Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 1 ay sonra 26 olacağım hiç sevgilim olmadıBu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım
Neden ayrıldınız özel değilseHayatını yaşa bence arabanı al, giyin süslen. Evlilik hiç öyle matah bir şey değil bence Evlenınce kaynana dırdırı, bayramda iş yapmaktan bıkıp niye evlendim dersin. 26 yaşında evlendim 27 de ayrıldım. Çok mutluyum boşuna çekmişim bu mendebur insanları.
İlerleme olmaması can sıkıcı2023ten beri siz kafaya takmışsınız konularınıza baktım hepsı hemen hemen bu yönde hayırlısını isteseniz daha iyi olmaz mı?
Sayfamda çoğu var öfke problemi, oyun bağımlılığı, aileci ve saygısız biriyle evliyim Köle gibi görüyordu beniNeden ayrıldınız özel değilse
Senin tüm konularına baktım evlilik yalnızlık seçtiğin işten memnun kalmayışın derken hep olumsuz sen evlenincede mutsuz olursun hayatım evlenince ne oluyo sanıyosun koskoca bir sorumluluk bi adamın sorumluluğu ayrı bir evin sorumluluğu ayrı kendi paranı özgürce ye iç eğlen bu dünyaya bi kere daha gelmiceksin derdin sevilmekse sosyalleş illaki birileri çıkar karşına takıl flört et napıyosan yap artık 32 yaşımdayım 29 yaşımda evlendim keşke evlenmeseydim evlenmeden önce yalnız yaşıyodum çünkü ailemden ayrı şehirde çalışıyodum meğer en güzek yıllarım o günlermiş bunları yazarken sahurda ne yapsam diye düşünüyorumBu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım
Tek iyi yani seks benceSenin tüm konularına baktım evlilik yalnızlık seçtiğin işten memnun kalmayışın derken hep olumsuz sen evlenincede mutsuz olursun hayatım evlenince ne oluyo sanıyosun koskoca bir sorumluluk bi adamın sorumluluğu ayrı bir evin sorumluluğu ayrı kendi paranı özgürce ye iç eğlen bu dünyaya bi kere daha gelmiceksin derdin sevilmekse sosyalleş illaki birileri çıkar karşına takıl flört et napıyosan yap artık 32 yaşımdayım 29 yaşımda evlendim keşke evlenmeseydim evlenmeden önce yalnız yaşıyodum çünkü ailemden ayrı şehirde çalışıyodum meğer en güzek yıllarım o günlermiş bunları yazarken sahurda ne yapsam diye düşünüyorumyattığımda da yarın iftarda ne yapsam diye düşünüyorum oysaki önceden kafama göre yiyip yatardım ne sahuru ah ahh diyeceğim o ki bi daha geri gelmeyecek günlerini yaşıyorsun mutlu olmaya bak
taş ocağında değilseniz ortalama bir kadına teklif gelmeme ihtimali yok. hele ki 20'li yaşlarda.. bir ortama girseniz akşamına 3 herif tanışmak için yazar bir bahaneyle. facebooktan bile yazan tonla adam var tabii ki her önüne gelene buyur demeyecekler ama işte erkek yok diye bişey yok sadece çok ideali ararken yaş ilerliyor o ara kimseye şans vermeyince tanımaya çalışmayınca bir bakıyorsunuz ki herkes evli ilişkisi var oluyor.Yoo teklif gelmeyen insan da çok.zaten konu sahibine soruluyor sen mi istemedin gelenleri diye kimse gelmiyor diyorlar.
27 yaş evlilik icin cokta geç kalınmiş bi yaş degil aslinda benim ablamda bu yaşına kadar bir kere nişanlılık durumu oldu anlaşamadı ayrildi suan 27 yasinda çalışıyor yiyip icip geziyo bazen diyorum evlen artik diye saçmalama diyor banaİlerleme olmaması can sıkıcı
Ay oda sıkıyor vallahiTek iyi yani seks bence![]()
bünyeye çok iyi geldi gençleştim resmen sebep olandan allah razı olsunGüllerin gülü![]()
Ahahahahaay bu da çok fenaaabi şey daha var ama ayıp olur ilgilisi youtube'a sadece kırılsaydı yazsın
![]()
En aktif çağın yalnız geçmesi canımı sıkıyor umudumu azaltıyor nerde kimle tanışcam bilemiyorum kaygılanıyorum sürekli evlen artık ailede bi tane bekar kız kalmadı bi sen evde kaldın baskısı yiyorumEvlilik için genç bir yaştasın konu sahibi tabi bazı şeyler nasip ben 36 yaşındayım ve doğru insan denk gelirse evlenirim gelmezse de sırf evlenmiş olmak için evlenmek istemem.
Güzel kalpli insanlarla karşılaşmak dileğiyle![]()