- 19 Ağustos 2014
- 177
- 138
- 303
- 43
Merhaba cece11 ben de senin gibi 43 yaşına giricem, ben de 26 Mart 5. Gün pgt li transfer oldum.herkese selam, maalesef zor süreçler içinde olmadan bilinmeyen koca bir deryaymış bu tüp bebek işleri.
Ben bu ay 43 yaşıma gireceğim
26 Martta transfer oldum
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Korkuyorum
Bu 4. deneme
Bugun benimde negatif çıktı markadan mi bilmiyorum days diye bi markaDün 8. Gün bu günde yaptım dünkü pozitif bu gün negatif
En iyisi kan vermek ya bu testler yüzünden kafayı yememe az kaldı bı gün pozitif bı gün negatifBugun benimde negatif çıktı markadan mi bilmiyorum days diye bi marka
Bugun benimde negatif çıktı markadan mi bilmiyorum days diye bi markaDün 8. Gün bu günde yaptım dünkü pozitif bu gün negatif
Pazartesi bende vermeyi düşünüyorumEn iyisi kan vermek ya bu testler yüzünden kafayı yememe az kaldı bı gün pozitif bı gün negatif
Acilde alsalar acilde veririm ama bakmazlarEn iyisi kan vermek ya bu testler yüzünden kafayı yememe az kaldı bı gün pozitif bı gün negatif
Düşük tehlikesiyle ne ilgisi var yanlış yorumlar yapıp insanları olumsuz etkilemeyinLekelenme bendede olmadi bugun 8 inci gunum ama lekelenme olmamasi aksine iyi birseymis tecrubesini yasayan arkadaslar belirtmiş düsük tehlikesi olan kisilerde oluyormuş genelde hala daha hic bir belirtim yok
Pazartesiyi bekliycez mecbur insallah pozitif yazmak nasip olurr.Acilde alsalar acilde veririm ama bakmazlar
Kimseye yanliş bilgi verdigim yok önce okuduğunuzu yorumlamayali ögrenin. Kesin bilgi bu sekilde demedim . İnnsanlarin tecrübelerini bu sekilde belirttigini burada yazdim doktorlarinin söyledikleri şeyi yazmışlar ayni durumda olanlar siz doktorsunuz heralde , insanlar deneyim okumak icin buraya bakiyor çok bilginiz varsa veya hosunuza gitmiyorsa kullanmayin siteyiDüşük tehlikesiyle ne ilgisi var yanlış yorumlar yapıp insanları olumsuz etkilemeyin
İnşallah aminPazartesiyi bekliycez mecbur insallah pozitif yazmak nasip olurr.
Kadın doğumda hemşireyim az çok bilgim olsada sizin gibi yerli yersiz konuşmayarak haddimi bilirim hangi platformu ne zaman ne kadar kullanacağım sizi ilgilendirmezKimseye yanliş bilgi verdigim yok önce okuduğunuzu yorumlamayali ögrenin. Kesin bilgi bu sekilde demedim . İnnsanlarin tecrübelerini bu sekilde belirttigini burada yazdim doktorlarinin söyledikleri şeyi yazmışlar ayni durumda olanlar siz doktorsunuz heralde , insanlar deneyim okumak icin buraya bakiyor çok bilginiz varsa veya hosunuza gitmiyorsa kullanmayin siteyi
Benim de aşırı var ya belim de ağrı 3 nisan da transfer oldumMerhabalar bel ağrısı olan var mI ? 3 . Gün emriyosu 27 Mart transfer korkmaya başlıyorum y olumsuz gelir diye
Veteriner teknikeri ayni zamanda , diş hekimi asistani ve cevremdede birsuru ebe akrabam var .ben haddimi iyi biliyorum biraz keşke sizde bilseniz insanlara yorum yaparken direk yorumuma saldiri niteliginde yorum yapan sizsiniz . Benimde ne yazdigim sizi ilgilendirmez insanlar doktorunun soyledigi seyi yazmis her doktor ayni olacak diye bisey olsaydi hepimiz ayni ilaclari kullaniyor olurdu bende insanlarin söylediklerini söyledim ben yasadim kesin bilgi demedim herkes her gordugune inaniyor diye birsey de yok dolasiyla sizi ilgilendirmezKadın doğumda hemşireyim az çok bilgim olsada sizin gibi yerli yersiz konuşmayarak haddimi bilirim hangi platformu ne zaman ne kadar kullanacağım sizi ilgilendirmez
Testlere güven olmuyor.Bugun benimde negatif çıktı markadan mi bilmiyorum days diye bi marka
En iyisi kan gerçekten yarindan sonra test günüm zatenTestlere güven olmuyor.
Hadi inşallah güzel haberler alalım benimde perşembe günü kan testimEn iyisi kan gerçekten yarindan sonra test günüm zaten
Amin hepimizin gönlüne göre olsunHadi inşallah güzel haberler alalım benimde perşembe günü kan testim
Bugun benimde negatif çıktı markadan mi bilmiyorum days diye bi marka
MerhabaMerhaba cece11 ben de senin gibi 43 yaşına giricem, ben de 26 Mart 5. Gün pgt li transfer oldum.
Ayşecim naaptınAcilde alsalar acilde veririm ama bakmazlar
Sali vericem artık kendi doktorumla birlikte öğrenirimAyşecim naaptın
Verdin mi kan?
Merhaba cece11 ben de senin gibi 43 yaşına giricem, ben de 26 Mart 5. Gün pgt li transfer oldum.herkese selam, maalesef zor süreçler içinde olmadan bilinmeyen koca bir deryaymış bu tüp bebek işleri.
Ben bu ay 43 yaşıma gireceğim
26 Martta transfer oldum
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Korkuyorum
Bu 4. deneme
merhaba cuma sabah saat 10 da kan verdim 195 çıktı bugün de 10.20 de verdim bakalım ne çıkacak.siz verdiniz mi bugünMerhaba
Nasıl durum, nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?