İnşallah amin Allah bebislerimizi sagsaglim saglikli bir biçimde kucağımıza almayı nasip etsinCanım sen kan testi versen de çıkar 5. Gün daha erken tutunuyormuş çünkü. Ama bana kalırsa kan verme zaten silik te olsa görünüyor. Şimdi kan versen 2 güne bir kan vermen gerekecek bırak akışa bırak bu bilgiyi de test gününe kadar kendine sakla canımhayırlı olsun inşallah bebişim sana sıkı sıkı tutunur. İnşallah benimkiler de bana tutunur. Bana çift embriyo transfer edildi i
Testinin markası neydi canım bende dayanamayıp test yaptım bu gün çok çok silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı ama test artı med olduğu için pek guvenmedim herkes yalancı pozitif çıkarıyor diyorTest yaptım bugün ben çok çok silik bisi gözüküyor
Prodoctor almıştım benTestinin markası neydi canım bende dayanamayıp test yaptım bu gün çok çok silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı ama test artı med olduğu için pek guvenmedim herkes yalancı pozitif çıkarıyor diyor
Biraz zaman geçtikçe koyulaşma olabiliyorGölge gibi bisi var ama bilmiyorum
Siz görebiliyor musunuz pekiBiraz zaman geçtikçe koyulaşma olabiliyor
Ayy hadi inşallah pozitif görürsünüzBenim bugün 9. Gün öğlen gidip kan vereceğim
merhabalar bende AREFE günü 29 martta dondurulmuş embriyo trans feri oldum :) umarım bu sefer hayırlısı ile olumlu sonuçlanır 10 nisan perşembe kan tahlili inşallah :)27 mart 5.gun embriyo transferim oldu aynı tarihte transfer olanlar var mı beraber test gününü bekleyelim konusalim
Hayırlı olsun inşallah pozitif görürsünüzmerhabalar bende AREFE günü 29 martta dondurulmuş embriyo trans feri oldum :) umarım bu sefer hayırlısı ile olumlu sonuçlanır 10 nisan perşembe kan tahlili inşallah :)
hayırlı güzel sonuçlar inşallahBenim bugün 9. Gün öğlen gidip kan vereceğim
hayırlı sonuçlar inşaalahhBen varımmm, bakmaya geldim ben de var mi başka diye:)
Dun oldum, 2.gunum bugun..
merhaba öncelikle hayırlı olsun ben arefe günü 29 mart ta transfer oldum çok heyecanlıyım bende de belirti yok :)Bende 27 martta sabah saat 11 gibi transfer oldum.3. Gün embriyosuydu test falan yapmadım şimdi bir şey hiisetmiyorjm korkuyorum açıkçası negatif olur diye. Test yapmadım hiç yapmayı da düşünmüyorum
İnşallah bakalım sali günü kan vericemamin inşallah size de hayırlı olsun ayşe hanım :)
Güzel sonuçlarını bekliyoruzBenim bugün 9. Gün öğlen gidip kan vereceğim
kan vermeden önce pazartesi akşam gebelik testi yapsam çıkar mıBenimde ayni sizinle5.ci gün 5aa dondurulmuş embriyo
Aksam değilde sabah yapsan daha iyi olurkan vermeden önce pazartesi akşam gebelik testi yapsam çıkar mı
kan vermeden önce pazartesi akşam gebelik testi yapsam çıkar mıGüzel sonuçlarını bekliyoruz
İnşallah pozitifi görürüz canım ya. Senlnde 3. Gün embriyosu muydumerhaba öncelikle hayırlı olsun ben arefe günü 29 mart ta transfer oldum çok heyecanlıyım bende de belirti yok :)
Selam. Bende 29 martta transfer oldum pazartesi sabah yapmayı düşünüyorum idrar testi. 9. Gün oluyor çıkar inşallahkan vermeden önce pazartesi akşam gebelik testi yapsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?