27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

herkese selam, maalesef zor süreçler içinde olmadan bilinmeyen koca bir deryaymış bu tüp bebek işleri.
Ben bu ay 43 yaşıma gireceğim
26 Martta transfer oldum
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Korkuyorum
Bu 4. deneme
Merhaba cece11 ben de senin gibi 43 yaşına giricem, ben de 26 Mart 5. Gün pgt li transfer oldum.

Lekelenme bendede olmadi bugun 8 inci gunum ama lekelenme olmamasi aksine iyi birseymis tecrubesini yasayan arkadaslar belirtmiş düsük tehlikesi olan kisilerde oluyormuş genelde hala daha hic bir belirtim yok
Düşük tehlikesiyle ne ilgisi var yanlış yorumlar yapıp insanları olumsuz etkilemeyin

Düşük tehlikesiyle ne ilgisi var yanlış yorumlar yapıp insanları olumsuz etkilemeyin
Kimseye yanliş bilgi verdigim yok önce okuduğunuzu yorumlamayali ögrenin. Kesin bilgi bu sekilde demedim . İnnsanlarin tecrübelerini bu sekilde belirttigini burada yazdim doktorlarinin söyledikleri şeyi yazmışlar ayni durumda olanlar siz doktorsunuz heralde , insanlar deneyim okumak icin buraya bakiyor çok bilginiz varsa veya hosunuza gitmiyorsa kullanmayin siteyi

Kadın doğumda hemşireyim az çok bilgim olsada sizin gibi yerli yersiz konuşmayarak haddimi bilirim hangi platformu ne zaman ne kadar kullanacağım sizi ilgilendirmez

Kadın doğumda hemşireyim az çok bilgim olsada sizin gibi yerli yersiz konuşmayarak haddimi bilirim hangi platformu ne zaman ne kadar kullanacağım sizi ilgilendirmez
Veteriner teknikeri ayni zamanda , diş hekimi asistani ve cevremdede birsuru ebe akrabam var .ben haddimi iyi biliyorum biraz keşke sizde bilseniz insanlara yorum yaparken direk yorumuma saldiri niteliginde yorum yapan sizsiniz . Benimde ne yazdigim sizi ilgilendirmez insanlar doktorunun soyledigi seyi yazmis her doktor ayni olacak diye bisey olsaydi hepimiz ayni ilaclari kullaniyor olurdu bende insanlarin söylediklerini söyledim ben yasadim kesin bilgi demedim herkes her gordugune inaniyor diye birsey de yok dolasiyla sizi ilgilendirmez

herkese selam, maalesef zor süreçler içinde olmadan bilinmeyen koca bir deryaymış bu tüp bebek işleri.
Ben bu ay 43 yaşıma gireceğim
26 Martta transfer oldum
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Korkuyorum
Bu 4. deneme
Merhaba cece11 ben de senin gibi 43 yaşına giricem, ben de 26 Mart 5. Gün pgt li transfer oldum.
Merhaba
Nasıl durum, nasılsınız?
merhaba cuma sabah saat 10 da kan verdim 195 çıktı bugün de 10.20 de verdim bakalım ne çıkacak.siz verdiniz mi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…