• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaşında boyum uzadı

İnşallah doğrudur yaa bu boy uzaman mevzusu ben 1.50 yim ufacığım şöyle bir 10 cm uzasa olmaz mı ama tabii hamilelikte büyüme hormonları daha çok salgılanıyor ve sütte bol içiliyor bebek için o yüzden uzama oluyordur.. Belki bebeği çekiştirirken bizim de boyumuzu uzatıyordur doktorlar hehehhe:))

30 yaşındayım bebek istiyoruz, hamilelikte boy uzarsa eğer 2-3 tane yaparım valla :)
İnşallah uzar benim de boyum. Kızlar yalnız böyle birsey olursa süper bir şey olurrr

bak bende bunu ilk duydum.annem ablam eşimde bana boyun uzadı senin diyor.dalga geçmiyorlardır belkide.ben moral veriyorlar sanıyordum.olabilir.konuyu daha önce okumuştum geçen farkettim bende uzadım heralde 2 3 cm.ölçmedim ama.arkadaşımdan farkettim.önemsememiştim.mezura bolursam bi yerden ölçim bari:))

Hahahaa! İlk defa duydum böyle bi şey! Ne harika, inşallah benim de uzar :) Ekstra bir şey yaptım mı peki, kalsiyumu fazla kaçırmak gibi?

bak bende bunu ilk duydum.annem ablam eşimde bana boyun uzadı senin diyor.dalga geçmiyorlardır belkide.ben moral veriyorlar sanıyordum.olabilir.konuyu daha önce okumuştum geçen farkettim bende uzadım heralde 2 3 cm.ölçmedim ama.arkadaşımdan farkettim.önemsememiştim.mezura bolursam bi yerden ölçim bari:))

ben bu olayı çevremden çok duydum. seninde zamış olabilir, ölçtünmü?

hamilelikte uzamaya sebep olan hormon yada her neyse onu farklı yollardan oluşturma imkanı vardır belki. aramızda doktor olanlar vardır yok mu bi yorumunuz?

Hamilelikte 4-5 cm boyum uzadı:sm_cool: şimdi 1.5 yaşında kız annesiyim hamileliğin 5. ayında uzamaya başladım ve doğum sonrasındada uzamışım.Dün farkedince çok şaşırdım.Sebebi sizce neolabilir?

canım seni korkutmak istemem ama büyüme hormonunda sorun olabilir bence bi tetkiklerini yaptır için rahat etsin

Allah Allah çok şaşırdım....:53: Ben adet olduktan sonra çok az daha uzadı boyum sonra uzamadı...15 yaşından beri aynı boydayım..Gerçi uzun boyluyum ben...

Allah Allah çok şaşırdım....:53: Ben adet olduktan sonra çok az daha uzadı boyum sonra uzamadı...15 yaşından beri aynı boydayım..Gerçi uzun boyluyum ben...

Seninkiler İkiz Aslında Daha Fazla Uzaması Lazımdı Ama.. :27:

İki kere ikizlere hamile kaldım üstelik...Baya uzaması lazımdı ama bende iş yok demek ki.. :9: :9: :9:

NarMiK Sezeryan Yaptın Ya Ondandır Bacım.. :1:
Tövbe Yaa.. :9::9::9::9::9::9:
Gündemle Kayışı Kopardım.. :1:

Son düzenleme:
Normal doğumu da yaptım ama..Tabi 2. si sezaryan olunca bozuldu işler..Allahım ya kız,beni de kendine benzettin..Kayış bende de koptu...:17: :9:
Eveeet Normal Muhabbetini de Biliyorum..
Maşallah İkisini de Gördün..
Doğuma Yakın Daha Sık Görüşelim.. :78:

Aramızda En Tecrübeli Hatun Sensin Vesselam..

Son düzenleme:
Eveeet Normal Muhabbetini de Biliyorum..
Maşallah İkisini de Gördün..
Doğuma Yakın Daha Sık Görüşelim.. :78:

Aramızda En Tecrübeli Hatun Sensin Vesselam..

Hayırlısı canım..Şu günlerde ultrasona girdiğinde rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmeyi ihmal etme......:16:

O Neden ?
Ultrasondan Ölçüm Yapılabilinir mi ?

Evet vajinal veya abdominal ölçümle rahim ağzının uzunluğu ölçülüyor..Kısaysa dikilerek önlem alınıyor... Rahim ağzının çabuk kısalması kasılmalar da eklenirse erken doğuma neden oluyor..Rahim ağzı yetmezliği çok bilinen bir durum değil malesef..Bu arada arkadaşın konusunun gidişatını değiştirdik...İstersen ara ara rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanların topiğina bak arada..Her hamilede olacak diye bir şey yok ama bazı şeyleri bilip önlemini almak iyi olur..İnşallah hiç gerek kalmaz bunlara....Sağlıkla kucağına almanı dilerim...

Evet vajinal veya abdominal ölçümle rahim ağzının uzunluğu ölçülüyor..Kısaysa dikilerek önlem alınıyor... Rahim ağzının çabuk kısalması kasılmalar da eklenirse erken doğuma neden oluyor..Rahim ağzı yetmezliği çok bilinen bir durum değil malesef..Bu arada arkadaşın konusunun gidişatını değiştirdik...İstersen ara ara rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanların topiğina bak arada..Her hamilede olacak diye bir şey yok ama bazı şeyleri bilip önlemini almak iyi olur..İnşallah hiç gerek kalmaz bunlara....Sağlıkla kucağına almanı dilerim...
Amin Canım İnşallah..
Valla Konuya Ne Salça Olduk Öle.. :27:
Cumartesi Günü Test Sonuçlarını Götüreceğim Mutlaka Söylerim Doktoruma..
Çok Teşekkür Ederim Özel Anne.. :54:

27 yasında boy uzamasıyla jinekolojıye acılmıs bır baslık ne alaka dıye gırdım kı hamılelık donemınde olmus, ınsalah bana da olur:1: hamıleyken sacın hızlı uzadıgını bılıyordumda bunu bılmıyordum

Back
X