Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu kadar lekelenmeden sonra hamile olursam herkes olur herhalde:)Tam anlayamadım?
Kaç gün oldu?Sizce varmı birşey
Bugün 9.gün. 6.gün basladi ilk leke. 7.gün pembe kanama. 9.gün yani dun gece anlattigim gibiKaç gün oldu?
Daha erkenmiş, 14. Gün kan testi yaptırın bence en garantisi o, bu testler yanıltıcı olabilir, tek çizgi gibi geldi bana şu haliyle..Bugün 9.gün. 6.gün basladi ilk leke. 7.gün pembe kanama. 9.gün yani dun gece anlattigim gibi
Testi ben atmadım canım. Bana doktorum söyledi. Yarın yaptırmamı kan testiniDaha erkenmiş, 14. Gün kan testi yaptırın bence en garantisi o, bu testler yanıltıcı olabilir, tek çizgi gibi geldi bana şu haliyle..
Hayırlısı o zaman inşallah yarın pozitif görürsünüzTesti ben atmadım canım. Bana doktorum söyledi. Yarın yaptırmamı kan testini
InsallahhhhHayırlısı o zaman inşallah yarın pozitif görürsünüz
Transfer gününüde sayarsam 7 ci günKaç gün oldu?
Ben e hayali çizgi var canım daha beta degerin çok olmadığı için yavaşça belirginleşir.hangi test acaba bı tanesi çok erken sonuç veriyor biraz pahalı amaSizce varmı birşey
Ben de dün gece çok terlemisim.Terle uyandim.Sizde ki belirtilere yakin belirtiler adet olacakmış gibi kasik ağrıları var.Belimden kalcama inen ağrılar oluyor ama zaman zaman.Transfer aşaması beni de epey bir zorladı.Hem idrarini tutup hem de o bölgeyle uğraşılmasi çok canımı yaktı.Hatta arabayla eve gelirken baya bir icli icli ağladım.Allah cektiklerimizi görüp bizi mükafatlandirir.Hepimiz için hayırlısı ve sagliklisi ne ise o olsun.Amin.Dün gece saat 3te uyandım terliyorum gece, sol tarafa doğru kasık ağrısı oldu ve şeffaf akıntı da çok oluyor bende, progesteron yapıyor onu diyorlar.. bazı kişiler hiçbirşey yok bende diyorlar ama transferden sonra bende bu etkiler var.. telaşlandım biraz ama test yapma gününe kadar erken test yapmayacağım. Düşünmemeye çalışıyorum. Benim de ilk denemem ve inşallah ilk denememizde olur benim transferim çok zor geçti ağladım acı çektim çünkü vajinusmus olmasam da vajinal muayenede inanılmaz zorlanıyorum ve kasıyorum kendimi.. transferime giren doktor ve hemşireler bile inşallah bir daha bu zorluğu çekmezsin ilk seferde olur inşallah dediler..
Bebe tıma diye bir marka erken gebelik testiBen e hayali çizgi var canım daha beta degerin çok olmadığı için yavaşça belirginleşir.hangi test acaba bı tanesi çok erken sonuç veriyor biraz pahalı ama