Ömerimin can teyzeleri
Ömerimi sormuş dualar etmişsiniz ALLAHIM hepinizden razı olsun her iki cihanda da. Ömerimin tüm tahlil sonuçlarını dosya yapıp 2 çocuk nöroloji dr na daha götürdük. ALLAHIMA şükür mr temiz EEG temiz dediler. Kalbi durdugunda metabolik bir bozukluk ya da hasar olabilir dediler 3 ayrı zamanlı metabolik testi de normal. Kan testleri herşey boyu ve kilosu dahi normal zamanlı akrabaları gibi aralık sonu doğacaktı kuzum ömerim 4 aylık akanlarını yakaladı. ALLAHIMA bin şükür bile yetmez hep anne sütü aldı hatta benim bildiğim 6 sut kardeşi bile oldu kuzumun. Ömerim sayesinde birsürü bebeğim oldu, bana en güzel hediyesi sut kardeşleri. Azaldı sutum sanırım üzüntüden , elimde değil ALLAHIMA inancım tam ama , ama bile dememek gerek lakin yüreğim yanıyor. Eşim normalde terslik lere hep söylenir sabırsızdır lakin ömerim doğdu doğal roller değişti sabırsız olan ben sabırlı olan can Yoldaşim oldu . Benim avuntum, ömerim kokulu eşim. .. Kuzum karnimdan çok küvöz de kaldı alın yazım böyle neylesin. Sükunet diye bi kitap aldık oradaki Yunuscan gibi arar dururum kendimi , tam 7,5 ay oldu kuzum dan ayrı. Böyle deyince eşim hemen şehit annelerini ya da kuzusunu kaybedenleri hatırlatır, ben onların acısını da yaşıyorum içimde
ALLAHIM muhtaç etmesin Ömerimi makinalara ya da insanlara acı hüzün nedir bilesin isterim her hücresi ne için yaratılmışsa o görevi mükemmel yapsın aklı fikri zihni ruhu bilinci bedeni ahlaki sağlık dolsun. Bi anne başka ne ister ki....
Bekliyorum, bekliyoruz... duayla ümitle. ...
Güzel şeyler var tabi boyu , kilosu , beslenmesi maşallah kendince hareketli de şöyle gözünüzde canlandırın ömerim derin uykuda yavrum kalk dersin dokunursun birazdan uyayim diye kipidanir bacağını kaldırır, ayak el parmaklarını kipirdatir göz kapağını açmasada gözünü içerde hareket ettirir ömerim böyle işte. ..
Bazı doktorlar hastalık deniz kenarındaki Kum tanesi ise bizimkisi sadece bir avuçluk kadar bilgi diyor. Haklılar ama yüreğinde anne ateşi yanmaya görsün kulak işıtır, akıl almaz gönül hiç bilmez.
Sevindirici olan kötü olarak bilinen tüm hastalık tarama larında herşey normal diğer taraftan ömerim hala uyuyor.
Selamlarınizi ,sizin Ömerimi nasıl sevdiğinizi ve Dualarinizda içtenlikle kendi evladinizcasina ömerime de yer verdiğinizi anlatacağım. Ömerim anlıyor hissediyor hatta pek kabullenmeseler de yüzünde mimik olmadan solunum makinasına bağlı tüpü temizlenir gözünden yaş süzülüyor. Ya yavrum kuzum can ömerim yaş akıtiyor... Bu da bir gelişme her ne kadar içimi acitsa da bunada şükür. ...