Premature Bebekler 27+3 dogum yaptim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ömerim yaklaşık 3 aydır solunum makinasına bağlı olduğu için enfeksiyon geçirdi geçen hafta başladı dün bitti şükür en küçük bi kilo dusmesi enfeksiyon beni derinden yaralıyor. Çok dayanıklı benim ömerim ama küçücük ne yapsın 6.5 ayi bikaç günle geçtik içimde kalması vaktinde doğması için elimden geleni yaptım onun da suçu değil doğum ölüm ve nikah saati değişmez diyorlar. Uyansin eski mutlumGünlerimize dönelim sağlıcakla ve hayırlısıyla tüm ömerim gibi olan kardeşleri doğmamiş gün bekleyen anne karnındaki kardeşleri sizler bana yazan herkes duamda. Ama dua etmeyi mi beceremiyorum belki bu bi vesvese gücüm kalmadığı ya da acizlik hissinden bilemiyorum . Allahım herkese güç versin, içinde de bizlere ... Umarım mutlu haberler yazarım size bigün. .. Ömerimi Dualarinizda eksik etmediğin iz için Allah razı olsun , dualariniz gerçek olsun. Allaha emanet olun

Nalanımmm sakın isyan etme. Her gecenin bi sabahı vardır. Sadece biraz daha sabır. mutlu günleri düşün. hayaller kur. çok dua et. o minicik meleği Allah'ım korur sen hiç merak etme. Allah'a emanet et. o herkesten iyi bakar zaten. senin gibi örnekler çok.24 haftalık 450 gr doğup uzun badirelerden sonra şimdi sapasağlam olan bebekler var. bu yüzden hiç ümitsizliğe kapılmadan sapasağlam dur. kuzumun annesine ihtiyacı var çünkü....

Ömerimizden bir haber var mı? hayırlı haberlerini bekliyoruz her zaman dualarımda ve aklımdasınız.Rabbim tez zamanda şifa versin.İkinizi bir daha hiç ayırmasın mutlu çok mutlu bir aile olun

Allah hepinizden razi olsun ömerimin can teyzeleri hayırlı cumalar olur inşallah hayırlı haberler de veririm sizin dualariniz benim her gördüğümden istediğim dualar birgün en yakın zamanda kabul edilen dualarla bir olur inşallah. Ömerimde kasik fitigi başlangıcı oluştu. Yüreğim ağzımdaydı zaten daha çok Paniklemeden dr. premature bebeklerde ençok karşılaşılan sorun olduğunu söyledi bide ömerimin aktif hareketi olmadigindan bu duruma yakalanma riski fazlaymis. Sürekli bişeyler okuyorum okumasına beynim hep ayakta sürekli ne yapabilirim diye kuvoz in içi kadar ömerime masaj yapacak minder gibi bişey bulabilir miyim diye aklıma geldi ama öyle bi ürüne rastlamadım dolaşımı zayıf hızlandırmak lazım günde 8 kez masaj yapılıyorMuş ama belli ömerime fazlası lazım ödem olmaması için. Mantıklı mantıksız ama ne yaparsın çaresizlik şüphesiz Allahım koruyor biliyorum beni bile nelerden nelerden korudu herkesin böyle bi olağan üstü denecek kurtuluş hikayesi vardır. Ömerimin de olsun diye neler vermezdim. Çok güzel çocuk yüzlü beyaz tenli minicik agiz ve hokka burun uzun kiprik gamze çenede masallah suphan allah ömerim Allahım a şükür kilo da alıyor şu sıra akciğer enfeksiyonu sonrası kilo almasi yavaşlama olsada alıyor şükür Allahım tüm yavrulari korusun içinde de Ömerimi . Hepsi içimde yara ama ömerimin ağzı var dili yok ömerim uyuyan prens cam fanusta Allahım hepinizi korusun içinizde doğması bekleyen yavrularını zi da vakti zamanında sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin evinizin bereketi bereket katın yavrularını ağlasin gülsün torunlarımizi kucagimiza almayi nasip etsin. Dualariniz kabul olsun inşallah. Ömerimi de Dualarinizdan eksik etmediginiz için Allah her iki cihanda da razi olsun sizlerden. Öpüyorum canı gönülden

Nalan'ımmm. güzel yürekli kardeşim. güçlü Ömer'imin güçlü annesi. Sen bi tek Ömer mi mücadele ediyor sanıyorsun. Aslında asıl mücadeleyi sen veriyorsun. Ömerimiz senden güç kuvvet alıyor. seni hissediyor, düşüncelerini biliyor. Diyor ki annem pes etmedi ben niye pes edeyim. O yüzden nolur hep böyle sağlam kal. Çünkü ben biliyorum ki yavrumuz sapasağlam çıkacak o cam fanustan. Kokusunu içine çekeceksin. cennet kokacak Ömerimiz. ilkokula başladığı gün , bugünler gelecek aklına. bir kez daha şükredeceksin yaradana. O, o kadar büyük ki. ve şu an öyle bir koruyor ki Ömer'i. bütün melekleri etrafında oğlumuzun. Aslında onlar bakıyor onlar tedavi ediyor. Canı sıkılmasın diye de rüyalarında oynatıyorlar Ömerimizi. Nalan'ımmmm yakışıklı Ömerimin güzel annesi. Dualarım ve diğer kardeşlerimizin duaları sizinle. Sakın başınızı öne eğmeyin. Karşısı çok aydınlık... Seni kalpten yürekten hissediyor hüznünü paylaşıyorum. Allah'a emanet olun....iyi haberlerde görüşmek üzere....

Ömerime ettiğiniz dualar için Allah razı olsun teyzeleri 22 aralık mevlid kandili ömerime ve kardeşlerine dualarinizi eksik etmeyin hepiniz Duamdasiniz tanımak gerekmiyor dua ederken dua sizi sarıp sarmalasin Allahın katında inanıyorum ki ömerim Dualarinizda güçleniyor Allah hepinizden razi olsun can teyzeleri

Yüce Rabbim böylesine mübarek böylesine güzel bir günde ettiginiz bütün duaları kabul etsin Ömer'inizi size bagislasin inşallah. Ben bi melek annesiyim. 29 +4 de 43 gün önce dogum yaptım 10 gün yaşadı yavrum. Allah hiç kimseye yasatmasin bu acıyı. Omeri ve omer gibi olan tüm yavrulari Allah annelerine babalarina bagisladin , Ben gibi melek anneletine de cennette bebeklerine kavusmayi nasip etsin inşallah. Dualarim sizinle...kandiliniz mübarek olsun

Allah herkesten razi olsun bu gecenin yüzü suyu hurmetine dualariniz kabul olsun ömerime Dualarinizdan dolayi çok teşekkür ederim tanıdıkları haber verip dua eden lerden de ömerimin duacilari o kadar çok ki sağolun . Allah ne muradıniz varsa vakti zamanında en hayırlisiyla önünüze getirsin. Hayırlı cumalar teyzeleri

Allah yardımcınız olsun Ömer'inize acil şifa versin inşallah. Bende prematüre annesiyim. En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah. Teheccüd namazı kılıp arkasından dua edin baba duası geri çevrilmezmiş babası da dua etsin hayırlı haberinizi de okuruz inşallah

s.a bende 28.hafta dogum yaptim.990 gr.35 cm boyunda.98 gun kuvezde kaldi.1900 ile taburcu olduk.cok sukur.ilk basta hic gecmeyecek gibi geliyor.sonra sabir ve dua ile geciyor gunler.sadece dua ve sut onlara lazim.guclu olmak gwrekir.allahin dedigi olur.miadinda dogum yapipta kucagi bos donenleri gordum.3.5 ay boyunca.halimize sukredelim ki nimetler artsin.rabbim tum premature bebekkerimize sifa versin.ins.200 fatiha cok okuyun.sifa ayetleri oluyor.ben sutune bil3 okuyordum.kuvezine okumadan cikmiyordum.ya rakip 7 defa.bismillehilezi.felak nas.ayetel kursi.bildiginiz ne varsa kuvezde okuyunuz ustune ki sifa olsun insallah

Sizi cok iyi anliyorum. Prematüre olmasa da dogumdan sonra ihmaller nedeniyle bebegim yogunbakimda kaldi malesef. 39 uncu haftada dogmustu nefes problemi enfeksiyondan oniki gun yatti. Oniki gun oniki yil gibiydi. Bir de sizi düşünüyorum cok daha uzun sure Allah yardimciniz olsun. Benim bebegime durumu kritik metanetli olun denildi ilk uc gün uyutuldu. Bol bol olan sutlerimi alamadi minigim. Zaten azalmisti uzuntuden sonrasinda.
Dualarla iyilesti benim oglum. O kadar cok dua edildi ki oyle bir manrvi güç toplandi ki hic tanimadigim yuzunu bile gormedigim insanlar dua etti. Bu sutecte insan cok caresiz hissediyor doktorlarin agzindan cikan her kelimeyi sorguluyor cok zor. Allah ne yogun bakima dusursun ne de yogun bakimsiz biraksin ihtiyac olunca.

Sizin bebeginiz de sapasaglam cikacak emin olun sadece Allaha siginin dua edin. Burada benim actigim bir konum vardi oyle destek oldular ki hep dua ettiler allah razı olsun onlardan.
Ben de size dua edecegim. Ya safi ismiyle sifa eylesin Rabbim insallah. Sizin ve cumle sifa vekleyen masumlarin hepsi iyilessin annelerinin kucaklarona kavussun. Hickimse evladiyla sınav olmasin amin.

Guclu olun yeni doğanlar empati yetenegi guclu bebeklerdir cok zor biliyorum ama siz moralinizi yüksek tutarsaniz o da bunu hisseder ve cabucak iyilesir. Hepsi geciyor inanin ki hepsi... cok iyi olacaksiniz insallah.

Sabretmek zor gerçekten bugün göremedim Ömerimi görüş saatinde gittik biraz bekletecegiz denildi epey bi bekleme sonrası hemşire hanim çıktı sizinle biraz konuşabilir miyiz dedi zaten o kelime bin yılımi götürüyor içerisinde musait değil alamayacağız benim dilerim bağı koptu ömerime kan takacaklardi acaba dedim tövbe dedim aklıma gelen olmasın Allahım diye. Eşim ömere mi bişey oldu dedi bi başka yavru akciğer kanamasi için müdahale halindeymis bu durumda insan ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyor Ömerimin kalp krizi geçirdiği haberini verdikleri gün geldi aklıma sut sagma ya çalışıyordum doğumunun 3. Günüydü Ömerimi son gördüğümde gayet kıpırtiliydi serumu hortumu çekiyordu eşim bi ara ayağına dokundu bi refleksle ayağını hızla çekti görüş bitti dediklerinde eli havadaydi gidiyoruz annecim yarın geliriz dedim bidaha ben onu gördüm ama o beni göremedi keşke izin verseler hep yanında kalaydim beni duyup goruyorken kalp krizi geçirdi dedikleri gün yağmurlu firlamisiz dışarı sezeryan acı hiç ömerimin acısı yanında Ogün bugündür telefona bile okuyup ufluyorum bugün o anneyi görsem sarılacaktim boynuna elini tutup birlikte bekleyecek koridorda sanırım yakınları haber vermemiş 2 bey vardı kapıda geçmiş olsun dedik ama ömerimden sonra bu deyis bile anlamsız. Gece nadiren uyuyorum uyanır uyanmaz belki gecedeki o andırda duam kabul olur diye aklıma ne gelirse okuyorum, sutu mu sagarken selavat ve zikir ediyorum ama yine de tam yapamadım saniyorum sonra belki benim yerimde olmak isteyen annelerde vardır diyorum benim imkanımi yakalayamamis köylerde doğum yapan anneler. Hepsine sarılmak acısını almak istiyorum. Bedenim nefes alsa da ruhum almıyor her nefeste ömerim diyorum. Dualariniza Ömerimi de aldığınız için sağolun can teyzeleri. Herkesin sınavı ayrı bu hayatta bizim sinavimizda ömerim , onun ruhunu dualerinizla beslediği için de minnettarim. Gece telefon açıp gideceğim Allah izin verirse selaminizi söylerim can teyzeleri .

Rabbim saglikla kucagina alip evine goturmeyi nasip etsin yavrunu insallah arkadasim.Gercekten evlat baska biseye benzemiyo Rabbim saglikla Ömerine kavustursun esini de seni de dua edelim herseyin anahtari dua.

arkadasim bebeginiz kac gundur yogun bakimda.kac haftalik dogdu ve kac kilo dogdu..

Merhaba.
Her bir sayfasını dikkatle okudum Allah yardımcınız olsun minik kuzuma Omerime sağlık sıhhat versin en yakın zamanda kollarında olur inşallah.
Son durum nedir iyi haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…