SELAMÜN ALEYKÜM ÖMERİMİN ALİMİN CAN TEYZELERİ CAN KARDEŞLERİM
Uzun zaman oldu yazmayalı üzgünüm . Tedavi sürecimde herşeye baştan başladık hormon hapları iğneler ve döllenmeden kaybolan 9 yumurtam . Son iki aydır adet olmadım idrar testi pozitif çıktı sevindim ama kafamda deli sorular kendimi hamile ilan edip takviye ilaçlar aldım kan testi negatif çıktı inanmadım. Doktora ara verdim güya kendimce ...Dün gittim ve ultrason da 3 cm lık bir kist gösterdi doktor idrar testini çok bekletince bazen iki çizgi yalancı pozitiflik çıkabiliyormuş. Ben de öyle yaptım iki çizgiyi görenekadar bekledim sanırım epey bi süre
Şimdi düşük yapar gibi kistin atılması için ilaç başladım. Büyük kanama olacak atılmasını umuyorum korkma atılmazsa izleyeceğimiz yol diye sözüne devam ederken doktor gülmeye başladım kendimi tutamadım sınırın boşaldı gözüm doldu ama güldüm onu o zaman planlarız dedim .Hayat =sınav
Kızım biblo büyüdü öpüyorum konuşuyorum canım kızım 1 yaşına girdi . Oğluna gidiyorum ikinci ünv çocuk gelişimi okuyorum ona bakıyorum arada ve kilo vermeye çalıiıyorum. Çünkü tek zevkim yemek oldu birkaç aydır yerken düşünmüyorum düşünmeden yediğim için kilo aldım sanırım hayatımın 4 yılı hormon ilaçlarıyla geçti bi de o var . Ama artık gülüyorum napayım beden benim değil YARATANA aitse hastalık da benim değil . Sadece bedenin içindeki ruh benin o da ahir zamanım ölümüme kadar benim sınırlı irademde .
Neyse sokak köpeklerim var evde kızım biblo ve sevgili eşim, sonra siz. Yazmak için herşeyi hazmetmem gerek güçlü olmam gerek. Hâlâ yoğunbakıma gidiyorum tabi molalarında ömerimin zamanından kalan ablalarını görmeye .1 ay kadar önce yoğunbakımda 3 yaşına giren süt oğlum Muhammed im de kardeşlerinin yanına gitmiş cennete . Ömerim 4 yasında olacaktı Alim de... Nasip... Yani hâlâ makinaya bağlı canlar var . Hayat...
Bu can da geçen sağanaktan kurtulan annesi sesine gelsin buldun diye güvenilir yere koyduk çok tontik tatlı bi can tam yanında mini market var onlara da tembihledik göz kulak olsunlar diye .
Bu da geçen sene sokaktan aldığımız sahipsiz yavru kelebeğin yavrusu aynısından bitane daha var kelebek ve iki kızı
Çalıştığım yerde aynı benim eski delidolu halimi bana hatırlatan bi abla edindim bir yaş var aramızda ama biliyorum ki ablalık verdiği hisle ilgili .
Hayat böyle can teyzeler okuyan gözlerinize hisseden yüreğinize dualarınıza sağlık bayramda yoğunbakım çocuklarımızı ,sokaktaki canları benim yerimedesevim çocuk esirgemeyin de unutmayın hayrınız hayır olsun yüreğinize sağlık