Melinda teyzesi iyi dileklerin duaların icin cok tesekkur ederim şimdi sut lere gelince anne sütü ilaçtan daha kıymetli yakınlarında çevre hastanelerin Yenidoğan yogunbakimi telefonla bağlayıp oraya sut bağışı yapmaķ istediğini oranın sorumlu hemsiresiyle görüşerek belirterek bilirsin çoğunluk sütü nasıl sagdigini ve sagma kaplarini nasıl temizlendi gibi soruyorlar ben öyle yaptım beyninde problem olup annesinin süt vermeyi reddettiği, gayri meşru ilişki yaşayıp bebeğini almak istemeyenler var o insana insan demekte yarasmaz ama telefonunu bulduk gel al deseler telefon onun olmasada hak iddia ederek bi soluk gelecek olan biri çocuğunuzu alın tedavisi bitti demesine rağmen gelip almıyor ben eşim çocuğumuz için yanıp tutusuyoruz insanlar gelmiyor aklım hayalim almıyor bi de bahanesi cahil ettim beni de anlayın neyse bu gibi durumda olan masum bebekler çok bence süt Bankası kurulmalı aynı acil kan gibi . Bazı annelerde aman benim sütü mu kimseye vermeyin ilerde çocuğum süt kardesiyle evlenebilir aman aman diyormus ... Bu bebekler daha bebek kıvamında bile değil normal doğan bebekler 3,5 kilo civarı ve üstü ömerim gibiler en fazla 900 belki 1000 gr. Bu durumda can suyu =anne sütü . Bi hastane olmazsa diğeri arayın hastanelerde konuşun olmadı yüz yüze görüşün olmadı çocuk Esirgeme Kurumu oradaki bebeklere verelim sütü üzü ben zaten Allah izin verirse inşallah ömerim iyileşir se yine süt vereceğim kuzulara. Adile Naşit filmlerinde zaten o anaç yürek varya o yürek hepimizde var bence sadece her süt kizimiz ya da oğlumuz o yüreğe cila çeker. Benim bahsettigim sadece biri süt çocuklarımdan sormadan verin diyorum sutum den helal hoş olsun ailelerinin haberi olmasın diyorum çünkü kimsenin kimseye minnet duymasın gerek yok herkes kendi nasibini yer içer, kaynağını da Allah nasip eder. Can teyzeleri Dualarinizdan eksik etmediginiz için sağolun Ömerimi hep Dualarinizda kalalim inşallah tez vakit hayırlı haberler veririm size hayırlı cumalar olsun
Cnm ne durumda ömer bebek. Epeydir yazmiyorsun. Merak ettim sizi