• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

Yok hiç yapmadım ben de. Bugün ilk defa işe gittim. İşten çıktığımdan beri de niyeti bozdum 😂

Bende kısmetse çarşamba yapacağım testi ama şu bağırsak durumu beni fena korkutuyor.tutmadı mı acaba diye ödüm kopuyor 😭

Biz de temmuzda başlamıştık. Ne kadar uzun bir zaman. İnsan içindeyken fark edemiyor. O kadar iğne ilaç. Ama öyle hissediyorum ki hepsine değecek 🤗 dualarımız kabul olacak 🤲
Ay canım benim ya demek ki aynı durumdayız.inş.kuzum bizim bu son denememiz.rabbim yüzümüze gülsün.

Hayır olur mu öyle şey minumum 1 saat maksimum 2 saate çıkıyor. Keşke orda vermeseydiniz farklı bir kuruma gidin bence

Merhaba dün sağlık ocağında verdim bende bana da öyle dediler gerçekten moral bozucu ama e-nabızı kontrol edin 3-4 gibi sonuç yayınlanmıştı, özelde kan sonucu 1 saate çıkıyor arkadaşın dediği gibi

27 ekim 5. gün genetikten gelen mozaik embriyosu transferi olmuştum
9. gün cumartesi günü 349.5 çıktı sonucum
11. gün pazartesi günü 1161 çıktı
doktorum 3 hafta sonra ultrason muayenesi istedi
3 aydan önce sevinemicem gibi, hala inanamıyorum kızlar çok temkinliyim çok daha fazla üzülmemek için :)
sizlerden de inşallah güzel değerler güzel sonuçlar bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun :) sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah

Back
X