Merhaba ömerimin can teyzeleri
Bugün Cuma umarım duamdirki birimizin duasi arşa ulaşıp ani yakalayan kabul olan dualardan olur . Ömerimi unutmayıp dualarinizla sarıp sarmaladiginiz için sağolun. Ömerim can kuzum ... RABBIME şükür en azından kötüye gitmiyor diye teselli ediyorum kendimi içim daralinca yazdıklarınızı okuyorum hem özel mesaj olarak hem bu sayfada içimi serinleten yazılarınızı. Acilarinizi içimde hissediyorum inanın. HZ EYYÜP ALEYSSELAM in acıları karşısindaki o iman ,herşeyi sukunetle karsilayisi, herşey RABBIMDEN gelir inancıyla acısını içine gömmesi ne büyük şey... Tüm çocukları, malı, sağlığı herşeyi gitmiş elinden ... ONU düşünüp sabirli olmaya çalışıyorum, benim ki sadece sabırlı olmaya çalışma yani o kadar sabırlı değilim aslında. Bu sayfada acılarını yazan can kardeşlerim, yavrunuz benim melek oğlum Alim le birlikte huzur ve mutluluğun hakim olduğu Cennet Köşkü'nde . Ben Cumalari camiye gidiyorum bazen eşimle , ikimiz ücretsiz izindeyken ömerimin doğumu sonrası , her Cuma gidiyordum. Orada bir bayanla tanıştım ben tabi agliyorum sürekli ilk başlarda aklım dahi yerinde değil, öyle yerinde değil ki ; annemlerdeyiz o zamanlar , ömerimin yattığı hastaneyle ev arası 2 dolmuş değişiyoruz , ben istemsiz alacaklı gibi yalvariyorum minibüstekilere Ömerimi anlatıyorum dua dileniyorum , kendime hakim olamıyorum , hep birinin duasi kabul olur düşüncesi var icimde , eşim beni susturmaya çalışınca kendimi buluyorum. Yine öyle bi günün Cumasiydi o teyzeyle tanıştığım . Ben 8 yıl önce ölümlü bi trafik kazasından yaralı kurtuldum omurgam da hasar var , eşim giydirir ayakkabilarimi genelde , teyze bizi görmüş benim gözler şiş aklım ömerimde. .. ilk zamanlar....Geçirdiğim kaza , uzun tedaviler , evlendim mutluyum artık dedigim günler ,
tüp bebek tedavileri ,hayal kırıklığı, ikizlerim var sevincim , hamileligim, kanama yla ömerimin eşi Alimi kaybetmem, Ömerim sağlıklı karnimda sevincim sonraki yaşananlar film şeridi derler ya o misal sanki yaşadıklarımı ben değil bi yakınım yaşamış inanamıyorum yuruyormuyum ama havada uçuyormuyum sanki , yandım mi söndum mu , neyim bilmiyorum , insanlar teselli ediyor güya ilk sözlerini anlıyorum sonra sadece dudakları kipirdiyor duymuyorum , içim mahşer yeri , bilen yok acimi . Cami benim kaçış yerim , siginagim gibiydi. Hep suçladım kendimi Alimi kaybedince yasa girdim , karnimda ömerim var unuttum diye sonra doktora güvendim seyehat edebilirsin ömer karnında sağlıklı korkma dedi diye. Annemlerde akrabalar gelip saf saf diziliyorlar herkeste aynı söz üzülme diye.
Iste tam o zamanlar camideki teyzeyle karşılaştım Ağlıyorum ya kızım diye sarıldı bişey sormadan ALLAH a Sığın dedi ben anlatmadan kendisi anlattı 2 kızı varmış 3.ye hamileyken erken sancı tutmuş doğum olmuş o zamanlar yogunbakim ucretliymis tüm akrabalarından borç almışlar 2 ay yaşamış yavru , sonra kapanmış kendi içine kocasını çok severmis ama onada küsmüş kendince , hep gelir oturur konuşMuş kocası bak iki kizimiz var sağlıklı sukredelim dermiş. Sonra yine hamile kalmış yine erken doğmuş yavrusu hayata tutunmus eve getirmişler iki ay evde doyasıya bakmis kocası kızına. Trafik kazası geçirmiş vefat etmiş sonra . Sizi öyle görünce kocam geldi aklıma dedi ben de anlattım Ömerimi o da ağladı ben de. Şimdi üç kızı da evlenmiş hepsinde belli sürelerle k aliyormus yılı gecirmek için , kocan evindir dedi .
Ben de şükreedecek şeyleri görmeye çalışıyorum kendimce avunuyorum . Başka çarem yok. Ömerimin hastalığına çare bu ameliyat diyen olsa ama öyle bir durum yok bekleyeceğiz diyorlar bekliyoruz. Şükür ilaclarini alacak maddi gucumuz var diyorum , halen azda olsa sütümü sagiyorum , hemşire Ablaları yla aile gibi olduk, ömerimin ihtiyaçlarını karşılıyoruz şükür .
inanın hepinizin acısını içimde yaşıyorum. Sizde şükür edin başka tutunacak dal yok elimizdeki nimetlerden başka.
Tekrar Cumamizin kabul olunan dualara vesile olmasını dilerim, Dualarinizda ömerim ve ömerim gibi olan kardeşlere de tüm yardıma muhtaç canlılara da yerverdiginiz için ALLAHIM her iki cihan da da razi olsun sizden ömerimin can teyzeleri...