• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir

Sizce varmı birşey

Eklentiler

• IMG_4305.jpeg
    IMG_4305.jpeg
    153,1 KB · Görüntüleme: 15
Dün gece saat 3te uyandım terliyorum gece, sol tarafa doğru kasık ağrısı oldu ve şeffaf akıntı da çok oluyor bende, progesteron yapıyor onu diyorlar.. bazı kişiler hiçbirşey yok bende diyorlar ama transferden sonra bende bu etkiler var.. telaşlandım biraz ama test yapma gününe kadar erken test yapmayacağım. Düşünmemeye çalışıyorum. Benim de ilk denemem ve inşallah ilk denememizde olur 🫶 benim transferim çok zor geçti ağladım acı çektim 😢 çünkü vajinusmus olmasam da vajinal muayenede inanılmaz zorlanıyorum ve kasıyorum kendimi.. transferime giren doktor ve hemşireler bile inşallah bir daha bu zorluğu çekmezsin ilk seferde olur inşallah dediler..
Ben de dün gece çok terlemisim.Terle uyandim.Sizde ki belirtilere yakin belirtiler adet olacakmış gibi kasik ağrıları var.Belimden kalcama inen ağrılar oluyor ama zaman zaman.Transfer aşaması beni de epey bir zorladı.Hem idrarini tutup hem de o bölgeyle uğraşılmasi çok canımı yaktı.Hatta arabayla eve gelirken baya bir icli icli ağladım.Allah cektiklerimizi görüp bizi mükafatlandirir.Hepimiz için hayırlısı ve sagliklisi ne ise o olsun.Amin.

Back