27.03.19 Meme büyütme oldum

yok yaaa aklina kotu bisey getirme zannetmem.bi kac gun devam et vazeline bence ise yariycak
Deneyeceğim bu gece de yatmadan ama yarın bir de aile hekimime gideceğim bakalım ne diyecek. Ben kaşımaktan yara yaptım hep. İnşallah korktuğum çıkmaz. Ameliyatın birinci ayından beri kaşınıyor üst bölgem komple.

haber et banada

Ben de yüz üstü yatınca memelerim koltuk altına kaçacak gibi geliyor. Ayrık duruyorlar koltuk altıma doğru. Sende nasıl?

Canımcımm selam ben muayene oldum doktora. Cildin çok kuru o yüzden kaşınıyorsun. Memeyle alakası yok dedi. Nemlendirici krem verdi devlet karşılamıyormuş cebimden aldım. Bakalım nasıl gelecek.

Ben de yüz üstü yatınca memelerim koltuk altına kaçacak gibi geliyor. Ayrık duruyorlar koltuk altıma doğru. Sende nasıl?
Benim de arası ameliyatın ilk gününe göre ayrıldı tabii ama eski Halime göre bin şükür yani. Koltuk altını da doldurmuştu benim o yüzden Sıkıntı yok. Benim artık yerleşti sanırım

Canımcımm selam ben muayene oldum doktora. Cildin çok kuru o yüzden kaşınıyorsun. Memeyle alakası yok dedi. Nemlendirici krem verdi devlet karşılamıyormuş cebimden aldım. Bakalım nasıl gelecek.
ayyy cok sevindim içim rahatladı canım benim gözün aydın valla senden haber bekliyodum cooook sevindim memislerle alakali olmamasina

Benim de arası ameliyatın ilk gününe göre ayrıldı tabii ama eski Halime göre bin şükür yani. Koltuk altını da doldurmuştu benim o yüzden Sıkıntı yok. Benim artık yerleşti sanırım
benim 3 parmak açıklık var valla hic umrumda bile degil dert etmiyorum

ayyy cok sevindim içim rahatladı canım benim gözün aydın valla senden haber bekliyodum cooook sevindim memislerle alakali olmamasina
Aynen ya bende çok tedirgin oldu memeden mi alerji mi oldu diye ama doktor memelere de baktı çok bunlarla alakası yok cildin kuru ondan olmuş dedi. Çok şükür.

Herkese merhaba Fuat Yüksel ameliyat olan ark varmı ? Varsa memnuniyet dereceleri öğrenebilirmiyim. Arkadaşlar ben İst dışında olduğum İçin ıraya giymem zor doktorum yaptığı ameliyat görmem için doktor beyde resim göndermiyorum dedi hasta mahremiyet açısından o yüzden buradaki ameliyat olan ark yardımcı olabilirmi lütfen

Doktorum dora hospital da yaptı ameliyatımı 16.000tl fiyatı. Şuna kendimi her türlü çok iyi hissediyorum hem fiziksel hem ruhsal çok iyiyim şükürler olsun
Merhaba ben de araştırıyorum. Ve en çokta nasıl olduğunu merak ediyorum. Resim göndermeniz mümkün olur mu. Rica etsem

Merhaba bende bir hafta sonra ameliyat olacağım ama hala damla mı yuvarlak mı karar veremedim siz nasıl yaptırdınız ve memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim

Bende hiç bir sıkıntı kalmadı da boyutu rahatsız ediyor. Acaba yazın açık giyinince tatmin eder mi büyüklük bilmiyorum. Şu an iki de bir açıp açıp bakıyorum daha da küçüldü mü diye
Merhaba bende 1hafta sonra ameliyat olacağım ama Hala damla mı yuvarlak mı karar veremedim sizler nasıl tercihler yaptınız yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba bende bir hafta sonra ameliyat olacağım ama hala damla mı yuvarlak mı karar veremedim siz nasıl yaptırdınız ve memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba bende bir hafta sonra ameliyat olacağım ama hala damla mı yuvarlak mı karar veremedim siz nasıl yaptırdınız ve memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba, aslında bu herkesin vucüt yapısına göre değişir, genelleme yapmak pek doğru olmuyor, doktora bırakmak lazım. Eğer meme dokun yoksa ve özellikle üst tarafı boş altta varsa damla pek tavsiye etmiyorlar. Çünkü üst taraf yine boş kalır, alt fazla dolu olabilir. Yuvarlak silikonu ise kasaltına koyunca (özellikle dual plan ise) zaten kas üstten silikonu bastırıyor, silikonun altı da serbest oldugundan damla görüntüsünü kendiliğinden almış oluyor. Benim kasaltı dual plan yuvarlak var, benim yapıma bu uygun oldugundan çok doğal durdu memnunum. Ama senin yapını bilmeden bir öneri yapmak doğru olmaz dediğim gibi en iyisi doktoruna güvenmen. O ne önerdi ?

Doktorum ölçülerimi henüz almadı muayene etti ölçü den sonra anatomik mi yuvarlak mı olacağını söyleyecekmiş fakat bana beğendiğiniz göğüs resmini gösterebilirsiniz dedi ama bulamıyorum ve ben yapmışken büyük olsun istiyorum doktor 250 cc den 350cc ye kadar olur dedi göğüs kafesime bakarak 250cc yi duyunca şok oldum sizin kaç cc acaba ve agrılarınız ne kadar sürdü bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺

Son düzenleme:
Rica ederim Bende 300 cc kasaltı yuvarlak mentor var. Ağrılarım çok fazla olmadı benim ama tabi ilk zamanlar elinizi kolunuzu kullanmak çok zor. Kasaltı olunca daha zorlu geçiyor iyileşme süreci, yanınızda mutlaka birisi olsun ilk zamanlarda... Ama ağrı kesiciyle geçmeyecek aşırı bir ağrım sızım yoktu şükür, kişiden kişiye değişiyor.

Merhaba bende 1hafta sonra ameliyat olacağım ama Hala damla mı yuvarlak mı karar veremedim sizler nasıl tercihler yaptınız yardımcı olursanız çok sevinirim
onun tercihini ben değil doktor yaptı. Çünkü tecrübeli olan o. Vücuduma bakıp uygun olana karar verecek olan da o. Ben bu ameliyatı ilk defa yaptırdım ama o doktor günde belki 3 ameliyat yapıyor. Kendinizi doktora bırakmazsanız sonuçtan memnun kalmama durumunuz daha yüksek. Ayrıca bu tercihi size bırakan doktoru da sorgulayın lütfen. Şimdiden geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…