Canım damla değil. Leke tarzında geliyor.İlk bebeğim 4. Gün bir damla 5. Gün de 2-3 damla gelmişti canım. Kaçıncı gündesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım damla değil. Leke tarzında geliyor.İlk bebeğim 4. Gün bir damla 5. Gün de 2-3 damla gelmişti canım. Kaçıncı gündesin
Kaçıncı günü canım. Parlak kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok canımCanım damla değil. Leke tarzında geliyor.
Benimde 8 şubatta tahlil günümBen de 27 Ocak pazartesi transfer oldum, 29-30 ocakta kasık ağrısı oldu biraz.. 30unda çatlatma iğnesi vuruldum. Her gün Coraspin folik asit ve progestan iğne ve hap kullanıyorum. Testi 10 şubatta yapın demişlerdi bana.. siz ne zaman yapacaksınız?
Benimde var sırt ağrım batıyor sanki yataktan diye düşünüyordum ben açıkçası hatta böbrek boşluklarımda bile ağrı varRabbim pozitif sonuçlarımızla bizleri sevindirsin minnaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin bugün çok ciddi sırt ağrısı başladı
Bana verilmedi çatlatma iğnesi ilk defa duydum transferden sonra genelde aşılama fln yapılacağı zaman veriyorlarArkadaşlar bu transferden sonra verilen yapılan catlatma ignesinin hic bir esprisi yokmus kandirmaca gibi biseymis doktorum söyledi.
Bugün 7.günüm. yok kırmızı değil.Kaçıncı günü canım. Parlak kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok canım
İnşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur canımBenimde var sırt ağrım batıyor sanki yataktan diye düşünüyordum ben açıkçası hatta böbrek boşluklarımda bile ağrı var
O zaman yerleşmedir canım2-3 gün sonra test yapBugün 7.günüm. yok kırmızı değil.
Amin inşallah bu 3 cü denemem ilk denememde düşük olmuştu 8 ci haftada ikincide tutmadıİnşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım
Amin canım. Genetik baktırdın mıAmin inşallah bu 3 cü denemem ilk denememde düşük olmuştu 8 ci haftada ikincide tutmadı
Bu sefer iki emrio transfer edildi Rabbim hepimizi müjdeli haberler le sevindirsin inşallah
Sizin 5 günlük embriyo transferi miydi peki? Benim 3 günlük embriyo idi.Benimde 8 şubatta tahlil günüm
Sizin 5 günlük embriyo transferi miydi peki? Benim 3 günlük embriyo idiBenimde 8 şubatta tahlil günüm
salı günü yaşadım ben de çizgi şeklinde çok az.. işlemle alakalı heralde dedim.. kahverengi lekeydiKızlar lekelenme.yasayan oldu mu
Canım çalışmak hareketli olmak bebeğin tutunmasına yardım ediyormuş. Araştırma yapmışlar hiç hareket etmeden yatanlara göre aktif çalışan annelerin gebe kalma ihtimali daha yüksekmişÇok heyecanlı değil mi ya, çok karmaşık duygular içindeyim, yaşım 38 olduğu için korkuyorum sanki tekrar denemeye kalkınca ama daha da azalır daha zor olur diye.. onun için tutmasını o kadar istiyorumki.. çalışan bir kadınım bir yandan da süreç o yüzden iyice zor oluyor.. kontroller için tedavinin her safhası için sürekli izin aldım. İşten de soğudum, kafam hep çocuğum olacak mı sorusunda.. rabbim tez zamanda ümitlerimizi gerçekleştirir inşallah
Bir tanesine yapıldı diğerine yapılmadı ben istemedim açıkçası Rabbim nasip edecekse eğer dedim olur cnmAmin canım. Genetik baktırdın mı
Evet 5 ci gün bir tanesi diğeri de 6 cı gün emriosu gelişimi biraz yavaş ilerledi Ama kalitesi Ab idi sanırımSizin 5 günlük embriyo transferi miydi peki? Benim 3 günlük embriyo idi.