• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 27+3 dogum yaptim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ömerimincan teyzeleri

Ömerim enfeksiyonu atlattı sukur 2 gündür de ek gida sini sütünü kusmuyor şükür en azından kötü gidişatı yok şükür. Birgün inşallah ömerim koynumda uyandı demeyi de nasip etsin Rabbim tüm evlat ana baba yolu gozleyenler le bir süt kuzumu erimi bize bağışlasın Cumalarimiz kabul olunan dualarla dolsun ömerimin can teyzeleri. ..

Sımsıkı sarılıp öpüyorum tertemiz kalbinizden. ..
Canim merhaba seninokurken hamileydim ve dogum yaptim bir baktim ki heyecanla sarildim sukir omer yogun bakimdan cikmis ek gisaya baslamis sanirim bir yanlisim yoktur insallah. Ve iyilesecek ben inaniyorum sen cok guclu bir annesin. Omer cok sansli. Ve cok tatli bir yavrudur eminim sunu bilmeni istedim dualarim onunla. Butun miniklere allahim saglik versin anne babasini. Kanatlarindan ayirmasin.

Bütün konuyu okudum ne kadar zor şeyler yasamissiniz allah ömerimize sağlık sıhhat versin siz muhteşem bir annesiniz. Bebegimiz nasıl şu anda umarım iyidir..

Ömerimin can teyzeleri
Çooook zor 3 hafta geçirdik . önce ömerim tekrar Kusma ya başladı ek gıdayi kestik. 50 ml le beslenmeye düştük Allahima şükür eskisi gibi olmasa da sutum geliyor çok şükür çünkü ömerim sadece anne sütünü kusmuyor bi ateş gösterdi kendini 38 ler 37 ler 40 lar Allahım şükür ki canı gönülden bakan hemşire Ablaları var biz gündüz görüyoruz kuzumu ama Allah razı olsun sizden de hemşire ablalarindan da her içim sıkılıp telefon açtığımda sevecen likle anlattılar Ömerimi sagolsunlar . bazen eşim bi odadan ben diğer odadan birbirimizden habersiz aradığımız bile oldu onu bile sorun etmediler sıkbogaz etmemek için aramaya dedik ama elde değil kan pıhtılaşma zamanı uzamis karaciğerin bi bozukluk olabilir dediler sonra mide kanaması geçirdi Allahima şükür atlattik cigerlerinden kan gelmiş yine Allahima şükür atlattik . Bu dönem hareketleri durdu çok korktum beyninde de kanama olmuş mu diye ateş düştükçe kendine geldi kuzum meğer sukreder ek çok şeyim varmış ben bilememisim bazen saçma biliyorum ama sanki ömerimin elindeymiste uyanmak ve nefes almak da ömerim aliyormus kızıyorum neye kızıyorum onu da bilmiyorum vesvese bu olsa gerek bu arada ilaç tedavisi hala devam ediyor kuzumun yavrum hareketlendi bikaç gündür de çok şükür ettiğiniz dualar Ömerimi buldu can teyzeleri Allahım razı olsun sizden , ne desem az bazen aile yerine başkası derdini ilacını daha iyi anlar ya öylesiniz . Özel mesaj atan teyzeleri de var ama suan sadece anne sütü aldığı için kuzum ben sürekli makinanın başındayim saatlerce sütümü arttırmak için tekrar eskisi gibi başka sut bebeklere de yetişecek kadar sutum olsun istiyorum ömerimin sut kardeşi var o da uzun süredir yogunbakimda poyraz.... poyrazim evine gidecek artık hiçbir sorunu kalmadı şükür . Öz annesi de benim gibidir bilmem sadece süt vermeme rağmen içim titriyor gözlerim doluyor onu görünce . .. Umarım mutlu bir hayatı olur. biz de umarım bu yazılanları okurum ömerimle bigün ömerimde uyansin yakında istiyorum ki koynuma alayım artık . ...
Tayin dilekcemizi verdik bikaç aya çıkarmış yayınını ömerimin yogunbakimda y atmasın dan dolayı umarım bunlara taşınmasına hiç gerek kalmaz ve evimize döneriz eksiksiz tam ve daim olan bi sağlıkla makinalardan Kurtulmuş şuuru açık gören göz duyan kulak akıyla bedeni yle zerre si dahi ne için yaratmış Yaratan o şekilde bi sağlıkla döneriz evimize. Hayatımı özledim ama bundan sonrası için hiç unutmayacağım ben rahatlama olsada bir gün Allahımin izniyle yinede benim bu halimde olanlar için de atacak kalbim . söylemek için dillendirmek için değil eşimle hafta sonları makarna yapardık soslu ya da onun gibi basit ama doyurucu şeyler Suriyeli ailelere dagitirdik şimdi bir değil bin görür oldu gözüm ruhum kalbim Allahım yine o günlere dönelim ömerimin eli desin o aşlara elinin yüreğinin tadı geçsin bi de iyileşir ce ömerim , ömerimin can ikizi Allahımin yanına aldığı Alimi evlat edinecegiz çünkü anladım ki tedavi ugrasi ben bencillik ettim illa anne olayım diye ama ömerim için çok suçluyorum kendimi nafile süt bebeklerime bakarken dahi içim titreyip gözüm doluyorsa annelik evrensel yani benim gibi çok ugrasmayim tüp bebek tedavisiyle hiçbir tüp bebek merkezi %20 lik düşük riski nden bahsetmez bir de ömerim gibi olabilecek durumlardan evlat edinmek illa süt verince duygu bağı filan bunlar boş sadece gözlerinin içine bakıp tennis tenin degmesi kokusu.... bilmiyorum ben şimdiki aklım la yazıyorum. ...

şükür ömerim uyanma sa da en azından kendi içinde iyiye gidiyor

Bu arada öğrendiğim önemli bilgilerine paylaşayım ömerimin kullandığı antibiyotikler isal yaptı ve altı pişik oldu çünkü bu dönem serum kan takıldı heryeri de bi kablo kipirdadi nca kusuyor yüzeysel ve yeterli olmasa da nefes alıp veriyordu fakat bu dönem onu da yapamadı yavrum pisigi arttı neyse troyzd krem kullandık birde e vitamini var ampul olan e vitamini içinde zeytin yagi da var ampulu kirip pansuman gibi pisige surduk dönüşümlü kullandık bi de ıslak mendili uni yenidogan onun içine de sıkma zeytin yagi akittik öyle kullandık şükür o da geçiyor kötü şekilde pişik sorunuyla üzülen annelere nacizane yardımım olsun Inşallah normalde koruyucu amaçla da Sebamed pişik kremi kullandık ama bu sadece kızarıklıklarda etkin ilerlemis duruma care degil

Hayat insana neler öğretiyor bir yılda bin yıl yaşlandım. Ama sonunda sağlıklı sıhhatli ömerimle alimle eşimle mutlu yuvamda nefes alayım hepsi geçti ve hepsine değer diyeyim yeter ömerimin can teyzeleri Dualarinizda ömerime de yer verdiğiniz için ALLAHIM her iki cihanda da sevdiği kullarından eylesin bizi birbirimize ve Peygamberimiz S.A.V. komşu eylesin Amin...

Amin hepimizin duasına. .. Insan bi başkasına dua etmekle kesilmez yucelir. Sizde benim gözümde öylesiniz , Allah katında da öyle olmayı nası etsin sizlere. Ömerimi her gün görmeye gidiyorum bi umut , çoğu zaman Ağlıyorum elimde değil kendimde de suç aradım çoğu zaman ama nasip meselesi ... yiyecek ekmeği varsa ki umarım sağlıcakla olur yaşayacak kuzum. Bitane sut kızım var , o da kuvoz de parmak bebeği ilk defa gördüm bi kıpır kıpır Allahım göreceksiniz ,erken doğmak onun suçu gibi annesi sut vermemiş çok baglanmak istemiyorum demiş. Bence böyle bi hakkımız yok . Baglanmayayim çok acı çekerim gibi bencillik nasıl yapılır. Anlam veremiyoruz eşimle ben sabah ömerim akşam ömerim eşim de öyle . Bazen tartışıyoruz da sonra sariliyoruz. Hayat böyle vesvese hakkında çok yazı okuyorum internetten aaa benim gibi dediğim çok insan varmış mesaja online hatırlar var onun Hatim duasını aksam yaptık . Insanlar neyi bölünmez görüp saldırır başkasına , ki buna işte Baglanmayayim diye öz kızına sutunu vermemek de dahil. Çünkü o sut benim vücudun çıksa da nasip ömerimin ve ihtiyacı olanın . Mnysyn kardeşim erken doğum riskin olsa da sabret vesvese hakkında yazılar oku ben de erken doğum riskinde yatıyorum ama hep ağladım panik stresle geçirdim şimdiki aklım olsa daha sabırlı olur Allahım bugün de ömerim içimde şükür derdim . Ben çok stresli geçirdim belki Ömerime bile yansıttı istemeden . Ama tecrübe açıdan olsa tecrübe. Imtihan. .. adı ne olursa olsun şimdi sukrediyirum ömerimin görüyorum, kalbi atıyor , cisim yapıyor, kimildiyor, sutunu alıyor , kilosu artıyor her adimim da şükür camide tanımadığım insanlardan bile ömerime dua istiyorum .Lütfen sizde dua nizi eksik etmeyin bizden, Alahattin hepimizin yardımcısı olsun ... Selametle kardeşlerim ...
canım çok çok büyük geçmiş olsun Rabbim evladını sana babasına bagislasin.simdi ne durumdasınız bilmiyorum ama inşallah Ömer bebek çok iyidir sağlığına kavuşmuştur ve siz de ona ..evine gelip beşiğinde yapabilmistir..allah im kimseyi ama kimseyi evlat acısıyla sinamasin

Yazdiklarinizi bastan sona kadar okudum.bende 3 erken dogum yaptim ilk cocugum 8 gun 3.cocugum 18 gun kuvezde kaldi ama senin yazdikalrini okuyunca bizimki hicbirsey degilmis kuvezde kalma suresi.
Allah yar ve yardimciniz olsun insallah cok cok iyi olur sagligi omerin.

Ömerimin can teyzeleri,
Hepinizi canı gönülden tertemiz kalbinizden öpüyorum unutmadiginiz ve ömerimi ömerim diye sahiplendiginiz için sinavimda sirtimi sivazlayan sıcak el olduğunuz için şimdi Sela okunuyor içim titredi ...

Herkesin farklı sınavı ben neredeyse bir yıldır televizyon izlemiyorum eşim internetten bakarken göz gezdiriyorum haberlere arakanli çocuklar bebekler Allahım onlarada yardım et diyorum zira ömerim beni herkesin annesi yaptı sokaktaki kedinin köpeğin bile annesiyim içim onlar için de yanıyor ... memeleri sarkmis kediler köpekler yavrulari için çöp kokluyor annelik bu işte. ..

Ömerim 4 hafta sonra cumartesi gecesi yine mide kanaması geçirdi doktorumuza göre uzun süre yoğun bakımda kalmak bile bi stres kaynağı idrar ini yapamadı vücudu şu topladı sonra serum ilaçlar beslenmesi kesildi pazar günü temizlemisler hemşire Ablaları ben daha çok yıkılmayayım diye kuvezi açtım ömerim dedim ağzından burnundan kan boşaldı öldüm tekrar tekrar neden ömerim neden bi cevap bulamıyoruz tibben ÖmerimIn derin uyumasina bi neden yok .işin erbabı denilen kimi duyduysak ömerimin sonuçlarıyla kosuyoruz yok bi sebebi yok

Şimdi kipirdaniyor çok şükür idrar ini yapabiliyor tekrar , beslemeye başladılar çok şükür dünden beri sütümü alıyor . Allaha Şükür sütüm geliyor önceki gibi olmasada . Keşke daha çok gelse başka süt kardeşleri de olsa ömerimin . ..

Bu dünya çok ağır geliyor bana ömerimden sonra sadece ömerimin durumundan değil tüm çekilen acılar benim oluyor. kuvezin içine sıkıştım iyiki eşim var ve halimi soran can teyzeleri . ...

Dua edin ne olur ömerimle birlikte arakanli bebeklere suriyede aç kalanlara Türkmen kardeşleri Afrikada aç kalan bi damlalara sokakta gördüğümüz insanlara hayvanlara herkese dua edin ama sizden ricam dua nin yanında elinizden geleni de yapın ne olur şükredin halinize elinizdekilere siz benim yerimde olmadığınız için şükredin ben benden daha çaresiz olabilirim şükür diyeyim halime . Bu dünya bir varmış bir yokmuş dünyası , asıl ebedi olan dünya ahir zaman dünyası bunları kalben yazıyorum ömerim yazdiriyor ömerim hatırlatıyor. Benim Annem de babam da ömerim oldu O açtı gözümü öncem yok ben ömerimle doğdum ve anladım ki herşey önemsiz önemli olan sevgi güzel ruh zira ölünce beden yok mal yok sadece verdiğin değer kalbi duygularına dolu ruh ruhu besleyen se başta ALLAH A sonra yine YARATAN DAN dolayı yaratilana sevgi.
Geçen cuma vaazinda söylemişti hoca cinler insanların iki katı , k aradaki canlılar cinlerin iki katı , sudaki canlılar karadakilerin iki katı, kuşlar ise hepsinin iki katı. insanlar ve cinler imanla sinanir . Diğer canlilarsa kalben ALLAHI her daim zikreder yani ALLAH ın insan olan senin zikrine muhtacligi yok zikir muhtaclik ölçüsü olsaydı haşa sadece kuşların zikri ONA yeter. Anın ki anilasiniz dedi. Ve bunları kulakla değil kalple dinleyin unutmayın diyede ekledi.

ALLAHIMIN andigi kişilerden olmamız duasi yla dualarimizin kabul bulduğu Cumalarimiz olsun ömerimin can teyzeleri . ..

Merhaba;

Öncelikle Ömer kuzumuza bol bol şifalar diliyorum. Kuzumuz çok büyük bir savas veriyor umarım Rabbimin izniyle sağsalim bu savası atlatır ve annesinin babasının koynuna sapasaglam sıhhatli bir sekilde kavusur. Rabbim Ömer'e nefes ve kuvvet versin...
Rabbim size de bol kuvvet ve sabır versin. Ne kadar güçlü ne kadar inançlı ve ne kadar savascısınız. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul edip siz güzel yürekli insana evladınızı kavustursun.

Nerde ne kadar prematüre evlat ve ana varsa Rabbim en tezinden sifa versin. ALLAH CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...

Merhaba ömerimin can teyzeleri ,
Uzun zaman olmuş evet yazmayalı . Ömerim hâlâ derin uykuda tıpkı narkozdan ayilmamisim evresi olurya tıpkı onlar gibi eline dokununca çekmeye çalışıyor, bacağına dokununca ya da ayak altını gidiklayinca ayağını bir karış kadar kaldırıyor yatağından , koltuk altını gidiklarsam gövdesini sağa sola hareket ettiriyor aynı bizim gibi, başını 3 -4 parmak yataktan kaldırıyor , yan yatmışsa kafasını düz konuma getirip tekrar usulca yanına çeviriyor , fizik tedavi hareketlerini yaptiriyorum direniyor kızıyor sanki mimik yok ama yüzünü kızartın yataktan kaldırıyor kafasını ya anne eee. .. diyor diye geçiriyorum içimden süt kuzum benim, can yavrum , bazen dizleri altına rulo havlu koyuyorum d izlerini bukup açıyor , parmaklarını yelpaze gibi açıyor , iç çekiyor , cok zorlarsam inleme sesine benzer ses çıkarıyor az kaldı annem dayan diyorum dayanıyor herşeye dayandığı gibi çünkü bu egzersizleri yapmazsak Allahım korusun eklem kireclenmesi geçirebilir böylelikle kendisi de arada gerinip eklemlerini esnetebiliyor çok şükür . 4 kez mide kanaması geçirdi bidaha olmaz INŞALLAH . 2 haftadır ek gıda yapıyorum. Bi Sütçü teyze bulduk Ömerimi anlattiklarimizla sizin gibi ömerim diyerek seven inek sutunden probiyotik yogurt yapıyorum yaptığım yoğurdu 80 -100 ml küçük biberonlara bölüp içine birer çeşit meyve suyu ekleyip ince gözlü suzgeclerden geçiriyorum çünkü yavrum 50 ml enjektorler konulan bu yoğurdu makina aracılığıyla midesine alabilsin . geçirdiğimiz mide kanamaları ara ateslenmeleri kilomuzu 600gr kadar kaybettirdi . Bunu geri kazanması için kalorili ama sağlıklı ek gida hazırlıyoruz eşimle en saglikli kalorili besinler listemize avakado ve tahin var araştırıyoruz ama yine de süt sağmaya birakmadik hastane tipi süt sağma makinamiz ALLAHIM a şükür başından beri bizimle ama epey azaldı sutum eskiden 1400 ml ken şimdi 450 500 çıkarıyorum günde ekgidayla oğluma yetiyor çok ama çooook şükür . ÖmerimIn bu durumuna ışık tutar diye tüm genetik tarama yaptirdik ben eşim ve ömerim kan verdik . sonuçların çıkması 2,5 ayı buldu dün görüştük yüksek teknoloji gerektiği için yurtdışında yapiliyormus bu test 5 kuşak ötesi hem eşimin hem benim sülalede bi hastalık var mı bu Ömerimi etkilemiş mi ona baktılar sonuçlar tertemiz ömerimin tibben bu haline bi sebep yok solunum makinası hâlâ ilk açılış değeri olan düşük ayarla hava veriyor cigerlerine ama yine de makinasiz nefes alamıyor kuzum . Hayat daha başında sınava soktu kuzumu doğumunun 4.gecesi hâlâ devam ediyor kuzumun sınavı keşke yerinde ben olsam diyorum keskelerin sonu gelmiyor . Hayat böyle uzun zamandır yogunbakimdayiz doktorumuz ömerin durumu benim uzmanlğımın çok üstünde diyor ama bize desteğini kesmiyor sağolsun hemşire Ablaları canlarım oldu kuzum diyorlar minik yavruma ALLAHIM hepinizden razı olsun . Bi de uzun zaman yogunbakim koridorlarında kalınca ne hikayeler bebeği bizim gibi erken doğup ta bebeğini görmeye gelmeyenler , sapasağlam taburcu edilebilir halde olduğu halde terk edenler ve bizim gibi uzere titredi gi yavrusu olup da kaybetmenin açısına şahit olduğum anneler... nasıl yiyip içip gülüp geziyorlar yavrusunu terk edip adına insan denilen hiç anlamıyorum burada annemlerin muhitte çok sokak köpeği var aç bi deri bi kemik ama memeleri yavrulari için sut dolu çöpleri karıştıran asıl anne onlar bi yavrularını gözlemeleri var biz eşimle buluruz onları yavruların yanına yemdir şudur koyarız anne uzaktan doları durur nasıl şiddet gordulerse havlamiyorlar bile yavruma zarar verir düşüncesiyle , Ağlıyorum onları böyle görünce ister istemez aklıma yoğun bakimdaki o hikayeler geliyor. Nolur sizde besleyici onları beslerken gözlerinin içine bakın anlarsınız ne demek istediğimi.
Umarım birgün size neşeli haberler veririm ömerimle ilgili. Ben Yazamadım da siz yazın okuyorum ekrana uyarı geliyor o uyarı gelmeyince zamanin nasıl geçtiğini anlamayan ben unutuyorum yazmayı . Ek gıdalarıenjektor içinden geçecek kıvama getirmek çok zamanimi alıyor, bi de omerimleyken ya da sut sagarken kaptırmadan kendimi zaman akıp gidiyor .
Ömerimi Dualarinizda eksik etmediğiniz için ALLAHIM sizden her iki cihanda da razi olsun sevdiği kullarla dost eylesin amin .

Bütün kalbimle inanıyorum ki Ömer bu zorlu zamanı atlatacaktır. Gece gece tüm kalbimle istiyorum ki yarın ve tüm yarınlar Ömer ve tüm çocuklar için sağlıklı güzel olsun...

Ablacım yazılanların hepsini bütün sayfalarını okudum. Allah şifa versin insallah yavruna en kısa zamanda gözlerini açar. Ablam da dün 28 haftalık doğum yaptı su an yoğun bakımda 1060gr doğdu nolur bize de dua edin Allah onu bize bağışlasın

Ömerimin can teyzeleri Selam olsun hepinize

Bebek kokusu diye bi site bulduk orada nörolojik sıkıntıları olan aileler var. Birkaçı maillerimize cevap yazdı ALLAHIM tüm yavrularima yardım etsin . Bu aillerin çoğu nöroloji dr olarak Burak Tatli yi tavsiye ediyorlar Randevu aldık umarım ömerimin de elinden tutar . Biz hep hasta yorumlarına göre gidiyoruz ama çoğu zaman tutturamiyoruz . Bu işte pazarlamaya dökülmüş yani hasta gibi yorum yazıp yorumları iyi yönde k abartmadan var. Işın içine girince anlaşılıyor . Inşallah bu defa doğru kapıyı caliyoruzdur . geçen hafta bir günlük mide kanaması daha geçirdi ömerim onun öncesinde kıpırdamarlari artmıştı o kadar heyecanlandikki uyanacak inşallah diye ama araya mide kanaması girdi. şimdilerde yine durağan ömerim . kanama dan bi kacgun önce yine mr EEG çekildi sonuçlar ilk yorumda birsey görünmüyor yolunda oldu biz yine bi Prof kapısını çaldık ben ömerimin başında Babamız gitti nasihatla geri döndü . Hayat böyle . .. Dualariniz kabul olsun can teyzeleri , herkese Dualarinizda yer açın , şükredin herseye ve yardım edin olabildiğince kediye kopege insana tüm canlılara sırf ALLAHIM yarattı diye. 28 haftalik doğum yapan can kardeşim bol sütü olsun süt sağma makinası kirala sin hastane tipi sakin elde sagma ya da elektriklilerden almayın para tuzağı sütünün beyaz kan olduğunu içinde canlı hücreler olduğunu ve bebeğini iyilestirecegini düşünsün . Hem her yavru ömerimin kaderini paylasmaz 24 haftalik 550 gr yaşayan ve taburcu olan süt kuzum ömerimin süt kardeşi var benim ALLAHIM yavrularimizin kaderini güzel yazsın ama ne olursa olsun hergün gitsin görsün izin verirlerse ellerin öpsun ömerim bizi hissediyor kalp atışı yüksekse sırtını sivazlayip dua ediyorum konuşuyorum etkisini gösteriyor , inanın.

Umarım herkes yavrusunun yavrusunu dahi mutlulukla koynuna alır , varlık, mutluluk, sağlık ve huzurdur gerisi öyle ya da böyle karşılanır ALLAHIM in izniyle . Ömerimi Dualariniza aldığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. ALLAHIM razı olsun her iki cihanda da sizden . ..

Merhaba ömerimin can teyzeleri ,

Bu sayfada yazdıklarım sadece dert yanma içimi döküp rahatlama mahiyetiyle sınırlı kalmasın isterim tecrubelerim belki size ya da sizin tanidiklariniza ışık tutsun isterim sevabini ömerim alsın çünkü ben zamanla dünyaya geliş amacimin ömerim olduğunu anladım . hiç bir işe yaramasa dahi anlattiklarim benim yerimde olmadığınız için sukretmis olun yaşadıklarını güzelliklerin anlamı 2 kat artar eminim . Herşey aynı iste deyip geçmeyin hayatınızı bi gözden geçirin ve şükredin .

Ömerime randevu aldığımız prof burak bey bizimle bi konuşma yaptı ben hastayı her daim gormeliyim dokunmaliyim neyin ne olduğunu anlamaliyim bu benim prensibim dedi ömerim makinaya bağlı bu imkansız ama anlıyorum dr. da kendine göre haklı bizi kırmadan anlattı . biz bundan önce ömerimin tahlillerini 3 nöroloji Doç 2 prof . a götürdük gösterdik yol parası muayene neyse de her gittiğimizde umut yüklü gidiyoruz ya uyanır dendi zaman dendi çamura saplanip kalan bi araba tüm gücüyle çıkmak isterde olduğu yerde patinaj çeker çıkamaz sadece güç sarf eder ya ben ve eşim o düzen . Gittiğimiz her dr.un hasta yorumlarını mutlaka okuruz gerçi söylemek istemezdim ama para insanların dilini tatlilastirir sırtını sivazlatir . Ve insanlar yorum yazar çok cana yakın bizi dinledi diye. ALLAH tan burak bey bunları söylemek için para alanlardan olmadı . Hasta yorumları haklı olabilir .

Biz 2. alternatifi de ayarlamıştık ve biraz Üzgün gittik internette engelliyiz biz sitesindeki yorumlarda baktığımız bir ilaç vardı rus yapimi koptekcih diye bir ilaç bu ilaç büyükbaş hayvanların beyininden alınan siviyla yapılıyor . Bunun Çakma olanları da varmış internette birisi ilaç yorumları paylaşılan yere ben oğlum için 10 tane getirdim isteyen olursa uygun fiyata gönderebilirim diye yazmış ilacın fiyati 160 tl sen 1600 vereceksin sonra da uygun fiyata başkasına gondereceksin ya böyle insanlara cantaci deniyormus eskiden pazarlarda çanta içinde numaralı gözlük satanlar vardı onun gibi.

Neyse dagittim konuyu bizim gittiğimiz doktor ömerimin mr larını yorumlama için bizi Kozyatağı Acıbadem e gönderdi . Biz uzun süredir premature ve bebeklerde mr yorumlayacak uzman birini arıyorduk gittiğimizde başka bir hastaneden gelen prematurelere ailesi daha vardı hattâ 5 yaşlarında çocuğu olan azeri bir aile daha . Bu bilgi önemli bizim gibi premature bebeklere özel ince ayar yapılarak mr çekilmeliymis ve bunu normal yetişkin mr ini ustalıkla yorumlayan radyolog bile yorumlayamazmis uzmanlık alanı yeterli değil . Prematüre ve bebek mr yorumlayan prof . Alp Dinçer Kozyatağı Acıbadem de çalışıyor . Eğer mr orada cekilirse 2800 tl dışarıdan getirilen Cd yorumlatma ücreti 430 tl sonuçlar 1 gün sonra saat 16 .00 da çıkıyor. bizim gibi istanbula yabancıysaniz kadıköy iskeleden 19 f numaralı belediye aracına binip Sümer sokak ta inin indiğini yerden köşeyi dönüp 3 metre kadar yürüyün Kozyatağı Acıbadem e geldiniz geri dönüş için indiginiz durağa geri gelin karşıya geçin 2 ışık geçince sağa dönüp Akbank önündeki durakta tekrar 19 F binip kadıköy sahile gidebilirsiniz

Ömerimin mr ına daha önce 3 Doç 2 prof 5 i de norolog olmasına rağmen hiçbiri net konuşmadı. Alp hocanın yorumunda ömerim kalbi durunca beyin kanaması geçirmiş 3.cd de beyin kanamayi geri emiş 4. cd de bu ocak sonu çekilmiş mr ında beyin arka tarafında ileri düzey atrofi varmış ama buna rağmen beyni gelişmeye devam etmiş kan damarları gibi beyni saran sinir ağları gelişmiş . Evet ileri düzey atrofi bizi çivi gibi olduğumuz yere çaktı oturduk ne kadar zaman öylece kaldık bilmem hiç konuşmadık . 5 uzman hiçbirşey göremedi .... Sonra yine el ele tutuştuk eşimle ömerimin bu olanlarda hiçbir suçu yok. 2 gun sonra Bizi gönderen norologa geri döndük elimizde mr raporuyla .Durum o kadar da kötü değil diyerek bu rus ilacını 30 gün kullanmamizi söyledi . Doktorun adını vermiyorum çünkü daha bssindayiz herseyin doktor hasta ilişkimiz tam yerine oturmadi. ilacın adını verdim çünkü devlete ait kurumlarda çalışan dr lar bundan bi haber bu ilaçları da sayılı doktor yazıyorus zaten. biz önce ilacı bulduk engelliyiz biz omurilik felclileri sitesindeki can kardeşler bu ilaçtan bahsetmese haberimiz yok. sonra hasta yorumlarında bu ilacı kullanipda hafta hafta değişimleri yazanlardan ALLAHIM razı olsun . Ömerim bugün 2. iğne sini oldu saat 3 de . 30 gün boyunca iğnesi vurulacak . Umarım sifa sini verir RABBIM .

Yunus AS duasını Fetih ve Yasin Sürelerini okuyoruz bize sizden de katılan olursa seviniriz.

28 haftalik doğum yapan kardesimi de excited rumuzlu kardesimizi de furkanin annesini de eskilerden masalin annesini de erimi ve can annesini de daha adını şimdi hatirlamadigim ama yazdiklariyla bize destek olan tüm ömerimin can teyzelerini biz de dualarimizla kucakliyoruz . Bu yolda sizi tanıdik keşke tanismamiz ömerimin hastalığı vesilesiyle olmasaydı ama hepiniz iyi ki varsınız .

Cocuklarimiza ne olursa olsun sahip çıkalım ne olur sokakta tanimadigimiz çocuklara dahi . Tüp bebek konusuna gelince fazla ısrar etmeyin benim gibi ben şimdiki benim Durumum da olan bi annenin yazdıklarını okusaydim o zaman bu kadar ısrar etmedim . Ömerim doğduktan sonra yoğun bakımda öyle minik kalpler yüzler gördüm ki kimisi gayri meşru ilişki yaşayıp terk etmiş , kimi boşanma sonrası doğum yapıp terk etmiş , kimi engelli diye terk etmiş, kimi de internetten arastirmis engelli olma riski yüksek baglanmak istemiyorum deyip terk etmiş ama hepsi terk edildiğinden bi haber yavrularimin . Ömerim hepsinin annesi yaptı beni dışardaki minik yavru kopeklere varana kadar . O yüzden illa dogurmak nasıl bir duygu deyip bunun peşinde fazla yipratmayin kendinizi gerçekte amaç annelik duygusuysa çocuk esirgemede birsürü terk edildiğinden habersiz yavrularim var. Bence bunu düşünün .

Umarım Ömerim için doğru kapıyı acmisizdir ALLAHIM izniyle Dualarinizda ömerime de yer verdiğiniz için ALLAHIM razı olsun her iki cihanda da sevdiği kullarından eylesin sizi ömerimin can teyzeleri

Back