Teşekkür ederim haklısın galiba biraz çaba göstermeliyim ama para konusunu nasıl hallederim şimdilik bilmiyorumBenim de aynı senin gibiydi. Hiç ama hiç yoktu. Annem bekarken yaptıralım dedi korktum senelerce erteledim. Evlendim çok sorun etmeye başladım ama eşim sorun etmemişti. Sonra sezaryen oldum baktım ki 2-3 gün ağrısı oldu dedim ben bunu da atlatırım. Bende ev hanımıyım. Eşimin maaşıyla bu işi yaptırmam çok zamanımı alacak. Annem iyi bir bakanlıkta çalışıyor maaşı geliri iyi. Sağolsun maddi olarak gözümü hiç bir şeyde koymaz. Bu ameliyatımı da annem yaptırdı. Ev hanımı için oldukça zor tahmin ediyorum. Ama amacından vazgeçme. Bakarsın bir şans yakalarsın o şansı da eşin istemiyor diye reddetme. Kendine güven geliyor gerçekten. Eşinin de hoşuna gidecek bir süre sonra. Sonuçta erkekler de gösterişli olmasını ister eşlerinin. Sen takma onu.
Teşekkür ederim haklısın galiba biraz çaba göstermeliyim ama para konusunu nasıl hallederim şimdilik bilmiyorum
Foti atar mısınız ben de 325 cc oldum ama sekli garip geliyorAçıkçası ben bu kdr ağrılı geçeceğini düşünmemiştimkorkutmak icin demiyorum lakin bende ameliyat öncesi buralarda cok gezindim okudum vs ve kimseden ağrılar hakkında bisi okumadım yani ağrı yok cok rahat vs okudum. Bu sebeple dile getirmek istyorum cok nazli bi insan değilim. Kendime de şaşırdım nasıl bu ağrılara galip geldim
Bugün 10.günüm hala herşeyi yapamıyorum zaten ağır iş yapma kollarını da sadece 90derece kaldır dedi doktor. Göğüslerim hala geriliyor arada yanları ağrıyor. Hala ağrı kesici kullanıyorum. Sabahları veya şöyle söylim uykudan uyanınca çok feci ağrı oluyor. Dün gece yine ağrıdan uyandım hap aldım. Sırt üstü düz yatınca ağrı oluyor yani illa göğüs kısmı daha yüksek olucak ki ağrı olmasın.
Tekrar söylüyorum arkadaşlar korkutmak icin çaydırmak icin demiyorum bunlar sadece bilin ve sonradan şaşırmayin tedirgin olmayın benim gibi
Pişman değilim cok mutluyum hatta göğüslerimi artık seviyorum bakmaya doyamıyorum bu haliyle de (morluk ve şişkinliği geçmedi henüz)
Bende ameliyat olucam inşallah. Sakıncası yoksa görebilirmiyimpeki boy ve kilonuz nasıldı 450 cc çok büyük durmadimi
Bende hem dolgu hem dikkeştirme yaptıracagım, resim görebilirmiyim, sakıncası yoksaÇok teşekkür ederimevet kas altı oldu aynı zamanda dikleştirmede yapıldı. Şuan 2.günümdeyim beklediğimden çok daha iyi geçti
bnde 325cc oldum ama seninki kadar büyük değil. ayrıca alt kısıma çok inmiş ve ucları ayrı yere bakıyor. Doktora görüldün mü?Foti atar mısınız ben de 325 cc oldum ama sekli garip geliyor
valla bende yazacaktim ama morali bozulmasin diye yazmadim.bi anormallik var memelerde bencede bi doktora gorunmesi lazim.bnde 325cc oldum ama seninki kadar büyük değil. ayrıca alt kısıma çok inmiş ve ucları ayrı yere bakıyor. Doktora görüldün mü?
Kesinlikle bir sorun var bence de.valla bende yazacaktim ama morali bozulmasin diye yazmadim.bi anormallik var memelerde bencede bi doktora gorunmesi lazim.
Kesinlikle bir sorun var bence de.
[/QUO evet kesinlikle
sen nasil oldun iyimisin biraz daha memeler ne alemdeKesinlikle bir sorun var bence de.
evet oda olabilir önceki halini görmek lazımBence meme yapısından kaynaklı. Anatomik olarak memeleri asagida. Meme uçlarınin yönü de yine yapısal bir durum. Belki biraz daha dikleştirme yapılarak meme yukari çekilebilirdi ama bu defa meme fazla küçülür ve daha kucuk silikon takılırdı cunku buyuk silikon cildi gerecegi icin dikleştirme dikisleri açılma yapardı.
Ay benim ödemler geçtikçe gözüme bir küçük geliyor ki anlatamamsen nasil oldun iyimisin biraz daha memeler ne alemde
Ay benim ödemler geçtikçe gözüme bir küçük geliyor ki anlatamambunun için mi acı çeltim filan diyorum o derece. İnşallah yazın açık seçik giyinince hoş gelir gözüme şimdilik bir sorun yok ebatı hariç
antalya gökhan özerdem doktorum ben memnunumKızlar. Öncelikle hepinize geçmiş olsun doktorunuzun ismini öğrenebilirmiyim bende doktor arayışı içerisindeyim meme dikleştirme ve protez ameliyatı İçin lütfen yardımcı olun operasyon geçiren ark tabi ameliyatından memnun kalan ark ya dımcı olursa sevinirim
Bende hiç bir sıkıntı kalmadı da boyutu rahatsız ediyor. Acaba yazın açık giyinince tatmin eder mi büyüklük bilmiyorum. Şu an iki de bir açıp açıp bakıyorum daha da küçüldü mü diyeayni dert bendede var keske biraz daha buyuk olsaydi diyorum doktor 350 yi zor sığdırmış keşke 400 olsaydi ama cok guzel oldular yahuuuu cektiklerimize değdi bence ki ben hala cekiyorum sağ memeden
bende de agri sizi filan yok ama sag meme hala yukardaBende hiç bir sıkıntı kalmadı da boyutu rahatsız ediyor. Acaba yazın açık giyinince tatmin eder mi büyüklük bilmiyorum. Şu an iki de bir açıp açıp bakıyorum daha da küçüldü mü diye