- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Omerim can yavrum
Amin amin amin. Tüm dualara tüm bekleyişlere amin.Merhaba ömerimin can teyzeleri ,
Bu sayfada yazdıklarım sadece dert yanma içimi döküp rahatlama mahiyetiyle sınırlı kalmasın isterim tecrubelerim belki size ya da sizin tanidiklariniza ışık tutsun isterim sevabini ömerim alsın çünkü ben zamanla dünyaya geliş amacimin ömerim olduğunu anladım . hiç bir işe yaramasa dahi anlattiklarim benim yerimde olmadığınız için sukretmis olun yaşadıklarını güzelliklerin anlamı 2 kat artar eminim . Herşey aynı iste deyip geçmeyin hayatınızı bi gözden geçirin ve şükredin .
Ömerime randevu aldığımız prof burak bey bizimle bi konuşma yaptı ben hastayı her daim gormeliyim dokunmaliyim neyin ne olduğunu anlamaliyim bu benim prensibim dedi ömerim makinaya bağlı bu imkansız ama anlıyorum dr. da kendine göre haklı bizi kırmadan anlattı . biz bundan önce ömerimin tahlillerini 3 nöroloji Doç 2 prof . a götürdük gösterdik yol parası muayene neyse de her gittiğimizde umut yüklü gidiyoruz ya uyanır dendi zaman dendi çamura saplanip kalan bi araba tüm gücüyle çıkmak isterde olduğu yerde patinaj çeker çıkamaz sadece güç sarf eder ya ben ve eşim o düzen . Gittiğimiz her dr.un hasta yorumlarını mutlaka okuruz gerçi söylemek istemezdim ama para insanların dilini tatlilastirir sırtını sivazlatir . Ve insanlar yorum yazar çok cana yakın bizi dinledi diye. ALLAH tan burak bey bunları söylemek için para alanlardan olmadı . Hasta yorumları haklı olabilir .
Biz 2. alternatifi de ayarlamıştık ve biraz Üzgün gittik internette engelliyiz biz sitesindeki yorumlarda baktığımız bir ilaç vardı rus yapimi koptekcih diye bir ilaç bu ilaç büyükbaş hayvanların beyininden alınan siviyla yapılıyor . Bunun Çakma olanları da varmış internette birisi ilaç yorumları paylaşılan yere ben oğlum için 10 tane getirdim isteyen olursa uygun fiyata gönderebilirim diye yazmış ilacın fiyati 160 tl sen 1600 vereceksin sonra da uygun fiyata başkasına gondereceksin ya böyle insanlara cantaci deniyormus eskiden pazarlarda çanta içinde numaralı gözlük satanlar vardı onun gibi.
Neyse dagittim konuyu bizim gittiğimiz doktor ömerimin mr larını yorumlama için bizi Kozyatağı Acıbadem e gönderdi . Biz uzun süredir premature ve bebeklerde mr yorumlayacak uzman birini arıyorduk gittiğimizde başka bir hastaneden gelen prematurelere ailesi daha vardı hattâ 5 yaşlarında çocuğu olan azeri bir aile daha . Bu bilgi önemli bizim gibi premature bebeklere özel ince ayar yapılarak mr çekilmeliymis ve bunu normal yetişkin mr ini ustalıkla yorumlayan radyolog bile yorumlayamazmis uzmanlık alanı yeterli değil . Prematüre ve bebek mr yorumlayan prof . Alp Dinçer Kozyatağı Acıbadem de çalışıyor . Eğer mr orada cekilirse 2800 tl dışarıdan getirilen Cd yorumlatma ücreti 430 tl sonuçlar 1 gün sonra saat 16 .00 da çıkıyor. bizim gibi istanbula yabancıysaniz kadıköy iskeleden 19 f numaralı belediye aracına binip Sümer sokak ta inin indiğini yerden köşeyi dönüp 3 metre kadar yürüyün Kozyatağı Acıbadem e geldiniz geri dönüş için indiginiz durağa geri gelin karşıya geçin 2 ışık geçince sağa dönüp Akbank önündeki durakta tekrar 19 F binip kadıköy sahile gidebilirsiniz
Ömerimin mr ına daha önce 3 Doç 2 prof 5 i de norolog olmasına rağmen hiçbiri net konuşmadı. Alp hocanın yorumunda ömerim kalbi durunca beyin kanaması geçirmiş 3.cd de beyin kanamayi geri emiş 4. cd de bu ocak sonu çekilmiş mr ında beyin arka tarafında ileri düzey atrofi varmış ama buna rağmen beyni gelişmeye devam etmiş kan damarları gibi beyni saran sinir ağları gelişmiş . Evet ileri düzey atrofi bizi çivi gibi olduğumuz yere çaktı oturduk ne kadar zaman öylece kaldık bilmem hiç konuşmadık . 5 uzman hiçbirşey göremedi .... Sonra yine el ele tutuştuk eşimle ömerimin bu olanlarda hiçbir suçu yok. 2 gun sonra Bizi gönderen norologa geri döndük elimizde mr raporuyla .Durum o kadar da kötü değil diyerek bu rus ilacını 30 gün kullanmamizi söyledi . Doktorun adını vermiyorum çünkü daha bssindayiz herseyin doktor hasta ilişkimiz tam yerine oturmadi. ilacın adını verdim çünkü devlete ait kurumlarda çalışan dr lar bundan bi haber bu ilaçları da sayılı doktor yazıyorus zaten. biz önce ilacı bulduk engelliyiz biz omurilik felclileri sitesindeki can kardeşler bu ilaçtan bahsetmese haberimiz yok. sonra hasta yorumlarında bu ilacı kullanipda hafta hafta değişimleri yazanlardan ALLAHIM razı olsun . Ömerim bugün 2. iğne sini oldu saat 3 de . 30 gün boyunca iğnesi vurulacak . Umarım sifa sini verir RABBIM .
Yunus AS duasını Fetih ve Yasin Sürelerini okuyoruz bize sizden de katılan olursa seviniriz.
28 haftalik doğum yapan kardesimi de excited rumuzlu kardesimizi de furkanin annesini de eskilerden masalin annesini de erimi ve can annesini de daha adını şimdi hatirlamadigim ama yazdiklariyla bize destek olan tüm ömerimin can teyzelerini biz de dualarimizla kucakliyoruz . Bu yolda sizi tanıdik keşke tanismamiz ömerimin hastalığı vesilesiyle olmasaydı ama hepiniz iyi ki varsınız .
Cocuklarimiza ne olursa olsun sahip çıkalım ne olur sokakta tanimadigimiz çocuklara dahi . Tüp bebek konusuna gelince fazla ısrar etmeyin benim gibi ben şimdiki benim Durumum da olan bi annenin yazdıklarını okusaydim o zaman bu kadar ısrar etmedim . Ömerim doğduktan sonra yoğun bakımda öyle minik kalpler yüzler gördüm ki kimisi gayri meşru ilişki yaşayıp terk etmiş , kimi boşanma sonrası doğum yapıp terk etmiş , kimi engelli diye terk etmiş, kimi de internetten arastirmis engelli olma riski yüksek baglanmak istemiyorum deyip terk etmiş ama hepsi terk edildiğinden bi haber yavrularimin . Ömerim hepsinin annesi yaptı beni dışardaki minik yavru kopeklere varana kadar . O yüzden illa dogurmak nasıl bir duygu deyip bunun peşinde fazla yipratmayin kendinizi gerçekte amaç annelik duygusuysa çocuk esirgemede birsürü terk edildiğinden habersiz yavrularim var. Bence bunu düşünün .
Umarım Ömerim için doğru kapıyı acmisizdir ALLAHIM izniyle Dualarinizda ömerime de yer verdiğiniz için ALLAHIM razı olsun her iki cihanda da sevdiği kullarından eylesin sizi ömerimin can teyzeleri
Çok güzel haberlerin geleceği umuduyla açıyorum hep bildirimini. Ve ben inanıyorum oğluşun bu zorlu yolculuktan başarıyla çıkacak sıcacık evinizde gülüp eğlendiğiniz günler olacak.
Allahım sana ve eşine sabır güç versin.
Bu yeni aldığınız bilgiler ilaçlara bebeğine umut olsun. Sağlık getirsin can olsun kan olsun. İnşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar verecektir. Amin amin amin ..