- Konu Sahibi Omerim can yavrum
-
Ömerim yaklaşık 3 aydır solunum makinasına bağlı olduğu için enfeksiyon geçirdi geçen hafta başladı dün bitti şükür en küçük bi kilo dusmesi enfeksiyon beni derinden yaralıyor. Çok dayanıklı benim ömerim ama küçücük ne yapsın 6.5 ayi bikaç günle geçtik içimde kalması vaktinde doğması için elimden geleni yaptım onun da suçu değil doğum ölüm ve nikah saati değişmez diyorlar. Uyansin eski mutlumGünlerimize dönelim sağlıcakla ve hayırlısıyla tüm ömerim gibi olan kardeşleri doğmamiş gün bekleyen anne karnındaki kardeşleri sizler bana yazan herkes duamda. Ama dua etmeyi mi beceremiyorum belki bu bi vesvese gücüm kalmadığı ya da acizlik hissinden bilemiyorum . Allahım herkese güç versin, içinde de bizlere ... Umarım mutlu haberler yazarım size bigün. .. Ömerimi Dualarinizda eksik etmediğin iz için Allah razı olsun , dualariniz gerçek olsun. Allaha emanet olun
Ömerim yaklaşık 3 aydır solunum makinasına bağlı olduğu için enfeksiyon geçirdi geçen hafta başladı dün bitti şükür en küçük bi kilo dusmesi enfeksiyon beni derinden yaralıyor. Çok dayanıklı benim ömerim ama küçücük ne yapsın 6.5 ayi bikaç günle geçtik içimde kalması vaktinde doğması için elimden geleni yaptım onun da suçu değil doğum ölüm ve nikah saati değişmez diyorlar. Uyansin eski mutlumGünlerimize dönelim sağlıcakla ve hayırlısıyla tüm ömerim gibi olan kardeşleri doğmamiş gün bekleyen anne karnındaki kardeşleri sizler bana yazan herkes duamda. Ama dua etmeyi mi beceremiyorum belki bu bi vesvese gücüm kalmadığı ya da acizlik hissinden bilemiyorum . Allahım herkese güç versin, içinde de bizlere ... Umarım mutlu haberler yazarım size bigün. .. Ömerimi Dualarinizda eksik etmediğin iz için Allah razı olsun , dualariniz gerçek olsun. Allaha emanet olun
arkadasim bebeginiz kac gundur yogun bakimda.kac haftalik dogdu ve kac kilo dogdu..Sabretmek zor gerçekten bugün göremedim Ömerimi görüş saatinde gittik biraz bekletecegiz denildi epey bi bekleme sonrası hemşire hanim çıktı sizinle biraz konuşabilir miyiz dedi zaten o kelime bin yılımi götürüyor içerisinde musait değil alamayacağız benim dilerim bağı koptu ömerime kan takacaklardi acaba dedim tövbe dedim aklıma gelen olmasın Allahım diye. Eşim ömere mi bişey oldu dedi bi başka yavru akciğer kanamasi için müdahale halindeymis bu durumda insan ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyor Ömerimin kalp krizi geçirdiği haberini verdikleri gün geldi aklıma sut sagma ya çalışıyordum doğumunun 3. Günüydü Ömerimi son gördüğümde gayet kıpırtiliydi serumu hortumu çekiyordu eşim bi ara ayağına dokundu bi refleksle ayağını hızla çekti görüş bitti dediklerinde eli havadaydi gidiyoruz annecim yarın geliriz dedim bidaha ben onu gördüm ama o beni göremedi keşke izin verseler hep yanında kalaydim beni duyup goruyorken kalp krizi geçirdi dedikleri gün yağmurlu firlamisiz dışarı sezeryan acı hiç ömerimin acısı yanında Ogün bugündür telefona bile okuyup ufluyorum bugün o anneyi görsem sarılacaktim boynuna elini tutup birlikte bekleyecek koridorda sanırım yakınları haber vermemiş 2 bey vardı kapıda geçmiş olsun dedik ama ömerimden sonra bu deyis bile anlamsız. Gece nadiren uyuyorum uyanır uyanmaz belki gecedeki o andırda duam kabul olur diye aklıma ne gelirse okuyorum, sutu mu sagarken selavat ve zikir ediyorum ama yine de tam yapamadım saniyorum sonra belki benim yerimde olmak isteyen annelerde vardır diyorum benim imkanımi yakalayamamis köylerde doğum yapan anneler. Hepsine sarılmak acısını almak istiyorum. Bedenim nefes alsa da ruhum almıyor her nefeste ömerim diyorum. Dualariniza Ömerimi de aldığınız için sağolun can teyzeleri. Herkesin sınavı ayrı bu hayatta bizim sinavimizda ömerim , onun ruhunu dualerinizla beslediği için de minnettarim. Gece telefon açıp gideceğim Allah izin verirse selaminizi söylerim can teyzeleri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?