Gebeliğe Hazırlık 28 Şubat İtibariyle Çatlatma İğnesi Olanlar💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum günaydınn iyiyim ben bat tarihim 16 sı bu ayı kafamda pas geçtim cuma günğ kontrol var normalde yumurtlamamın geçmiş olması lazım hala yumurtam gelişiyo tutarsa geç döllenme olcak :) sen nasılsın iyimisin
Bende iyiyim cok sukur yarin doktor kontrolum var insallaah keseyi gormeye gidicez. Arada bi mide bulantisi falan oluyo iste. Gunler gecmiyo yaa icim hic rahat degil nedense hayirlisiyla kucagimiza aliriz insaAllah yaa. Ravbim en kisa zamanda hayirlisiyla bi hamilelik sizede nasip etsin insaAllah

Valla benim çok karışık kuzum, iğneden önce 3 yumurta vardı biri kendi çatladı, çatlatma iğnesi vurulduğunda 2 yumurta vardı iğne yapıldı, iğneden 6 gün sonra 3 yumurta daha geliştiğini öğrendim bu ay toplam 6 yumurta oldu ne oldum bende anlamadım :) senin keyfin nasıl bakalım???
Yumurtanin catladigini nasil anladin pekii ?? Bende iyiyim cok sukur de gunler gecmiyor bendede. 🤷

Kızlar heyecandan elim ayağım dolandı, iğnenin 8. Günü progesteron baktırdım geçen ay değer 6 çıkmıştı, genelde değerim 15 falan çıkardı bu nasıl bi sonuç?çok heyecanlandım yoksa hamile miyim???🥰 Allah'ım lütfen olsun, lütfenn🙏
Eve gelirken test sonucu çıktı, eşimin iş arkadaşlarından ablanın biriyle karşılaştık eşimde yanımdaydı abla demesin mi "Sen hamile misin???😱" değilim abla nerden çıktı, "bilmem içime öyle doğdu" dedi.
Neyse ablayı geçelim progesterona ne diyorsunuz 😂😂😂 grubumun canım kızları çok heyecanlıyım bişey yazın😁
Progesteron olayindan hic anlamiyorum bilmedigim icin yorum yapamiyorum. Nasil oluyo anlatsaniza biraz yoksada internetden bakayim

Kızlar heyecandan elim ayağım dolandı, iğnenin 8. Günü progesteron baktırdım geçen ay değer 6 çıkmıştı, genelde değerim 15 falan çıkardı bu nasıl bi sonuç?çok heyecanlandım yoksa hamile miyim???🥰 Allah'ım lütfen olsun, lütfenn🙏
Eve gelirken test sonucu çıktı, eşimin iş arkadaşlarından ablanın biriyle karşılaştık eşimde yanımdaydı abla demesin mi "Sen hamile misin???😱" değilim abla nerden çıktı, "bilmem içime öyle doğdu" dedi.
Neyse ablayı geçelim progesterona ne diyorsunuz 😂😂😂 grubumun canım kızları çok heyecanlıyım bişey yazın😁
Ayyy hadi insallahh hamilesindir guzel haberlerle gel bize

Canim simdi internetden progesteron olayina baktim kac olmali falan diye. Ve ben hamileleyken kan vermeye gittigimdeki peigesteron sonucuma baktim 18 cikmis. Ondada 2 haftalik hamileydim.ayy hadi insallaah hamilesindir guzel haberlerle gel bize.

Bende iyiyim cok sukur yarin doktor kontrolum var insallaah keseyi gormeye gidicez. Arada bi mide bulantisi falan oluyo iste. Gunler gecmiyo yaa icim hic rahat degil nedense hayirlisiyla kucagimiza aliriz insaAllah yaa. Ravbim en kisa zamanda hayirlisiyla bi hamilelik sizede nasip etsin insaAllah
Amin canım benim seninde herşeyin sorunsuz ilerlesin insallah

Canim simdi internetden progesteron olayina baktim kac olmali falan diye. Ve ben hamileleyken kan vermeye gittigimdeki peigesteron sonucuma baktim 18 cikmis. Ondada 2 haftalik hamileydim.ayy hadi insallaah hamilesindir guzel haberlerle gel bize.
Yaaa çok umutlandım bende ama hayırlısı inşallah kuzucum😍

Kızlar günaydınnn🥰🥰🥰
İğnenin 9. Günü kaset testim böyle, elf gözlerinizle bakınca hayalet çizgimi görebilirsiniz🙈
dün ki progesteron sonucu yüzünden gece heyecandan uyuyamam sandım ama sızıp kalmışım 😂😂😂

Eklentiler

• 20220407_091643.jpg
    20220407_091643.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar günaydınnn🥰🥰🥰
İğnenin 9. Günü kaset testim böyle, elf gözlerinizle bakınca hayalet çizgimi görebilirsiniz🙈
dün ki progesteron sonucu yüzünden gece heyecandan uyuyamam sandım ama sızıp kalmışım 😂😂😂
Kuzucum insallah hep böyle devam eder😍😍 12 de iğne etkisi kayboluyor 13 de güzel haberlerini bekliyoruz

Azz kaldı canımm dayan 😚😚 iyimisin bgn peki belirti fln biiey varmı
Ya tek belirti gece erkenden uyuyup kalmak, gün içinde de uyumasam da sürekli uyku halim var, ha birde sol kasık ağrısı
Uyku progesteronun etkisi 31 çıktı vücut şaşırdı😂
Değerlendirmeye devam etsem mi bilemedim

X