27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

Tabi tabi istersen 9. Gün test yaptırabilirsin
Salınım başlamış oluyor 7. Günden itibaren
Bugün 6.gunum dayanamadim test yaptım sonuç 2. Çizgi açık silik pembe..sanırım erken yaptım

Eklentiler

• 1000086985.webp
    111,6 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba canım ikimiz aynı senle. Benim de 27 Mart 3. Gün embriyosu kendini nasıl hissediyorsun
Merhaba parolam iki gündür bel ağrım var ara arada kasıklarıma ağrı grip çıkıyor biraz heyecanlıyım biraz korkuyorumPazartesi kan vermeyi düşünüyorum

Kizlar kan testi günü gelmeden sakin gebelik testi yapmayin ınsan pisman oluyor..
Bak 10 nisan perşembe günü kan testi vereceğim inşallah.. keşke 6. Gün test yapmasaydım evde...

Kizlar kan testi günü gelmeden sakin gebelik testi yapmayin ınsan pisman oluyor..
Bak 10 nisan perşembe günü kan testi vereceğim inşallah.. keşke 6. Gün test yapmasaydım evde...
Ay kesinlikle boşa stres yaptığımızla kalıyoruz keşke bende yapmasaydım ya

Merhaba parolam iki gündür bel ağrım var ara arada kasıklarıma ağrı grip çıkıyor biraz heyecanlıyım biraz korkuyorumPazartesi kan vermeyi düşünüyorum
Bende bel ağrısı yok. Kasıklarıma bazen ağrı giriyor ilaçlardan mı yoksa tutundu mu hiç bilmiyorum. Ben de Salı günü kan vericem tam doktorumun söylediği tarihte.sen lekelenme falan yaşadın mı bende olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…