28 nisan bat ve ben çok sabirsizim

pamuk58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
8.587
48
158
Slm kızlar adetime daha 14 gün var ben meraktan catlicam günler geçmiyor bu yıllar sonra ikinci çocuğum olacak Insallah Rabbim bu ay nasip etmistir beklemek cok kötü

Hayırlı haberler alırsın umarım canım
Benim de aynı tarihler bende bekliyorum ama benim çok düşük ihtimal sanki sadece 11. Gün birliktelik oldu yani yumurtlamadan 4 gün önce falan bakalım. İnşallah hayırlı haberler alırız.

Merhaba canim benimde yumurtlamadan 2 gun once digeri birgun once karisti:) sana gelince spermler 5 gün bile yaşayabiliyor senin bat ne zaman cok kötü beklemek ya insallah hamiş oluruz :)

Benim de 27-28 Nisan. Evet beklemek çok zor sürekli vücudumu dinliyorum tabi belirtiler için çok erken ama bakalım hayırlısı artık. Bir yandan çok ümitlenmek istemiyorum bir yandan da inşallah hamileyimdir diyorum.Bakalım bekleyip görelim inşallah hamişizdir

Beklediğimiz gün ayni benimde olmam gereken adet 28 nisan haftaya pzt kan testimi versem diyede düşünmüyor degilim cok sabirsizim ben kotu bir huyum var esim tedavi oldugu icinde cok istiyorum canim Allah insallah nasip eder hem bizim yumurtlamadan once oldugu için eger hamileysek kiz olma olasılığı bile yüksek tabi bilimsel bir tanısı yok ama umut olsunda Allah ne hayırlı etmisse sonu hayirli olur insallah..

Canim bende öksürük var kasiklarim ondan agriyor belirti derdim ama bu durumda belirtide diyemiyorum vücudu dinleye dinleye zaten ..

İcraat zamanını doldurduk canım simdi bekleme zamanı

Evet canım kız olma ihtimalini duymuştum. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o.Benimde inanılmaz başım ağrıyor iki gündür.Bir de normalde düşük olan tansiyonum ara ara iyice düşüyor mesela 8-5 gibi alakası varr mı bilmiyorum ama

Psikolojikmidir bilmiyorum canim benimde tansiyonum 5 gündür falan düşük ama hamilelikle alakali degildir sanirim çok erken

Evet bence de çok erken bata 5 6 gün kala olur belirtiler diye düşünüyorum ama bakalım

Kizlar benimde kasiklarim adet sancisi gibi herhalde psikolojik ne diyim sabirsizlikla bekliyorum buraya yazmayi unutmayin hamis oldugunuzda merak ederim :)

Benim önceki hamileligimde regle 5 gun kala vucudumda sivilcelenmeler olmustu. Normalde regl oncesi boyle bir sey olmazdi. Beta hcg arttikca sivilcelenmeler de artmisti. Inanilmaz bir yorgunluk vardi ustumde. Bakalim bu kez olacak mi :) gerci her gebelik baska oluyor biliyorum.ama gene de merakla bekliyorum. Bat a son 11 :)

28 nisan bat ama ben 2 gun onceden test yaparim kaldi 10 gün ne kaldi ki canimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…