28 nisan bat ve ben çok sabirsizim

Yarim saat once erken gebelik testi yaptim cikmadi oyle canim sıkıldı ki anlatamam
Adetim cumartesu gunu esim cok israr etti hadi al yap sonuc negatif hamile olsam cikardi dimi ozaman bu kasiklarimin ağrısı gogsumde kocaman oldu yeşil damarlar cikti hepsi yalanmiydi yani

Ben de yaptım canım az önce benim de negatif bat cuma günü üzülme demek ki bu ay bizim nasibimizde yokmuş Rabbim doğru zamanda sağlıkla versin inşallah

Ben de yaptım canım az önce benim de negatif bat cuma günü üzülme demek ki bu ay bizim nasibimizde yokmuş Rabbim doğru zamanda sağlıkla versin inşallah
Hala atlatamadım canim sanada geçmiş olsun demekki nasipte yokmuş

Bugun kan vermeye gidecegim beklemenin anlami yok testte pozitifi gordukten sonra. Ins yanlis alarm degildir.
Hayırlı sonuçların olsun canım yanlışlık yoktur merak etme olmasa gebelik testinde çıkmaz zaten bugün bide 2 gun sonra yaptır canim ikiye katlanırsa sağlıklı gebeliktir insallah benide kuzenim dürttu git kan ver için rahat etsin diye bosuna 40 tl verdim parasinda değilimde kendime cok kızıyorum ya bidaha günüm gecmeden asla boyle yapmicam

Bugun kan vermeye gidecegim beklemenin anlami yok testte pozitifi gordukten sonra. Ins yanlis alarm degildir.
Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canım benimde 3 gün kaldı dün normal gebelik testinde bişi çıkmadı sonradan sanki böyle hayal meyal bişi gördüm ama bakalım bat günümü bekleyeceğim artık heralde yok gibi ama çıkmadık candan ümit kesilmez

Aynen canım acele edip kendimizi üzmeyelim benim umudum olmadığı halde bişi çıkmayınca başta üzüldüm yani o yüzden bundan sonra en azından bir gün kalmadan test falan yapmayalım

Aynen canım acele edip kendimizi üzmeyelim benim umudum olmadığı halde bişi çıkmayınca başta üzüldüm yani o yüzden bundan sonra en azından bir gün kalmadan test falan yapmayalım
Kandada deger 3 çıktı çıkmayacağını bile bile yaptırdım kafam rahat etsin diye ama bidaha tövbe acele etmicem bu bana ders oldu insallah sen hamilesindir canim

Canım benimde bat 28 nisan bata 8 gün kala normal bi gebelik testi yaptım ilk beş saniyede ikinci çizgi bariz koyu şekilde çıktı sok oldum yok ya dedim test bozuk olabilir iki gün sonra kan testi verdim sonuç 154 çıktı doktor bi hafta sonra kadın doğuma git dedi bakalım

Ben 5 gun kala pozitif gormeyi hic beklemiyordum. O yuzden bi turlu inanamiyorum.ama ister istemez umutlandim. Ins kan testinde de iyi bir deger gorurum. Yani testi erke yapınca sonuc ne olursa olsun iyi olmuyor :) is cikisi ozele gidecegim.

Ben 5 gun kala pozitif gormeyi hic beklemiyordum. O yuzden bi turlu inanamiyorum.ama ister istemez umutlandim. Ins kan testinde de iyi bir deger gorurum. Yani testi erke yapınca sonuc ne olursa olsun iyi olmuyor :) is cikisi ozele gidecegim.
içini ferah tut stres bebişe zarar sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Senin baya erken olmuş demek ki erken yumurtlamışsın maşallah diyelim biz de en kısa zamanda sonuç alırız inşallah

Senin baya erken olmuş demek ki erken yumurtlamışsın maşallah diyelim biz de en kısa zamanda sonuç alırız inşallah
İnsallah canım benim nisan 9 da yumurtladım acildeki doktor 3 haftalık dedi bakalım kese ile kalp atısını da duyarız insallah

Sen normal gebelik testi yapmışmıydın canım ben dün yaptım çıkmadı benimde bat 27 nisan sanırım benimde olsa çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…