27 yaşında bekar olmak

Bu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım
Ben de 1 ay sonra 26 olacağım hiç sevgilim olmadı 😂 erkekler dünya ahiret kayınçom gibi oldular. Ev de kalmak klişe bir kelime olmadı mı ya evet insan sevilmek ister hayatında biri olsun ve mutlu olayım düşüncesindedir bu çok normal. Ama kimine göre evlilik yaşı 20 dir kimi 30 yaşında evlenmeyi erken bulur bazısı 50 sinde evlenir hayat herkese aynı şekilde yaklaşmıyor 😊 seni seven insanlar çıksın karşına🌸✨

Hayatını yaşa bence arabanı al, giyin süslen. Evlilik hiç öyle matah bir şey değil bence Evlenınce kaynana dırdırı, bayramda iş yapmaktan bıkıp niye evlendim dersin. 26 yaşında evlendim 27 de ayrıldım. Çok mutluyum boşuna çekmişim bu mendebur insanları.
Neden ayrıldınız özel değilse

Bu konudan uzaklaştığın an taliplerin çıkmaya başlayacak,böyle kısmetini kapatıyosun

Bu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım
Senin tüm konularına baktım evlilik yalnızlık seçtiğin işten memnun kalmayışın derken hep olumsuz sen evlenincede mutsuz olursun hayatım evlenince ne oluyo sanıyosun koskoca bir sorumluluk bi adamın sorumluluğu ayrı bir evin sorumluluğu ayrı kendi paranı özgürce ye iç eğlen bu dünyaya bi kere daha gelmiceksin derdin sevilmekse sosyalleş illaki birileri çıkar karşına takıl flört et napıyosan yap artık 32 yaşımdayım 29 yaşımda evlendim keşke evlenmeseydim evlenmeden önce yalnız yaşıyodum çünkü ailemden ayrı şehirde çalışıyodum meğer en güzek yıllarım o günlermiş bunları yazarken sahurda ne yapsam diye düşünüyorum😀 yattığımda da yarın iftarda ne yapsam diye düşünüyorum oysaki önceden kafama göre yiyip yatardım ne sahuru ah ahh diyeceğim o ki bi daha geri gelmeyecek günlerini yaşıyorsun mutlu olmaya bak

Senin tüm konularına baktım evlilik yalnızlık seçtiğin işten memnun kalmayışın derken hep olumsuz sen evlenincede mutsuz olursun hayatım evlenince ne oluyo sanıyosun koskoca bir sorumluluk bi adamın sorumluluğu ayrı bir evin sorumluluğu ayrı kendi paranı özgürce ye iç eğlen bu dünyaya bi kere daha gelmiceksin derdin sevilmekse sosyalleş illaki birileri çıkar karşına takıl flört et napıyosan yap artık 32 yaşımdayım 29 yaşımda evlendim keşke evlenmeseydim evlenmeden önce yalnız yaşıyodum çünkü ailemden ayrı şehirde çalışıyodum meğer en güzek yıllarım o günlermiş bunları yazarken sahurda ne yapsam diye düşünüyorum😀 yattığımda da yarın iftarda ne yapsam diye düşünüyorum oysaki önceden kafama göre yiyip yatardım ne sahuru ah ahh diyeceğim o ki bi daha geri gelmeyecek günlerini yaşıyorsun mutlu olmaya bak
Tek iyi yani seks bence 😁

Yoo teklif gelmeyen insan da çok.zaten konu sahibine soruluyor sen mi istemedin gelenleri diye kimse gelmiyor diyorlar.
taş ocağında değilseniz ortalama bir kadına teklif gelmeme ihtimali yok. hele ki 20'li yaşlarda.. bir ortama girseniz akşamına 3 herif tanışmak için yazar bir bahaneyle. facebooktan bile yazan tonla adam var tabii ki her önüne gelene buyur demeyecekler ama işte erkek yok diye bişey yok sadece çok ideali ararken yaş ilerliyor o ara kimseye şans vermeyince tanımaya çalışmayınca bir bakıyorsunuz ki herkes evli ilişkisi var oluyor.

İlerleme olmaması can sıkıcı
27 yaş evlilik icin cokta geç kalınmiş bi yaş degil aslinda benim ablamda bu yaşına kadar bir kere nişanlılık durumu oldu anlaşamadı ayrildi suan 27 yasinda çalışıyor yiyip icip geziyo bazen diyorum evlen artik diye saçmalama diyor bana 😂😂 27 yas gec kalınmis bir yaş degil yani hayırlisini isteyin hep

27 yaşımda evlendim. bana göre çok erken bir yaştı. eşimi tanımamış olsaydım evlenmezdim, birlikte yaşamayı meşrulaştırmak için evlendim. öncesinde asla evlilik düşünmüyordum. bence bu düşünce evlenmek için evlenmenize sebep olur. daha çok gençsiniz. ancak önünüzdeki yıllar kıymetli, bir anda akıveriyor. tabiki ihtimalleri değerlendirin, sosyalleşip gönlünüze göre birini bulmaya çalışın evlenmeyi düşünen biriyseniz. ancak karalar bağlamak için erken. olursa olur olmazsa olmaz modundaysanız hiç karalar bağlamayın. herkes evlenmek zorunda değil. iyi evlilik mutlu eder ama kötü bir evlilik bence insanın başına gelmiş en kötü şeylerin başında.

ay bu da çok fenaaa :D bi şey daha var ama ayıp olur ilgilisi youtube'a sadece kırılsaydı yazsın :D

Evlilik için genç bir yaştasın konu sahibi tabi bazı şeyler nasip ben 36 yaşındayım ve doğru insan denk gelirse evlenirim gelmezse de sırf evlenmiş olmak için evlenmek istemem.
Güzel kalpli insanlarla karşılaşmak dileğiyle 🌸

Evlilik için genç bir yaştasın konu sahibi tabi bazı şeyler nasip ben 36 yaşındayım ve doğru insan denk gelirse evlenirim gelmezse de sırf evlenmiş olmak için evlenmek istemem.
Güzel kalpli insanlarla karşılaşmak dileğiyle 🌸
En aktif çağın yalnız geçmesi canımı sıkıyor umudumu azaltıyor nerde kimle tanışcam bilemiyorum kaygılanıyorum sürekli evlen artık ailede bi tane bekar kız kalmadı bi sen evde kaldın baskısı yiyorum

Back
X