saol canım Allah razı olsun.duanı esirgeme.
bu tarz durumu olan başka arkadaşlar yaşadıkları ile ilgili bilgi verirseniz şimdiden teşekkürler...
esirgermiyim canim ,, yasayan anlar bunlari ancak...rabbim yavruna safi isminden sifalar nasip etsin insallahhhhh...nihalde demis canim herseyin hayirlisi atlatir yavrucugun ,, yakinda kucaginda olur insallah...
rabbim yavrunu anasına babasına bağışlasın. inş tez vakitte sağlığına kavuşsun evinizde huzur içinde birlikte olun. dua etmekten başka söyleyebileceğim bişeyim yokmafoldumben keşke yardım edecek bişeyler söyleyebilsem
efsanecim rabbim acil şifalar versin.. oğlumda da nec var sanırım... net bir bilgi edinemedim... ve çok korkuyorum(( kakasını yapamıyormuş, enfeksiyonumuz devam ediyor... vs.. vs... nöbetçi doktor pek bilgi vermek istemedi.. mecbur pazartesi veya salıyı bekliyicem... rabbim yüzümüze gülsün... elimiz kolumuz bağlı... keşke birşeyler yapabilsek onlar için... dilerim kızının ameliyatı çok çok çok başarılı geçer.. sorunsuz atlatırsınız... pazartesi ve her daim dualarımız benim oğlum, senin kızın, bircenin bebeği ve tüm bebeklerimiz ile olsun... iyi haberlerini bekliyoruz...
Canım Allah şifa versin bebişine. Eşim Çocuk cerrahı ona soracaktım uyuyakalmış ameliyatı. Sorarsam bilgi yazarım sana, ama endişe edecek bir durum olduğunu anmıyorum. bağırsak ameliyatlarını anlatıyor bazen. Çok riskli olduğunu sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?