• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaşında boyum uzadı

yok canım 10 cm de alma
4-5 cm verebilirim
hamile kalıp doğurursam biraz daha veririm
topuklu giyemiyorum canım yaa bayılırım topuklu ayakkabıya eşimden uzun oluyorum
adamceğiz kompleks yapıyor

valla buna bende şait oldum ablam şu an 7 aylık hamile ve bu 2. hamileliğiği yaklaşık 2 senelik evli 2 yıl öncee boyu 159 falandı şu an 163 falan çıkıyo:d yaşıda 25 olcak ağustosta valla deli olcamya ben 17 yaşındayım 160 boyundayımm ben uzayamıom oo uzuyooo yaaaa:d:D dellendimm genee

ne güzelmiş 30 yaşımdayım ben hamile kalsam da uzayamam sanırımmafoldumben

aslında mantıklı düşününce mümkün bence..çünkü hamilelikte kemikler genişliyor,vücut kendini doğuma hazırlıyor..ee genişlediğine göre uzayadabilir?bende uzadımmı ki merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3

bak dogru ablam 158 idi ben 1.60 ablam simdi beni gecti 1.62 geliyor demek bazisinda oluyor yakeskem bende de olsa.bende isterdim söyle 5 yada 8 santim daha

annem de kardesimi dogurdukttan sonra uzadgini farketmistik..
hamilelik cidden boy uzatiyor..

yaw sizin yüzünüzden, başlığı görür görmez koşa koşa gittim boyumu ölçtüm, 10 senedir ölçmüyodum yani, hamilelikten sonrada ölçmedim haliyle
1 cm kısalmışım ben yaaaaaaa
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ama olabilir hamilelikte büyüme hormonu daha çok salgılanıyo sonuçta

ay cok sasirdiiiiiiiiiiiiiiim :1shok:
ilk defa duyuyorum böyle bisey
yaw sizin yüzünüzden, başlığı görür görmez koşa koşa gittim boyumu ölçtüm, 10 senedir ölçmüyodum yani, hamilelikten sonrada ölçmedim haliyle

kaydirigubbakcemile3 sende ters tepmis demek cnm

rahmetli babaannem dersi dogumdan sonra boy uzar güzel
canimim boyuda kisacik bisydi babaanne derdim 10 cocuk dogurmussun her dogumda boyun uzasa senin asil boyun kacti diye..olabilir belkide uzuyorudr

ay ilk defa duydum. zaten uzunum bir de uzarsam kazulet gibi karı olcam gari. müstakbel koca adayları için boy kriterim ennnn az 180 oldu artık. o bile riskli. of anam anaaam evde kaldımkaydirigubbakcemile3

aaayy keşke uzasa yaa ben bücür gibi geziyoom ortada :( evlenince bol bol doğururum valla uzasın diye :D

:)) aa ne güzel, belkide kalsyum cok aldiysan ondan olabilirmi aceba ? Büyük insandada büyük etki ettiini duymustum ama ne derece dogru bilemicem...
ama bence cok güzel birsey...ne mutlu sana olumunekankayizsmile ohaoldumsmile

Ay ben daha fazla uzamak istemem.
Böyle kalıyım.
Çok memnunum böyle valla. :sm_cool:
Çocuk doğurmasam mı ne?
sempatiksalakcinni

SEn çekmişsin çiçeğem:roflol:

benim halamda 18 yaşında evlendi 19 yaşında doğurduu ..diyor bana evlendikten sonra boyum uzadı daha 20ne kadar uzarsın die..meğer doğurmasındanmış bak şu işe:D

Back
X