Ben de yaptım canım az önce benim de negatif bat cuma günü üzülme demek ki bu ay bizim nasibimizde yokmuş Rabbim doğru zamanda sağlıkla versin inşallahYarim saat once erken gebelik testi yaptim cikmadi oyle canim sıkıldı ki anlatamam
Adetim cumartesu gunu esim cok israr etti hadi al yap sonuc negatif hamile olsam cikardi dimi ozaman bu kasiklarimin ağrısı gogsumde kocaman oldu yeşil damarlar cikti hepsi yalanmiydi yani
Hala atlatamadım canim sanada geçmiş olsun demekki nasipte yokmuşBen de yaptım canım az önce benim de negatif bat cuma günü üzülme demek ki bu ay bizim nasibimizde yokmuş Rabbim doğru zamanda sağlıkla versin inşallah
Üzülme arkadaşım Rabbim herşeyin en güzelini verecektir buradan birbirimize güzel haberlerimizi vereceğimiz günlerde gelecek sabır ve dua ile inşallahHala atlatamadım canim sanada geçmiş olsun demekki nasipte yokmuş
İnsallah canım hayırlısıylaÜzülme arkadaşım Rabbim herşeyin en güzelini verecektir buradan birbirimize güzel haberlerimizi vereceğimiz günlerde gelecek sabır ve dua ile inşallah
Hayırlı sonuçların olsun canım yanlışlık yoktur merak etme olmasa gebelik testinde çıkmaz zaten bugün bide 2 gun sonra yaptır canim ikiye katlanırsa sağlıklı gebeliktir insallah benide kuzenim dürttu git kan ver için rahat etsin diye bosuna 40 tl verdim parasinda değilimde kendime cok kızıyorum ya bidaha günüm gecmeden asla boyle yapmicamBugun kan vermeye gidecegim beklemenin anlami yok testte pozitifi gordukten sonra. Ins yanlis alarm degildir.
Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canım benimde 3 gün kaldı dün normal gebelik testinde bişi çıkmadı sonradan sanki böyle hayal meyal bişi gördüm ama bakalımBugun kan vermeye gidecegim beklemenin anlami yok testte pozitifi gordukten sonra. Ins yanlis alarm degildir.
Aynen canım acele edip kendimizi üzmeyelim benim umudum olmadığı halde bişi çıkmayınca başta üzüldüm yani o yüzden bundan sonra en azından bir gün kalmadan test falan yapmayalımHayırlı sonuçların olsun canım yanlışlık yoktur merak etme olmasa gebelik testinde çıkmaz zaten bugün bide 2 gun sonra yaptır canim ikiye katlanırsa sağlıklı gebeliktir insallah benide kuzenim dürttu git kan ver için rahat etsin diye bosuna 40 tl verdim parasinda değilimde kendime cok kızıyorum ya bidaha günüm gecmeden asla boyle yapmicam
Kandada deger 3 çıktı çıkmayacağını bile bile yaptırdım kafam rahat etsin diye ama bidaha tövbe acele etmicem bu bana ders oldu insallah sen hamilesindir canimAynen canım acele edip kendimizi üzmeyelim benim umudum olmadığı halde bişi çıkmayınca başta üzüldüm yani o yüzden bundan sonra en azından bir gün kalmadan test falan yapmayalım
Ben 5 gun kala pozitif gormeyi hic beklemiyordum. O yuzden bi turlu inanamiyorum.ama ister istemez umutlandim. Ins kan testinde de iyi bir deger gorurum. Yani testi erke yapınca sonuc ne olursa olsun iyi olmuyor :) is cikisi ozele gidecegim.Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canım benimde 3 gün kaldı dün normal gebelik testinde bişi çıkmadı sonradan sanki böyle hayal meyal bişi gördüm ama bakalımbat günümü bekleyeceğim artık heralde yok gibi ama çıkmadık candan ümit kesilmez
içini ferah tut stres bebişe zarar sağlıkla alırsın inşallah kucağınaBen 5 gun kala pozitif gormeyi hic beklemiyordum. O yuzden bi turlu inanamiyorum.ama ister istemez umutlandim. Ins kan testinde de iyi bir deger gorurum. Yani testi erke yapınca sonuc ne olursa olsun iyi olmuyor :) is cikisi ozele gidecegim.
Senin baya erken olmuş demek ki erken yumurtlamışsın maşallah diyelim biz de en kısa zamanda sonuç alırız inşallahCanım benimde bat 28 nisan bata 8 gün kala normal bi gebelik testi yaptım ilk beş saniyede ikinci çizgi bariz koyu şekilde çıktı sok oldum yok ya dedim test bozuk olabilir iki gün sonra kan testi verdim sonuç 154 çıktı doktor bi hafta sonra kadın doğuma git dedi bakalım
İnsallah canım benim nisan 9 da yumurtladım acildeki doktor 3 haftalık dedi bakalım kese ile kalp atısını da duyarız insallahSenin baya erken olmuş demek ki erken yumurtlamışsın maşallah diyelim biz de en kısa zamanda sonuç alırız inşallah
Gözün aydın canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsınBat 27 nisan ve beta hcg sonucum 80.47 cikti...Allahim ins saglikli ilerler ...
Amin cnm. Sizlerden de böyle güzel haberler duyariz ins tez zamandaGözün aydın canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Yok ben sadece predictor early yaptim. 2 gun sonra da kan verdim.Sen normal gebelik testi yapmışmıydın canım ben dün yaptım çıkmadı benimde bat 27 nisan sanırım benimde olsa çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?