- Konu Sahibi Omerim can yavrum
24 haftayla uyumlu 650 g bile yoktu kizim. şimdi 3,5 yasinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27+4 16 martta doğdu oğlum Dualarim seninle iliklerime kadar hissediyorum acını insnMerhaba ömerimin can teyzeleri,
Ömerim hala enfeksiyon odasında ama iyiye gidiyor en azından beslenmesi düzene girdi 85 ml çıktık kusmaları azaldı şükür kilo alımına başladı bu hafta daha yeni toparladı. Hala uyuyor kuzum nefesi kısa süreli bi görünüp bi kayboluyor. Eskiden netten benim gibi ömerim gibi olan var mı diye aranır dururdum .Şimdi iyi ya da kötü bi karşılaştırma yapılamıyor bunu kafama iyice yazdim epey zor oldu. Şu sıralar dua etmeyi araştırıyorum doğrusu nasıl diye. Bi de kitap aldık eskiden evimde sen Yuvam da okuma saati yapardık eşimle işten gelirdik yemek yerdik sonra çay ALLAH ne verdiyse bi de atıştırmalık hop kitap saati kaç roman bitirdik öyle zevkle daha doğmadan ömerime de kitap aldık okur yavrum diye sona bide tavana animasyon yansıtan renkli ışıklar ben ya da babası okurken hayal kuralım birlikte diye. Şimdi duamda bile hayal kuramı yorum 6. Aydayız ... Bazen aklım bi gidip geliyor sanki ne yaptığımı hatırlamıyorum, bi daha mutlu olmak istiyorum sıcak , şen, dua li , hoş sohbet yuvamda. .. Bu hiç geçmeyecek bi acı ruhum bedenime sigmiyor, biz bi nefesi için ömerimin cani için cirpinirken başka yerde nefes alan bedenleri bombalardan şehit ediyorlar. Ben bir nefes için 6 aydır kendi nefes imi vermeye razıyken ... Şimdi yuvamda uzak tatile diye gelip dönemem annemin evinde 6 aydır kuvezin içinde küçücuk kalbin atışı , yoğun bakimdaki sesler kulağımada ne yapacağını bilmez her adimim da ömerim der gezer oldum . ALLAHIM birgün ömerim uyandı nefes alıyor diye müjdesini vermeyi nasip etsin bize. Eşim, ben ve Ömerimi yanlız bırakmadı iniz için ALLAH razı olsun her iki cihanda da sizden . Hızır dokunsun dualarimıza ...
Allahım bu mübarek gecenin hürmetine yardımcın olsun canım,vaktinde,sağlıkla sl bebeğini kucağına inşallah.Canım seninle işk konustuğumuzda 9 haftalık hamileydim. Endişelerimi daha o zaman sana söyledim sen kendi derdini unutup bana derman olmaya calıstın. Ben 2 gün sonra 29 haftalık olucam kısmetse. Bugün kanlı akıntım oldu. Kasılmalarım çok oluyor. Açılmam henüz yok. Ciğer geliştirici iğne olduk. Ben de sona yaklaştığımı hissediyorum nolur dualarınıza bizi de katın.