estrofem verdiler miEvet tabi verdiler günde 3 tane fitil alıyorum o yüzden mi kramp giriyor acaba
9. Gün Beta HCG 247,6Güzel sonuçlarını bekliyoruz
Ayyy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin9. Gün Beta HCG 247,6
çok şükür Yarabbim
Şu anı yaşamayı nasip etti şükür
Darısı her isteyene
Devamı kolaylıkla olsun inşallah
ah ne güzel bir haber bu gözün aydın cnm benim... 10 nisan perşembe günü darısı başıma inşallah9. Gün Beta HCG 247,6
çok şükür Yarabbim
Darısı her isteyene
9. cü gün kan testi yapılıyor mu ?Amiiinnnn amiinnn amiiinnnn
Hayırlı olsun Allah tAnamını erdirsin9. Gün Beta HCG 247,6
çok şükür Yarabbim
Darısı her isteyene
Merhaba sizinde bugun 7.inci gun oluyor ayniysa eger 5 inci gunden itibaren silik olarak idrar testinde cikti bendekan vermeden önce pazartesi akşam gebelik testi yapsam çıkar mı
TRansfer gunu sayulmiyor sonraki günden itibaren 10 uncu gunde kan twsti yapilmasj gerekiyorkan vermeden önce pazartesi akşam gebelik testi yapsam çıkar mı
3 gün embriyosu için çok erken benim 5.gun bugün 8.gunum hala Cook çok silik gözüküyorBende 29 martta 3. Gün embriyosu orta kalite taze transfer oldum bugün 6. Gün idrar testleri negatif sizce yok mudur
Merak etmeyin kendinizi üzmeyin 4 Gün deha bekleyin bence en azİnşallah öyledir
Tabi tabi istersen 9. Gün test yaptırabilirsin9. cü gün kan testi yapılıyor mu ?
12. gün dediler bana
Normal tamam silik çıkar benimde öyleydi dün 8. Gün bak bugün 247 çıktı3 gün embriyosu için çok erken benim 5.gun bugün 8.gunum hala Cook çok silik gözüküyor
Size özelden fotoğrafını atayımNormal tamam silik çıkar benimde öyleydi dün 8. Gün bak bugün 247 çıktı
Ayni benimde kasıklarim aynı regl agrisi gibiBe öyle ağrım var ki sanki az sonra regl olacağım deli gibi öyle yani
Bende karnımda yok sadece büğün ara ara belime ağrı giriyor
Yok canım şu an için iğne almıyorumestrofem verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?