- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 23
- 39
- Konu Sahibi tomris2020
İnşallah güzel haberi veririm de hamilelik sürecini de beraber birbirimize destek olarak geçiririzçok sevindiminşallah öyle olacakkk ayyy hadi heyecanla güzel haberlerini bekliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberi veririm de hamilelik sürecini de beraber birbirimize destek olarak geçiririzçok sevindiminşallah öyle olacakkk ayyy hadi heyecanla güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Doktorunuz ne zaman kan vermenizi istemişti ki
Çarşamba günü istemişti. İnşallah hepimize uğurlu gelsin bu grupmerhabaa :) ne zaman istemişti doktorunuz sizden test?
Sen de benim gibi hiç test yapmadın mı.Çarşamba günü istemişti. İnşallah hepimize uğurlu gelsin bu grup![]()
Sabrın sonu selamettir. Ban yarın 12. Günüm doktorun söylediği tarih ben de kan vericem inşallah mutlulukla burada paylaşıcamYok hiç yapmadım ben de. Bugün ilk defa işe gittim. İşten çıktığımdan beri de niyeti bozdum![]()
Yapmadım canım.bağırsaklarım guruldayıp duruyor.adet gibi yada bi tuhaf afedersiniz ishal gibi bir ağrı var çözemedimBenimde 11. Günüm ve cumartesi ben de aynı duyguyu yaşadım. Siz test yapmış mıydınız
Hemen hemen benzer durumlar hepimiDe var sanırım. Doktorun söylediği test günü ne zaman kiYapmadım canım.bağırsaklarım guruldayıp duruyor.adet gibi yada bi tuhaf afedersiniz ishal gibi bir ağrı var çözemedimara ara midem de bulanıyor.
Çok az kalmış bu kadar zaman sabırla bekledik. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Stres yapmayalım. Güzel düşünelim güzel olsunBende kısmetse çarşamba yapacağım testi ama şu bağırsak durumu beni fena korkutuyor.tutmadı mı acaba diye ödüm kopuyor![]()
Ayy inş.canım yaÇok az kalmış bu kadar zaman sabırla bekledik. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Stres yapmayalım. Güzel düşünelim güzel olsun![]()
Biz de temmuzda başlamıştık. Ne kadar uzun bir zaman. İnsan içindeyken fark edemiyor. O kadar iğne ilaç. Ama öyle hissediyorum ki hepsine değecekAyy inş.canım yabiz temmuzdan beri uğraşıyoruz.artık son noktaya geldik.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Ay canım benim ya demek ki aynı durumdayız.inş.kuzum bizim bu son denememiz.rabbim yüzümüze gülsün.Biz de temmuzda başlamıştık. Ne kadar uzun bir zaman. İnsan içindeyken fark edemiyor. O kadar iğne ilaç. Ama öyle hissediyorum ki hepsine değecekdualarımız kabul olacak
![]()
Amin inşallahAy canım benim ya demek ki aynı durumdayız.inş.kuzum bizim bu son denememiz.rabbim yüzümüze gülsün.
Gunayydinn! Ozel hastanede 1 saatte cikiyor ama sigortaniz karsilamayabilirMerhaba kızlarr. Az önce kan verdim sonucun yarın öğlen çıkar dediler. Acayip moralim bozuldu. Bu kadar geç mi çıkıyor sonuçlar. Ben de iki saate çıkar diye sevinerek gitmiştim.![]()
Aslında sigortam da karşılardı ama ben aile sağlığı evimin yanında diye oraya gitmiş bulundumGunayydinn! Ozel hastanede 1 saatte cikiyor ama sigortaniz karsilamayabilir