Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelikte boy uzamasının sebepleri neler olabilir?
Arkadaşlar bende 26 yaşındayım 3 ay önce ilk doğumumu yaptım, hamileyken arkadaşım boyun uzadı senin diyordu bugün aklıma geldi ölçtüm ve inanamadım 159 cm olan boyum 160.5 cm çıktı. Gerçekten başkası söylese inanmazdım![]()
Merhaba boyunuz sonradan kısaldımı bende 170 sanıyodum kendimi ama uzun süre ders çalışmaktanmı nedir 168 169 çıktı boyum 20 yaşındayım uzamazmı acaba dahaHamilelikte 4-5 cm boyum uzadı:sm_cool: şimdi 1.5 yaşında kız annesiyim hamileliğin 5. ayında uzamaya başladım ve doğum sonrasındada uzamışım.Dün farkedince çok şaşırdım.Sebebi sizce neolabilir?
bacakalrınızdan mı uzadı yoksa omurgadan mı uzadı dikkat ettiniz mi? daha sonra eski haline döndü mü boyunuz?Hamilelikte 4-5 cm boyum uzadı:sm_cool: şimdi 1.5 yaşında kız annesiyim hamileliğin 5. ayında uzamaya başladım ve doğum sonrasındada uzamışım.Dün farkedince çok şaşırdım.Sebebi sizce neolabilir?
normal doğumun büyüme çekirdeklerini uyardığını söylemişsiniz, nasıl oluyor hangi hormonlarla ya da mekanik mi oluyor bilginiz var mı? hamile olmayanlarda bu taklit edilebilir mi acaba?Arkadaşlar normal doğum kemiklerdeki büyüme çekirdeklerini uyardığı için boy uzaması gerçekleşebiliyor. Ama büyüme çekirdeklerinin aktif olması gerekiyor tabii. Genelde boy kısalması görülür ama uzamada görülebiliyor. Boyunuz uzarsa şaşırmayın :)![]()