- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
bak bende bunu ilk duydum.annem ablam eşimde bana boyun uzadı senin diyor.dalga geçmiyorlardır belkide.ben moral veriyorlar sanıyordum.olabilir.konuyu daha önce okumuştum geçen farkettim bende uzadım heralde 2 3 cm.ölçmedim ama.arkadaşımdan farkettim.önemsememiştim.mezura bolursam bi yerden ölçim bari:))
Hamilelikte 4-5 cm boyum uzadı:sm_cool: şimdi 1.5 yaşında kız annesiyim hamileliğin 5. ayında uzamaya başladım ve doğum sonrasındada uzamışım.Dün farkedince çok şaşırdım.Sebebi sizce neolabilir?
Allah Allah çok şaşırdım....Ben adet olduktan sonra çok az daha uzadı boyum sonra uzamadı...15 yaşından beri aynı boydayım..Gerçi uzun boyluyum ben...
Seninkiler İkiz Aslında Daha Fazla Uzaması Lazımdı Ama..
İki kere ikizlere hamile kaldım üstelik...Baya uzaması lazımdı ama bende iş yok demek ki..
NarMiK Sezeryan Yaptın Ya Ondandır Bacım..
Tövbe Yaa..
Gündemle Kayışı Kopardım..
Eveeet Normal Muhabbetini de Biliyorum..Normal doğumu da yaptım ama..Tabi 2. si sezaryan olunca bozuldu işler..Allahım ya kız,beni de kendine benzettin..Kayış bende de koptu...
Eveeet Normal Muhabbetini de Biliyorum..
Maşallah İkisini de Gördün..
Doğuma Yakın Daha Sık Görüşelim.. :78:
Aramızda En Tecrübeli Hatun Sensin Vesselam..
Hayırlısı canım..Şu günlerde ultrasona girdiğinde rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmeyi ihmal etme......
O Neden ?
Ultrasondan Ölçüm Yapılabilinir mi ?
Amin Canım İnşallah..Evet vajinal veya abdominal ölçümle rahim ağzının uzunluğu ölçülüyor..Kısaysa dikilerek önlem alınıyor... Rahim ağzının çabuk kısalması kasılmalar da eklenirse erken doğuma neden oluyor..Rahim ağzı yetmezliği çok bilinen bir durum değil malesef..Bu arada arkadaşın konusunun gidişatını değiştirdik...İstersen ara ara rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanların topiğina bak arada..Her hamilede olacak diye bir şey yok ama bazı şeyleri bilip önlemini almak iyi olur..İnşallah hiç gerek kalmaz bunlara....Sağlıkla kucağına almanı dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?