27 yaşında bekar olmak

En aktif çağın yalnız geçmesi canımı sıkıyor umudumu azaltıyor nerde kimle tanışcam bilemiyorum kaygılanıyorum sürekli evlen artık ailede bi tane bekar kız kalmadı bi sen evde kaldın baskısı yiyorum
tanışanlar nerede tanışıyor?
bu kaygıyla hiç kimseyle sağlıklı beraberlik yürütemezsiniz ama.
evlilik odaklı yaşamayın ama radarınız açık olsun. tanışmak isteyen muhabbet açmak isteyen olursa aaaa bu bana yürüyor bakış açısıyla hemen kaçmayın.. tanıyın konuşun.

tanışanlar nerede tanışıyor?
bu kaygıyla hiç kimseyle sağlıklı beraberlik yürütemezsiniz ama.
evlilik odaklı yaşamayın ama radarınız açık olsun. tanışmak isteyen muhabbet açmak isteyen olursa aaaa bu bana yürüyor bakış açısıyla hemen kaçmayın.. tanıyın konuşun.
Tanışanlara soruyorum nerde bulursunuz bu erkekleri nasıl evleniyorsunuz çevremdede çok güzel diye anılan biriyim ama para var araba var bi tane tanışacak evlenecek ortamım yok iş ortamındada herkes evli açık sosyal medya hesabı yapmayı düşünüyorum artık

Tanışanlara soruyorum nerde bulursunuz bu erkekleri nasıl evleniyorsunuz çevremdede çok güzel diye anılan biriyim ama para var araba var bi tane tanışacak evlenecek ortamım yok iş ortamındada herkes evli açık sosyal medya hesabı yapmayı düşünüyorum artık
nerde tanışıyorlarmış öğrenebildin mi?

Ben 28 yaşındayım... Tabii ki yanında huzurlu hissettiğin birini isteyeceksin ama ah vah evde kaldım denecek kadar değil yani.... Artık evlilik yaşı çoğaldı..... Boşuna dert ediniyorsun inan.......

Bulan üniversiteden buldu evlendi benim çevremde. Ben ordada iş hayatındada bulamadım

Ben 28 yaşındayım... Tabii ki yanında huzurlu hissettiğin birini isteyeceksin ama ah vah evde kaldım denecek kadar değil yani.... Artık evlilik yaşı çoğaldı..... Boşuna dert ediniyorsun inan.......
İstiyor insan ama Allah herkese vermiyor işte
çevrende katılabileceğin insan tanıyabileceğin ortamlar var mı böyle toplanıp bir yerlerde yemek yedikleri vs.?
Sosyal medya en mantıklı gibi geliyor şuan

Herkese her şey kolaylıkla verilirken benden her şey esirgeniyor uğraşmam gerekiyor kapı kapı aramak bulmak ah ah hayat adil değil

Şu kasıntı hâlin yüzünden olmuyordur.şimdi diyeceksin ki kasıntı değilim, normal yaşıyorum, gülümsüyorum ama öyle olmuyor.kendin de farkına varamıyorsun.varabilsen yapmazsın zaten.kafan bu tarz şeylerle dolu olduğu sürece olmuyor işte.çok çok güzel olsan da olmuyor.ben de güzel bir kadinim, bir dönem ben de bu tarz düşünüyordum yüzüme bakan olmuyordu.hayatın prensiplerine ters demek ki.sonra iyi hissettiğim ve takıntılı dönemlerde olmadığım zamanlarda gördüm ki bir sürü kişi yazıyor, bakıyor, ediyor.takıntilı ruh halinden kendi başına kurtulamıyorsan hafif bir ilaç yazdırmayı öneririm.çok iyi geliyor gerçekten.kolaylıkla da verilmiyor ayrıca.insanlar neler neler yaşıyorlar kendilerine uygun birini bulana kadar.

IMG_8935.webp
Ay valla ben sizin yaşınızda tam olarak şöyle düşünüyordum😂 Gezin tozun keyfinize bakın illa ki biriyle tanışırsınız

Bu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım

Elbet birisi çıkar karşına bu kadar üzülmeye gerek yok.Doğru kişinin çıkması önemli.Erkeklere pek bu devirde güven olmuyor.Sevgilileri olsa bile hoşlaştıkları kişilerle flörtvari konuşabiliyorlar.

29 yaşında eşimle tanıştık, 32 yaşımda evlendim :) gayet de iyi oldu. Gençliğime dair keşkelerim kalmadı, gezdim tozdum eğlendim. Sadece çocuk konusunda aşırı bi vakit bırakamıyor insan o yaşlarda o kadar 🥰 27 çok genç bir yaş daha. Kendinize odaklanın, kendinizi eğitin öğrenin, sosyalleşin. O bulsun ve bulur sizi Allah’ın izniyle 😄

sadece evlenmek için evlenilmemeli. Zira anlaşılmaz olunca, ayrılık süreci çok sancılı ve meşakatli olabiliyor.

Bu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım
Aşkın, sevginin zamanı yada yaşı yok inan ki. Hiç bilemezsin ne zaman karşına çıkacak o kişi. Önemli olan Allah hayırlı kişiyi, doğru kişiyi çıkarsın karşına. Emin ol hayatımıza giren kişilerin %90 nı zaten hissettirdikleri sevgiyi ağzımızdan burnumuzdan getiriyor. Günümüzde o kadar ama o kadar az ki sağlıklı ilerleyen ilişkiler. Herkes bir şeyleri yutuyor, görmemezliğe geliyor. Kimse hayalinde ki ilişkiyi dört dörtlük yaşamıyor. Yarım yamalak, eksik bir ilişkin olacağına yada sonu hüsranla biten bir evliliğin olacağına kaliteli bir yalnızlık çok daha güzel. Anlıyorum sende hepimiz gibi sevildiğini hissetmek istiyorsun ama gerçekten en önemlisi kendimizi sevmemiz. Keşke bir erkeğin bizi sevmesinin eksikliğini hissetmesek…
Bunu düşünüp durdukça sadece kendini üzersin. Hayatına odaklan, kendin için bir şeyler yap sürekli. Kendine bir şeyler katmak tek derdin olursa zaten bu konu aklını çok fazla meşgul etmez. Belki kendin ile çıktığın bu macerada, hiç beklemediğin bir anda eşlikçi çıkar karşına.

Ben de 27 yaşındayım, büyük şehirde yaşıyorum ve hemen hemen her arkadaşım evli. Kariyerli insanlar ayrıca hepsi. Ben de yalnız hissediyorum bugüne kadar sevgilim de olmadı. Bazen bana çok büyük hayal gibi geliyor mutlu bir beraberlik. Bilmiyorum ya nasip dedim bekliyorum

Back
X