- 15 Haziran 2015
- 55
- 42
- 38
- 39
- Konu Sahibi Omerim can yavrum
Merhaba kuzum nasıl oldu bir gelişme var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım acil şifa versin kavuşursun yavruna inşallah tez zamanda hayırlısıylaMerhaba ömerimin can teyzeleri
Yazmaya epey olmuş. Ben ömerime hamileyken kurbanbayramina senelik izin le bir valizle geldiğimiz annemlere Arefe günü doğum yaptim. 23 eylül ömerimin doğum günü biz hep uyanır umuduyla ankardaki evimizin kirasını odedik 2 yıllık ücretsiz analik babalık iznine ayrıldık ömerimi bekledik senelik izin diye geldik 23 eylülde tam 2 yıl olacak umarım ömerim tıpkı doğduğu o ilk 4 gün gibi kıpır kıpır ama sağlıklı daim sağlıklı eşimle benim koynumda olur.
Bu süre eşime de bana da faniligi ezber yaptırdı eskisi gibi bakmıyoruz hayata birbirimize...Bir yerden hayata Karışmak lazım Madi manevi... eşimin tayini çıktı ve tasindik. Eskiden buraya gelelim der dururdum şimdi buradayız ama nafile Yurdum eşim ve ömerim. Eşyalar ilk geldiğinde unutmuşum bana çok yabancı geldi hersey yerleştirmek uzun sürdü çünkü her koli açısında eski benden bizden bişeyler ben de Eşimde agladik başka bişey yapamadık yerleştiremedik bile direndim nedense nelere heves etmişim ceyizim kullanmadıgim ne varsa hepsini ömerim vasıtasıyla tanistiklarima dağıttık elbiseler abiyeler ne varsa dagittikca rahatladım sanki. sonra benim gibi anneleri izledim. bi bayan vardı 9 yaşında oğlunu trafik kazasında kaybeden oğlumu kaybettikten sonra hiçbirşeyin benim kontrolumde olmadığını anladım diyor. O da kendini temizlik işlerine vermiş kimsesizlere temizliğe gidiyormuş neden temizlik diye sordular o da temizliği kontrol edebiliyorum temiz değilse tekrar temizliyorum ve yoruldugum için neden bunlar başımıza geldi diye düşünmeye vaktim olmuyor diyor bu bayan ingiliz yani acı anneler için ortak.yeri yurdu ırkı yok. Ömerim için yapıyorum ne yapiyorsam ALLAHIM la konuşur gibi dua ediyorum aklımdan geçenleri size yazdığım gibi ONA da söylüyorum neden ben demiyorum sadece bu olanların nedenini soruyorum anlamaya çalışıyorum. Herkes ölümlü ve ALLAHIMIN eseri tamamen ONUN ömerim de ve ömerimë en iyi bakacak olan da O bunun bilincine vardım yanına varacak ömerim er ya da geç ama gün geçtikçe guzellesiyor serpiliyor ve ben gün de birkez görüyorum kuzumu beni ençok yıkan o . 3 sut annelik yaptığım bebek melek oldu hepsinde yıkıldım onları dogurmasamda onların annesiydim gerçek aileleri baglanmayayim diye gelmediler yani anne olmak için illa dogurmak şart değil onu da yaşattı ALLAHIM. Vefatlari içimi yaktı ama sonradan Kalbimdeki yerleri huzur buldu çünkü güvende ler artık acı ve endişe bitti. Ama ömerim öyle değil eskiden gün sa yardım sonra ay saymaya başladım derken yıl şimdi tarihleri aklım almıyor çünkü ALLAHIM in hesabında tarih diye bişey yok O nezaman isterse...Hayatı sadelestirmek lazımmış onu anladım eşya için calismamak eskiden beri eşya üzerine fazla hevesim yoktu ama olmadığı halde yine de keşke daha çok gezip tanistiklarima insanları bu acıları yaşamadan anlatsaydi bize kullugu sadeligi böyle yaşayarak öğrenmek ağır geliyor
Tüm bu karmaşası içinde ömerim... sut kuzum hala sut sagiyorum kuzuma kanimin beyaz hali ALLAHIMIN omerim icin nasibi devam ettikce seviniyorum bu bana umut diye . "ALLAHIM katında imkansız yok" demek ister gibi minik delikanlim ,ömerim gerçekten mucize ALLAHIM ol dedi ve 26 saat makinadan ayrı nefes aldı kendi başına. Bizler gibi değil nefes alıp vermesi her nefeste başını yan yattığı yerden göğüs hizasına getirip göğsünü kaldırıyor sonra verirken yine başı omzuna düşüyor. Bu sadece 1 kez nefes alıp verme çabası 1 dakikada ömerim akranı bebekler 28 nefes alır ve bu hareketi 1 dakikada 28 kez nefes almak için yaptığınızı düşünün 26 saati varın siz düşünün sonrası tabi yorulur ca bırakıyor nefes alıp vermeyi tekrar makina. Ömerime bakan norolog zaten düzenli devam eden bi nefes beklemeyin zamanla olur INŞALLAH diyor. Bi 4 ay daha nouro optimizer kapsüle devam edeceğiz. Ama herşey bi vesile gelen de giden de ALLAHIM dan.esas merciden...
Sizleri seviyorum ömerimin can teyzeleri beni kızı oğlumu torunu yerine koyan annelerimi hepinizi canı gönülden sımsıkı sarılıp öpüyorum tertemiz kalbinizden. Dualarinizda tüm mazlumlara kediden köpekler insana toprağa herşeye yer verin emi hatta uygulamaya da geçin yavru sokakta kalan köpeklerimız var bizim hepsinin yüzünde ömerimin masumlugu siz de kendinizden bişeyler görürsünüz yardım ettiğiniz her canlıda ... tekrar öpüyorum ömerimin can teyzeleri. ..
Önerimizin melek annesi nasıl oldu ömerimizBu arada yazmayı unutmuşum size edindiğim deneyimi de yazmak isterim keçiboynuzu demek oranı yüksek bi besin biz ömerime verirken mutfak robotuyla uğraşıp duruyorduk. Sizin gibi ömerimin can teyzesi Şenay kardeşimin önerisiyle Bosh kahve makinası aldık 130 tl keci boynuzunun çekirdeklerini çıkarıp koyuyoruz un gibi oluyor. Fındık badem ceviz kuru incir. Yapılabiliyor bugday vb. Ömerim midesine giden bi sondayla nazogastrik sonda ile besleniyor. Ömerim gibi yada peg li beslenmede bu ogutucu çok büyük kolaylık hatta Şenay im keçiboynuzlu cevizli ekmek yapıyormuş bence sizin de işinize yarar tarhana da kuru halinden toz hale getirilebilir. Umarım işinize yarar. Tekrar öpüyorum sizi ömerimin can teyzeleri, Huzurlu Cumalar
Canımm Rabbim ömerimiz e tez zamanda hayırlı şifalar versin.. sizinde gücünüzü kuvvetini zi arttırsn inşaallah..Merhaba ömerimin can teyzeleri
Ömerimi öpüp kolu yorum sizin selaminizi da söylüyorum , fizik tedavi hareketleri yaptırıyor um aynı uzun yol yolculuğu sonrası otobüsten ilk indiğini heryerin tutulur ya ilk baştan direniyor refleksyoloji diye bi masaj türü varmış onu öğrendim youtube den bu masaj sinir uclarinin uyarılması üzerine ms Parkinson gibi kas sinir hastalıkları felç li hastalar gibi sağlıklı insanlara da uygulanıyor Ankarada bi Fizyoterapist 2 aylık kursları ogretiyormus ben hala sut sagdigim ve ömerimin görüş saatlerini 1 gün dahi kacirmamayim diye imkanım yok ama eğer benzer durumları yaşayan can anneler varsa öneririm yüz felci geçirmiş ve konusamayan bi yavru bu masaj sayesinde 6 ayda ses çıkarmaya başlamış. Ben youtube den kanallara üye oldum böylelikle anlamaya çalışıyorum ömerimin hareketsizlikten kaynaklanan sıkıntıları vardı ama şimdi daha rahat sanki eskiden de masaj yapıyordum ama korkarak şimdi pamak uçlarında bir başlıyorum öpe koklaya her yerine el gezdiriyorum bu arada golden goat kullanıyoruz sütümüniter yetmediği yerde ömerimin midesi çok hassas diğer mamalar inek sütü türevi bu keci sütü zaten kusmasinin çok olduğu ve tekrar ettiği yoğun bi hafta geçirdik o yüzden 2 haftadır ek beslenme yapamiyordum bu dönemi atlatalim diye INŞALLAH bu günlerde birdaha başlarız ceviz fındık avakado işlerine cevizi kahve çekirdeği değirmeni aldık un gibi yapıyor ceviz badem fındık bunların sütü yapılıyor internetten bakınca görürsünüz yurtdışında daha çok kullanılıyor hayvansal sutden uzak dur anlarda favori ben de böyle mutlu oluyorum. Ömerim ÇOK ŞÜKÜR özellikle bu son 5 gündür kusmuyor ne kadar da koma deseler de ben derin uyku diyorum yüzünde bir mimik olmasa da ben huzurlu ya da sıkıntıda olduğunu anlıyorum ve dün görüş saatimiz huzurluydu. Bezini açıyorum hafif kızarıklık varsa dahi bugday nişastamız var pudra niyetine onu kullanıyorum yani yanında yaşıyorum ömerimin tüm gün sanki nefes almamisim gibi nefes alıyorum oğlumun yanında aile oluyoruz eşimle. Ömerimin gaz çıkarması bile bize büyük mutluluk. Hemşire ablarindan da ALLAHIM razı olsun sizden de . Bir nevi kahrimi cekiyorsunuz hakkınızı helal edin. INŞALLAH birgün mutlu haberi veririm. Bazen yani çoğu zaman Ağlıyorum üzülüyorum aklımı kaybetmekten korkuyorum ALLAHIM a sitem de ediyorum ama ömerimin bir parmağını oynatmasi tamamen değişik bi hava esiriyor. Şükrediyorum. Eşim çalıştığı için bazen isteki olaylardan bahsediyor neler var bir bilsen biz halimize sukredelim diyor. Bir arkadaşım var Şenay onun yavrusu da çok sıkıntılar çekti ama birlikte aşmıştır o da diyor biz özel anneleriz bizden başkası yavrularını terk ederdi belkide ALLAH bizi bu yükü kaldırır diye seçti bence diyor. Belki de öyle. .. bilemiyorum Şenayimin da benim de yaşama sebebimi umudumuz. Sesini duyarmiyiz ....
Ya can teyzeleri işte böyle, Ömerimi öperim yine, sizden bahsederim . Beni okuyan can teyzeleri kötü dediğimiz her şeyde bir kolaylık ayet var bu konuda. Benim kolaylığım sizinle dertlesmem , eşimle telapati kurar gibi artık aynı şeyleri düşünmemiz birbirimizin düşüncesini okur hale gelmemiz , oğlumuz a yetmemiz cik şükür maddi manevi, ömerimin yüzündeki huzur , hala sütümün gelmesi , internetten öğrendikleri onun sunduğu ogretiler, her doktorun olmasa da sonunda bizi dinleyen kestirip atmayan doktorları bulabilmemiz, birde komadan çıkma hikayeleri ve nekadar dibe vurmuş içim yanmaktan öte gitti bittim desemde anka kuşu misali yeniden dogmamiz her pes etmede yeniden ömerim için ayağa kalkmamiz. Bizim gibi insanları görüp güç almamız. Misal haberlerde çok yeraldi Antalyada bir baba kızım yurusun diye tavana ray yapmış bir bacağı yok yavrumun daha 4 yaşında ve belediye sonunda sahiplenmis protez bacak vermişler yavrum onun adımını izledikce mutluluktan agladik. ALLAHIM bir verene bin versin. Sizinde kendinize göre dertleriniZ vardır kıyas kötü şey kıyas değil de göz önünde bulundurma diyeyim her yıkıldım dediğinizde artık nasıl gözünüzde canlandirirsiniz bilmem ama bizi düşünün , yikilmayin ne olur. Yardım edin aşikar değil gizli sevgiyi öğretin gösterin yavrularimiza ama dünyanın cirkinliklerini de bilsinler yapmasinlar. Bilsinler ki bir kotulukle yikilmasinlar. Biraz dağınık yazdım sanırım ...
Sizi seviyorum, ömerimin can teyzeleri, iyiki varsınız. .. Dualarinizda ömerime de yer verdiğiniz için ALLAHIM razı olsun her iki cihanda da sevdiği kullarından eylesin sizi omerimin can teyzeleri
Merhaba ömerimin can teyzeleri
Yarın 23 eylül ömerimin doğum günü. Bugüne kadar benimle acimi kendi içinde hisseden , dua kardeşliği oluşturan, yavrularinin acılarını beni kardeşi bilip anlatan, hep bi kızım olsun isterdim canım kızım diye bana hitap eden , kocaman aile hissiyati veren herkese tüm paylasimlari için teşekkür ederim.
2 yıl önce belki ömerim gibi olupta bi tedaviyle duzelen bi yavru var mı diye yazmıştım simdiyse anladım Ömerimin işi doktorların doktoru RABBIME kalmış, O ol derse çözülecek bu düğüm. Her nekadar dilim elim varmadan da yazmaya adına derin uyku desem de Ömerim komada .Kader diyorum Hayır ve Şer ALLAHIM dan diyorum , " MALLARINIZ VE ÇOCUKLARI SITE BIR IMTIHANDIR "diye okuyorum inanıyorum ama gel içime sor ben 2 yıldır havada yürüyorum sanki ruhum cam fanusta hapis bedenim etten bi robot sadece yapılması gerekenleri hallediyor ruhum o cam fanusta beni izliyor bu aynı kolun Bacağın uyusur hissetmesini ya öyle birşey bi de buna ek yüksek yerlerde kulaklarını basınç tıkar konusursun sana sesin yabancı gelir işte bu kişinin birlesimiyim. Bu acıyı yaşamayan biri anlattıklarını akli melekesi yitirmiş der , anlamaz .ALLAHIM hiçbir canlıya vermesin karıncalara varan denk. Beni bu durumda yanlız bırakmadı niz. Beni eşimi Ömerimi. ...
ALLAHIM razı olsun her iki cihanda da sevdiği kullarından eylesin sizi Amin.Duamdasiniz. Biz de duanizda olalım. Amin.Sımsıkı sarılıp öpüyorum tertemiz kalbinizden, sevgilerimle
Ömerim Annesi Babası ...
Sürekli rakip ediyorum durumunuzu inanın aklıma geldiğinizde duamdasınız... Bir gün mevlana örneği vermiştiniz döner dururum diye... Hepimiz inanın öyleyiz... Döner dururuz siyahı çıkarıp beyaz kefenimizi... Rabbim imtihanınızı kolay eyleyip yavrunuza acil şifalar versin inşallah.... Allaha emanet olunMerhaba ömerimin can teyzeleri
Yarın 23 eylül ömerimin doğum günü. Bugüne kadar benimle acimi kendi içinde hisseden , dua kardeşliği oluşturan, yavrularinin acılarını beni kardeşi bilip anlatan, hep bi kızım olsun isterdim canım kızım diye bana hitap eden , kocaman aile hissiyati veren herkese tüm paylasimlari için teşekkür ederim.
2 yıl önce belki ömerim gibi olupta bi tedaviyle duzelen bi yavru var mı diye yazmıştım simdiyse anladım Ömerimin işi doktorların doktoru RABBIME kalmış, O ol derse çözülecek bu düğüm. Her nekadar dilim elim varmadan da yazmaya adına derin uyku desem de Ömerim komada .Kader diyorum Hayır ve Şer ALLAHIM dan diyorum , " MALLARINIZ VE ÇOCUKLARI SIZE BIR IMTIHANDIR "diye okuyorum inanıyorum ama gel içime sor ben 2 yıldır havada yürüyorum sanki ruhum cam fanusta hapis bedenim etten bi robot sadece yapılması gerekenleri hallediyor ruhum o cam fanusta beni izliyor bu aynı kolun Bacağın uyusur hissetmesini ya öyle birşey bi de buna ek yüksek yerlerde kulaklarını basınç tıkar konusursun sana sesin yabancı gelir işte bu ikisinin birlesimiyim ben .Bu acıyı yaşamayan birine anlattıklarında akli melekesi yitirmiş der , anlamaz .ALLAHIM hiçbir canlıya vermesin karıncalara varana dek. Beni bu durumda yanlız bırakmadıniz. Beni eşimi Ömerimi. ...
ALLAHIM razı olsun her iki cihanda da sevdiği kullarından eylesin sizi Amin.Duamdasiniz. Biz de duanizda olalım. Amin.
Sımsıkı sarılıp öpüyorum tertemiz kalbinizden,Ömerimin can teyzeleri
sevgilerimle
Ömerim Annesi Babası ...
okurken ağladım inanın bu nasıl bir imtihan her yazdığınızda bir gelişme var mı diye bakıyorum ömerimize dualarımızı eksik etmiyoruz o günahsız küçük bir melek.Merhaba ömerimin can teyzeleri
2 yıl önce belki ömerim gibi olupta bi tedaviyle duzelen bi yavru var mı diye yazmıştım simdiyse anladım Ömerimin işi doktorların doktoru RABBIME kalmış, O ol derse çözülecek bu düğüm. Her nekadar dilim elim varmadan da yazmaya adına derin uyku desem de Ömerim komada .Kader diyorum Hayır ve Şer ALLAHIM dan diyorum , " MALLARINIZ VE ÇOCUKLARI SIZE BIR IMTIHANDIR "diye okuyorum inanıyorum ama gel içime sor ben 2 yıldır havada yürüyorum sanki ruhum cam fanusta hapis bedenim etten bi robot sadece yapılması gerekenleri hallediyor ruhum o cam fanusta beni izliyor bu aynı kolun Bacağın uyusur hissetmesini ya öyle birşey bi de buna ek yüksek yerlerde kulaklarını basınç tıkar konusursun sana sesin yabancı gelir işte bu ikisinin birlesimiyim ben .Bu acıyı yaşamayan birine anlattıklarında akli melekesi yitirmiş der , anlamaz .ALLAHIM hiçbir canlıya vermesin karıncalara varana dek. Beni bu durumda yanlız bırakmadıniz. Beni eşimi Ömerimi. ...
ALLAHIM razı olsun her iki cihanda da sevdiği kullarından eylesin sizi Amin.Duamdasiniz. Biz de duanizda olalım. Amin.
sevgilerimle
Ömerim Annesi Babası ...
İnşallah gün gelirde gözlerini açar sağlıkla sana bakıp sarılır bütün özleminizi giderirsiniz tez zamanda hayırlı güzel günlerde inşallah iyi ki doğmuş küçük prens Allah yardımcınız olsun hepimizin olsunMerhaba ömerimin can teyzeleri
sevgilerimle
Ömerim Annesi Babası ...