Ömerimin can teyzeleri
Ömerim ilk dişini çıkarmaya çalışıyor RABBIME ŞÜKÜR düzeltilmiş 7.5 aylık oldu normal doğum vaktinden 3 ay önce doğmuştu ömerim. Şükür akranlari ndan hızlı gelişimi bide uyansa ara ara nefes alıyor makina aldığı nefesi gösteriyor artık büyüyüp serpiliyor oglusum ALLAHIM ŞÜKÜR. Artık bunlarla mutlu oluyoruz. Eşim sağ, başımda annem babam ve eşim yukumu hafifletiyor. Kimsesiz değilim şükür Benden daha çaresiz olanlar var Halepteki canlar. Hele darbe gecesi öldüm öldüm dirildim. Allahım eşim yola çıktı Ankaradan buraya oğlum yoğun bakımda makinaya bağlı elim ikisinede uzanamadi. Rabbim çaresizlik. Darbe demek canların yanması demek doların yukselmesi herşeyin pahalanmasi elektrik şu kesintileri kıtlık elindeki paranın anlamı olmaması demek. Ve ömerim elektrikle çalışan bi makinaya bağlı nefesi nefes yoksa ALLAHIM...... Ne yaparım ..... ALLAHIM RAZI OLSUN O gece siper olupta vatanımızi koruyanar dan. Hele o Şehitler den ÖMER astsubaydan hepsinin Ailelerinden ALLAHIM razı olsun ben bugun size bunları yazıyorsam Ömerimi öpüp kokluyorsam onların yetiştirdiği evlatlar sayesinde her selada aklımdalar ALLAHIM Şehitlik mertebesiyle karşılasin CANLARI. Bizi de Onlara komşu eylesin. ÖmerimIn ikizi vardı Alim , Alım cennette, evlat acısı bu işte elimde tek kalan Ömerim o yüzden o geceyi yaşadıklarımı anlatamam. Makina da olmasa alacağım diye yola çıkacaktim hastaneye ama dedim ya elim kolum bağlı. .. Çok şükür bugüne de...
Bu sıralar hem kendimi toparlamam süre aldı hem de Ömerime silikon döşek yapıyorum 2 günde bir yeni döşek götürüyorum. Çünkü ömerimin hareketleri çok aktif değil ve sırt üstü yattığı ndan sırt basıncı arttı yatak yarası olma ihtimaline karşı kabarık döşek lazım kendim silikon aldım yüzünü de kendim diki yorum yıkıyorum degistiriyorum bi de artık her ne kadar da midesine inen bi kanulden beslense de meyve sebze püre leri zamanı geldi ALLAHIMA şükür sutum hala geliyor ama büyüdükçe gereksinimi farklilasiyor kuzumun katkı maddesi olmasın diye kendim konserve püre ler işine giristim eşim ve annem sağolsun. Birazda kendimi ne kadar çok yorarsam o kadar az vesveseden kurtuluyorum zamanım kalmıyor çünkü.
Rabbim böyle yazmış bana anneligi vardır bi düzeni ne diyeyim, ama bigün uyanacak ömerim güçlenerek nefesi kurtulacak makinalardan dişini veren RABBIM disiyle yemeyi de nasip etsin can teyzeleri
Can teyzeleri işte hayat böyle dualarinizda yer aldığımız için ALLAHIM RAZI OLSUN HEPİNİZDEN. Öpüyorum canı gonlunuzden CUMAMIZ dualarimizla bereketlensin