Ay değiyor valla canımbende de agri sizi filan yok ama sag meme hala yukardabende bendeeeee kuculmesinler yaaaa cok cektik be sevilan ama değiyo galiba
bencedeeeeAy değiyor valla canımdeğsin de çekilen hiç bir acı boşa değil inanıyorum ahahaha valla o acının sürüne geçen senelerin üstüne artık yüzümüzün gülmesini hak ettik gelsin memişler
Bende çok mutluyum dilerim uzun vadeli olur sorun yaşamayız hiçbencedeeeesağlıkla kullanalım insallah valla ben cok sevdim yeni memişlerimi iyiki yaptirmisim vallahi
valla bende 40 yasima kadar bekledigime cok pismanim keskeee daha once yaptirsaydim memesiz gezdim onca seneBende çok mutluyum dilerim uzun vadeli olur sorun yaşamayız hiçAklım olsaydı daha önce yaptırsaydım hiç böyle mutlu olacağım aklıma gelmezdi
Geç olsun güç olmasın bekleyip cesaret edemeyenlere de örnek olsun koşun koşun yaptırınvalla bende 40 yasima kadar bekledigime cok pismanim keskeee daha once yaptirsaydim memesiz gezdim onca sene
valla 1 ay azap cektik resmen ama simdi hayran hayran bakiyorum ama hala sag yukarda birazGeç olsun güç olmasın bekleyip cesaret edemeyenlere de örnek olsun koşun koşun yaptırın
Sordun mı onu doktora benim de göğüs uçlarım sanki aşağıda ama annem normal sen yukardan baktığın için öyle diyorvalla 1 ay azap cektik resmen ama simdi hayran hayran bakiyorum ama hala sag yukarda birazona ragmen cok guzeller bee
doktor 6 ayin bitmesini bekliyor.eger inmezse 10 dk lik bir operasyonla asagi cekivercekSordun mı onu doktora benim de göğüs uçlarım sanki aşağıda ama annem normal sen yukardan baktığın için öyle diyor
Ben normal sütyene geçtim yüzüstü filan istediğim gibi yatıyorum ama çok aptal bir düşünce geliyor aklıma yüzüstü yatınca memelere baskı olur da daha çok küçülür mü diyedoktor 6 ayin bitmesini bekliyor.eger inmezse 10 dk lik bir operasyonla asagi cekivercekbenim sag asagiya bakiyor azicik oda tam inmediginden ama onun haricinde canavar gibiler masallah.gece bandaj takiyorum halen sadece
bana daha yasak yüzüstü yatmakBen normal sütyene geçtim yüzüstü filan istediğim gibi yatıyorum ama çok aptal bir düşünce geliyor aklıma yüzüstü yatınca memelere baskı olur da daha çok küçülür mü diyesonra hemen pozisyon değiştiriyorum ay deliricem
Zor buldum ya kaybetmek istemiyorum ondan şaşırdım ne yapacağımıbana daha yasak yüzüstü yatmakbalensiz telsiz sutyenlere izin var simdilik yat yahu bisey olmaz hem yumusarlar masaj gibi olur kuculmezler
valla bilmiyorumkiZor buldum ya kaybetmek istemiyorum ondan şaşırdım ne yapacağımıbana her şey serbest dedi doktor bende şimdilik bir tane sütyen aldım onu kullanıyorum alışverişe çıkmadım daha. Kaç beden oldun sen şimdi?
Bende 75c olmuşum ay söylemesi bile güzelvalla bilmiyorumkidaha bisey almadim ama mezurayla ölcüyorum 93 cm cikiyo herhalde 80 c filan olmusdur diye dusunuyorum bide kollarimi koyacak yer bulamiyorum hep düz olunca alışamadim bi türlü
ahahaha dimiiiii 75a nerdeee 75 c nerdeeeeBende 75c olmuşum ay söylemesi bile güzel
Bende öyle valla şimdi bir an önce yaz gelsin de şöyle askılıları sütyensiz giyeyim kadın kadınahahaha dimiiiii 75a nerdeee 75 c nerdeeeemasaj yaptim simdi dikis yerlerine o damarli doku dağilsın diye yaw diyorum bunlar harbiden benimmi ne giysem yakisiyo ayol belim kazma gibi derdim hep kalas gibi gelirdi gözüme karın kaslarım olmasına ragmen meğer meme yokmus simdi incecik gorunuyo
bende 1 ay kaşıntı oldu sonra bitti hiç kaşınmıyo artik ama bacaklarim karnim memeler cok kasiniyodu gecti cok sukur.vazelin suruyorum ben dene istersen iyi geliyo parabensiz parfumsuz olanindanBende öyle valla şimdi bir an önce yaz gelsin de şöyle askılıları sütyensiz giyeyim kadın kadınbir de bir şey soracağım sende kaşıntı var mı ya? Benim karnım göğsüm şortum ameliyattan sonra sürekli kaşınıyor. Nemlendirici filan sürüyorum ama kaliteli mi değil yetmiyor mu anlamadım geçmiyor bir türlü
Kızıma aldığım bebek vazelini var işe yarar mı ondan süreyim bu gece o zaman. Hay aklınla bin yaşa aylardır ne çekiyorum ya. Doktora gittim cildin kuru dedi nemlendirici yazdı ama gram etki etmedi. Kaşımaktan artık kabuk bağladı her yerim. Çok çirkin oldu.bende 1 ay kaşıntı oldu sonra bitti hiç kaşınmıyo artik ama bacaklarim karnim memeler cok kasiniyodu gecti cok sukur.vazelin suruyorum ben dene istersen iyi geliyo parabensiz parfumsuz olanindan
olur olur hatta süper olur bebek içinse bence faydasini gorursun haber et banadaKızıma aldığım bebek vazelini var işe yarar mı ondan süreyim bu gece o zaman. Hay aklınla bin yaşa aylardır ne çekiyorum ya. Doktora gittim cildin kuru dedi nemlendirici yazdı ama gram etki etmedi. Kaşımaktan artık kabuk bağladı her yerim. Çok çirkin oldu.
Valla dün gece sürüp yattım hiç bana mısın demedi. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Bu ay kontrol var soracağım acaba madde alerji mi yaptı nolduolur olur hatta süper olur bebek içinse bence faydasini gorursun haber et banada
yok yaaa aklina kotu bisey getirme zannetmem.bi kac gun devam et vazeline bence ise yariycakValla dün gece sürüp yattım hiç bana mısın demedi. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Bu ay kontrol var soracağım acaba madde alerji mi yaptı noldu