Ben yapmadım ptesiyi beklicem mecbur:) karın agrım oluyor, adet olacak gibi. Sizde neler varKızlar 5.gündem merhaba, nasıl gidiyor? Test yapan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapmadım ptesiyi beklicem mecbur:) karın agrım oluyor, adet olacak gibi. Sizde neler varKızlar 5.gündem merhaba, nasıl gidiyor? Test yapan var mı?
Ben de sırt bel ağrısı ve adet olacak gibi ağrı varBen yapmadım ptesiyi beklicem mecbur:) karın agrım oluyor, adet olacak gibi. Sizde neler var
Bende bir tek adet olacak gibi ve cok az leke. Siz de varmı leke falan korkuyorumBen de sırt bel ağrısı ve adet olacak gibi ağrı var
Leke yok canım. İlk bebişimde olmuştuBende bir tek adet olacak gibi ve cok az leke. Siz de varmı leke falan korkuyorum
Insallah hayirlisiyla olur. Baska yumurtamda yok. 2 taneside koyuldu.Leke yok canım. İlk bebişimde olmuştu
Amin canım. Benim de son şansım embriyom kalmadı. Son kalanları koydular. İnşallah pozitif olur. Oğlumun kardeşi olur çok aminnnInsallah hayirlisiyla olur. Baska yumurtamda yok. 2 taneside koyuldu.
Insallah canım. Haber verirsin sonucu. Hayirlisiyla saglikla olsunAmin canım. Benim de son şansım embriyom kalmadı. Son kalanları koydular. İnşallah pozitif olur. Oğlumun kardeşi olur çok aminnn
Kuzum bugün benimde 5.günüm regli olucak gibi belim ve kasıklarım ağrıyor korkuyorum yaKızlar 5.gündem merhaba, nasıl gidiyor? Test yapan var mı?
regl olmazsın dedi doktor. Ilacları birakmadikca olmuyormuşuz. Nasıl olcak bilmiyorum :)Kuzum bugün benimde 5.günüm regli olucak gibi belim ve kasıklarım ağrıyor korkuyorum ya
Benimde böyle canım. Korkma. İyi düşünelim iyi olsunKuzum bugün benimde 5.günüm regli olucak gibi belim ve kasıklarım ağrıyor korkuyorum ya
Insallah canimmmmBenimde böyle canım. Korkma. İyi düşünelim iyi olsun
Merhabalar ben de sizinle aynı yastayim.Sizinle aynı duygulardayim.Surekli rapor ve izin almak çok zor.29 ocak ta transfer oldumzamanda
Adet olunması çok nadir görülen bir durummuş. Korkmayin lütfen benim de ilk denememBen de 28 ocakta transfer oldum. Kasık agrısı bacaklarda kramp sırt agrisi oldu ben de. Bu gece de çok terledim. Çok korkuyorum ben de adet olmadan önce terlemeler olurdu genelde. Tüm adet olacakmış belirtilerini hissediyorum şu anda . İlk denemem ve canım çok sıkıldı.
Zor bir sürecmis Allah herkesin yardımcısı olsun. Bekleme kısmı en zoruAdet olunması çok nadir görülen bir durummuş. Korkmayin lütfen benim de ilk denemem
Dün gece saat 3te uyandım terliyorum gece, sol tarafa doğru kasık ağrısı oldu ve şeffaf akıntı da çok oluyor bende, progesteron yapıyor onu diyorlar.. bazı kişiler hiçbirşey yok bende diyorlar ama transferden sonra bende bu etkiler var.. telaşlandım biraz ama test yapma gününe kadar erken test yapmayacağım. Düşünmemeye çalışıyorum. Benim de ilk denemem ve inşallah ilk denememizde olur benim transferim çok zor geçti ağladım acı çektim çünkü vajinusmus olmasam da vajinal muayenede inanılmaz zorlanıyorum ve kasıyorum kendimi.. transferime giren doktor ve hemşireler bile inşallah bir daha bu zorluğu çekmezsin ilk seferde olur inşallah dediler..Ben de 28 ocakta transfer oldum. Kasık agrısı bacaklarda kramp sırt agrisi oldu ben de. Bu gece de çok terledim. Çok korkuyorum ben de adet olmadan önce terlemeler olurdu genelde. Tüm adet olacakmış belirtilerini hissediyorum şu anda . İlk denemem ve canım çok sıkıldı.
Aaa bunu bilmiyordum.regl olmazsın dedi doktor. Ilacları birakmadikca olmuyormuşuz. Nasıl olcak bilmiyorum :)