Hayırlı olsun cicişler.) kas altimi ?ağrı sızı ne durumda siz atlatmissinz darısı bana ins.
Hayırlı olsun memisler. Bu arada evli misiniz yoksa bekar mi cunku ona gorede sorularim var bende dusundum. Sonra biryane daha evlat istedik rabbimden. Verdi şükür son günlerini bekliyoruz. Ama emzirme donemi bittikten sonra düşünüyorum. Baya düz cunku ozellikle koli verdigimdeHerkese merhabalarAylardır buraya girip meme büyütme ve dikleştirme operasyonuyla ilgili süreçleri okuyordum. Sonunda dün ameliyatımı oldum.❤❤❤
Sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim❤
Hayırlı olsun memisler. Bu arada evli misiniz yoksa bekar mi cunku ona gorede sorularim var bende dusundum. Sonra biryane daha evlat istedik rabbimden. Verdi şükür son günlerini bekliyoruz. Ama emzirme donemi bittikten sonra düşünüyorum. Baya düz cunku ozellikle koli verdigimde
Oooo maşallah Allah bagislasin. . Fiyat nasildi. Bir kac ay sonra tekrar yorumunuzu bekliyorum sonradan nasil diye. Simdi icinde birsey var gibi hissediyorsunuz. Alisinca nasildir diye ozelden sorarimTeşekkür ederim. Evet evliyim 22aylık bir kızım var emzirme döneminde aşırı deforme oldu ve çok fazla asimetri vardı. Bizde 2. Çocuk düşünüyoruz ama birkaç yıl sonra❤ Doktorum emzirmeyle ilgili bir problem yaşamayacağımı söyledi
Canım benim şuan 3.günüm ama bütün işimi kendim görebiliyorum bu gece yan uyumuşum mesela sadece feci bir kaşıntı başladıKizlar ben de buyutme oldum ne zaman normal hayata donebilicez acaba?
Aslında içinde bişey var gibi hissetmiyorum sadece çok doluluk hissediyorum bide kas ağrım var birkaç güne o da hafifler heraldeOooo maşallah Allah bagislasin. . Fiyat nasildi. Bir kac ay sonra tekrar yorumunuzu bekliyorum sonradan nasil diye. Simdi icinde birsey var gibi hissediyorsunuz. Alisinca nasildir diye ozelden sorarim
Aslında içinde bişey var gibi hissetmiyorum sadece çok doluluk hissediyorum bide kas ağrım var birkaç güne o da hafifler heraldeBen ikisini 16.500e yaptırdım. Şimdiden iyi ki yaptırmışım diyorum
Hayirli olsun canım. Evet fiyat baya yuksekmis. Deger insallah. Az para değilAslında içinde bişey var gibi hissetmiyorum sadece çok doluluk hissediyorum bide kas ağrım var birkaç güne o da hafifler heraldeBen ikisini 16.500e yaptırdım. Şimdiden iyi ki yaptırmışım diyorum
Birkaç güne kalkarsın canım hiç merak etmeCok sevindim canim ben de daha iyiyim ama yataktan tek başıma kalkamıyorum(
Boyum 183 kilom 62 high profil olmadığı için öyle çok büyük durmuyor benim omuzlarım ve göğüs kafesim geniş olduğu için tam doldurmuşpeki boy ve kilonuz nasıldı 450 cc çok büyük durmadimi
7 doktora muayene oldum ve bulduğum en iyi fiyat buydu 22-24lerden bahşediyor doktorlar inanılmaz artmış fiyatlarHayirli olsun canım. Evet fiyat baya yuksekmis. Deger insallah. Az para değil
Gunaydin kizlaar bugun 4. Günüm ve dün gece kendim yataktan kalkıp tuvalete gittim artık kendim kalkabiliyorum