende en cok sag tarafim agrimisti

Büyür canım bendede tam tersi oluyor soldakiler cok minik genelde sağımda büyüyüp orda çatlıyo stres yapma büyürler

Canlarım ciğerlerim daha rahat kabullenebilmek için buraya yazayım dedim.
İğne sonrası 12. günüm çizgim çok azaldı, ben bile zor görüyorum.
31.16 progesteron değerine rağmen hamiş olmayarak adımı altın harflerle kk ya yazdırdım sanırım 🥺

Kızlarr size bir sorum var, bende çatlatma iğnesi oldum. 9.gün idrar testi yaptığımda negatif sonuç gördüm.Ancak 10,11,12 gün silik çizgi görmeye devam ettim. Ama çizgilerde koyulaşma yok. Gebelik olabilir mi? İğnenin etkisi olsa 9.günde çıkardı diye düşünüyorum sizce ne yapmayalıyım :KK43:
Canım bende catlatma iğnesi olmustum 10 .günü kan verdim 5 cıktı sonra 12gun idrar testi yaptim silik cıktı ve 14.gun tekrar kan verdim 35 cıktı değerim umudunu kaybetme sen yinede kan ver derim🥰

Ya valla bende hiçbir belirti kalmadı. Sadece ara ara bel ağrısı oluyor hafif. Başka hiçbir şey yok. Olmadı herhalde 😔. Senin nasıl gidiyor . 😇
Benim de kasık ağrım bitti adet olacakmışım gibi bel ve karın ağrım var umutsuzluğa kapılma ben iyi düşünmeye çalışıyorum insallah tutmuştur 🤲

X