27.03.19 Meme büyütme oldum

Teşekkür ederim haklısın galiba biraz çaba göstermeliyim ama para konusunu nasıl hallederim şimdilik bilmiyorum

Teşekkür ederim haklısın galiba biraz çaba göstermeliyim ama para konusunu nasıl hallederim şimdilik bilmiyorum

Şu an kimseden yüklü miktarda para almadan bir miktar biriktirip bir şey yapmak istiyorum. Ev hanımıyım kimse bu isteğimi karşılamak zorunda değil biraz gereksiz görülüyor. Bende market üstü ekmek üstü paraları biriktiriyorum. 2 ayda 700 lira olmuş bugün saydım. Bence sizde bu yolu deneyim. Evet toplaması çok zor olacak ama biraz gayret edin belki gayretinizi gören eşiniz size destek olmak ister sizi mutlu etmek için yanda aileniz. Ne bileyim. Allah yardımcınız olsun umarım kavuşursunuz hayalinize. Umut olsun umut olursa her şey olur.

Foti atar mısınız ben de 325 cc oldum ama sekli garip geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-26-17-10-03-531_com.miui.gallery.png
    305,2 KB · Görüntüleme: 139
arkadaşlar fiyat bilgisi paylaşabilecek var mı mahsuru yoksa ?

bnde 325cc oldum ama seninki kadar büyük değil. ayrıca alt kısıma çok inmiş ve ucları ayrı yere bakıyor. Doktora görüldün mü?
valla bende yazacaktim ama morali bozulmasin diye yazmadim.bi anormallik var memelerde bencede bi doktora gorunmesi lazim.

Bence meme yapısından kaynaklı. Anatomik olarak memeleri asagida. Meme uçlarınin yönü de yine yapısal bir durum. Belki biraz daha dikleştirme yapılarak meme yukari çekilebilirdi ama bu defa meme fazla küçülür ve daha kucuk silikon takılırdı cunku buyuk silikon cildi gerecegi icin dikleştirme dikisleri açılma yapardı.

evet oda olabilir önceki halini görmek lazım

sen nasil oldun iyimisin biraz daha memeler ne alemde
Ay benim ödemler geçtikçe gözüme bir küçük geliyor ki anlatamam bunun için mi acı çeltim filan diyorum o derece. İnşallah yazın açık seçik giyinince hoş gelir gözüme şimdilik bir sorun yok ebatı hariç

ayni dert bendede var keske biraz daha buyuk olsaydi diyorum doktor 350 yi zor sığdırmış keşke 400 olsaydi ama cok guzel oldular yahuuuu cektiklerimize değdi bence ki ben hala cekiyorum sağ memeden

Kızlar. Öncelikle hepinize geçmiş olsun doktorunuzun ismini öğrenebilirmiyim bende doktor arayışı içerisindeyim meme dikleştirme ve protez ameliyatı İçin lütfen yardımcı olun operasyon geçiren ark tabi ameliyatından memnun kalan ark ya dımcı olursa sevinirim

antalya gökhan özerdem doktorum ben memnunum

Sizleri okuyunca kendimi nankör gibi hissettim.. Kendimi bildim bileli göğüslerim büyük, hatta bende küçülttürmeyi düşündüm.. Allah kolaylık versin, evlenince tek yaptıracağım şey dikleştirme işlemi oda bebekten sonra sanırım

ayni dert bendede var keske biraz daha buyuk olsaydi diyorum doktor 350 yi zor sığdırmış keşke 400 olsaydi ama cok guzel oldular yahuuuu cektiklerimize değdi bence ki ben hala cekiyorum sağ memeden
Bende hiç bir sıkıntı kalmadı da boyutu rahatsız ediyor. Acaba yazın açık giyinince tatmin eder mi büyüklük bilmiyorum. Şu an iki de bir açıp açıp bakıyorum daha da küçüldü mü diye

Bende hiç bir sıkıntı kalmadı da boyutu rahatsız ediyor. Acaba yazın açık giyinince tatmin eder mi büyüklük bilmiyorum. Şu an iki de bir açıp açıp bakıyorum daha da küçüldü mü diye
bende de agri sizi filan yok ama sag meme hala yukarda bende bendeeeee kuculmesinler yaaaa cok cektik be sevilan ama değiyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…