• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir

Arkadaşlar bu transferden sonra verilen yapılan catlatma ignesinin hic bir esprisi yokmus kandirmaca gibi biseymis doktorum söyledi.
Bana verilmedi çatlatma iğnesi ilk defa duydum transferden sonra genelde aşılama fln yapılacağı zaman veriyorlar

Çok heyecanlı değil mi ya, çok karmaşık duygular içindeyim, yaşım 38 olduğu için korkuyorum sanki tekrar denemeye kalkınca ama daha da azalır daha zor olur diye.. onun için tutmasını o kadar istiyorumki.. çalışan bir kadınım bir yandan da süreç o yüzden iyice zor oluyor.. kontroller için tedavinin her safhası için sürekli izin aldım. İşten de soğudum, kafam hep çocuğum olacak mı sorusunda.. rabbim tez zamanda ümitlerimizi gerçekleştirir inşallah 🙏

Çok heyecanlı değil mi ya, çok karmaşık duygular içindeyim, yaşım 38 olduğu için korkuyorum sanki tekrar denemeye kalkınca ama daha da azalır daha zor olur diye.. onun için tutmasını o kadar istiyorumki.. çalışan bir kadınım bir yandan da süreç o yüzden iyice zor oluyor.. kontroller için tedavinin her safhası için sürekli izin aldım. İşten de soğudum, kafam hep çocuğum olacak mı sorusunda.. rabbim tez zamanda ümitlerimizi gerçekleştirir inşallah 🙏
Canım çalışmak hareketli olmak bebeğin tutunmasına yardım ediyormuş. Araştırma yapmışlar hiç hareket etmeden yatanlara göre aktif çalışan annelerin gebe kalma ihtimali daha yüksekmiş🥰

Back