27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

İnşallah amin Allah bebislerimizi sagsaglim saglikli bir biçimde kucağımıza almayı nasip etsin

Test yaptım bugün ben çok çok silik bisi gözüküyor
Testinin markası neydi canım bende dayanamayıp test yaptım bu gün çok çok silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı ama test artı med olduğu için pek guvenmedim herkes yalancı pozitif çıkarıyor diyor

27 mart 5.gun embriyo transferim oldu aynı tarihte transfer olanlar var mı beraber test gününü bekleyelim konusalim
merhabalar bende AREFE günü 29 martta dondurulmuş embriyo trans feri oldum :) umarım bu sefer hayırlısı ile olumlu sonuçlanır 10 nisan perşembe kan tahlili inşallah :)

Bende 27 martta sabah saat 11 gibi transfer oldum.3. Gün embriyosuydu test falan yapmadım şimdi bir şey hiisetmiyorjm korkuyorum açıkçası negatif olur diye. Test yapmadım hiç yapmayı da düşünmüyorum
merhaba öncelikle hayırlı olsun ben arefe günü 29 mart ta transfer oldum çok heyecanlıyım bende de belirti yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…