27.03.19 Meme büyütme oldum

Benim de aynı senin gibiydi. Hiç ama hiç yoktu. Annem bekarken yaptıralım dedi korktum senelerce erteledim. Evlendim çok sorun etmeye başladım ama eşim sorun etmemişti. Sonra sezaryen oldum baktım ki 2-3 gün ağrısı oldu dedim ben bunu da atlatırım. Bende ev hanımıyım. Eşimin maaşıyla bu işi yaptırmam çok zamanımı alacak. Annem iyi bir bakanlıkta çalışıyor maaşı geliri iyi. Sağolsun maddi olarak gözümü hiç bir şeyde koymaz. Bu ameliyatımı da annem yaptırdı. Ev hanımı için oldukça zor tahmin ediyorum. Ama amacından vazgeçme. Bakarsın bir şans yakalarsın o şansı da eşin istemiyor diye reddetme. Kendine güven geliyor gerçekten. Eşinin de hoşuna gidecek bir süre sonra. Sonuçta erkekler de gösterişli olmasını ister eşlerinin. Sen takma onu.
Teşekkür ederim haklısın galiba biraz çaba göstermeliyim ama para konusunu nasıl hallederim şimdilik bilmiyorum 😞

Teşekkür ederim haklısın galiba biraz çaba göstermeliyim ama para konusunu nasıl hallederim şimdilik bilmiyorum 😞

Şu an kimseden yüklü miktarda para almadan bir miktar biriktirip bir şey yapmak istiyorum. Ev hanımıyım kimse bu isteğimi karşılamak zorunda değil biraz gereksiz görülüyor. Bende market üstü ekmek üstü paraları biriktiriyorum. 2 ayda 700 lira olmuş bugün saydım. Bence sizde bu yolu deneyim. Evet toplaması çok zor olacak ama biraz gayret edin belki gayretinizi gören eşiniz size destek olmak ister sizi mutlu etmek için yanda aileniz. Ne bileyim. Allah yardımcınız olsun umarım kavuşursunuz hayalinize. 🙏🏻 Umut olsun umut olursa her şey olur.

Açıkçası ben bu kdr ağrılı geçeceğini düşünmemiştim 🙊😬😁 korkutmak icin demiyorum lakin bende ameliyat öncesi buralarda cok gezindim okudum vs ve kimseden ağrılar hakkında bisi okumadım yani ağrı yok cok rahat vs okudum. Bu sebeple dile getirmek istyorum 😊 cok nazli bi insan değilim. Kendime de şaşırdım nasıl bu ağrılara galip geldim 🙄😄
Bugün 10.günüm hala herşeyi yapamıyorum zaten ağır iş yapma kollarını da sadece 90derece kaldır dedi doktor. Göğüslerim hala geriliyor arada yanları ağrıyor. Hala ağrı kesici kullanıyorum. Sabahları veya şöyle söylim uykudan uyanınca çok feci ağrı oluyor. Dün gece yine ağrıdan uyandım hap aldım. Sırt üstü düz yatınca ağrı oluyor yani illa göğüs kısmı daha yüksek olucak ki ağrı olmasın.
Tekrar söylüyorum arkadaşlar korkutmak icin çaydırmak icin demiyorum bunlar sadece bilin ve sonradan şaşırmayin tedirgin olmayın benim gibi 🙈😄
Pişman değilim cok mutluyum hatta göğüslerimi artık seviyorum bakmaya doyamıyorum bu haliyle de (morluk ve şişkinliği geçmedi henüz)
Foti atar mısınız ben de 325 cc oldum ama sekli garip geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-26-17-10-03-531_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2019-10-26-17-10-03-531_com.miui.gallery.png
    305,2 KB · Görüntüleme: 139
arkadaşlar fiyat bilgisi paylaşabilecek var mı mahsuru yoksa :110:?

bnde 325cc oldum ama seninki kadar büyük değil. ayrıca alt kısıma çok inmiş ve ucları ayrı yere bakıyor. Doktora görüldün mü?
valla bende yazacaktim ama morali bozulmasin diye yazmadim.bi anormallik var memelerde bencede bi doktora gorunmesi lazim.

Bence meme yapısından kaynaklı. Anatomik olarak memeleri asagida. Meme uçlarınin yönü de yine yapısal bir durum. Belki biraz daha dikleştirme yapılarak meme yukari çekilebilirdi ama bu defa meme fazla küçülür ve daha kucuk silikon takılırdı cunku buyuk silikon cildi gerecegi icin dikleştirme dikisleri açılma yapardı.

Bence meme yapısından kaynaklı. Anatomik olarak memeleri asagida. Meme uçlarınin yönü de yine yapısal bir durum. Belki biraz daha dikleştirme yapılarak meme yukari çekilebilirdi ama bu defa meme fazla küçülür ve daha kucuk silikon takılırdı cunku buyuk silikon cildi gerecegi icin dikleştirme dikisleri açılma yapardı.
evet oda olabilir önceki halini görmek lazım

sen nasil oldun iyimisin biraz daha memeler ne alemde 😁😁💕💕
Ay benim ödemler geçtikçe gözüme bir küçük geliyor ki anlatamam 🤭🤭🤭🤭 bunun için mi acı çeltim filan diyorum o derece. İnşallah yazın açık seçik giyinince hoş gelir gözüme şimdilik bir sorun yok ebatı hariç 🥺🥺🥺🥺

Ay benim ödemler geçtikçe gözüme bir küçük geliyor ki anlatamam 🤭🤭🤭🤭 bunun için mi acı çeltim filan diyorum o derece. İnşallah yazın açık seçik giyinince hoş gelir gözüme şimdilik bir sorun yok ebatı hariç 🥺🥺🥺🥺
😁😁😁 ayni dert bendede var keske biraz daha buyuk olsaydi diyorum 😂😂 doktor 350 yi zor sığdırmış keşke 400 olsaydi😁😁 ama cok guzel oldular yahuuuu 🤣🤣🤣 cektiklerimize değdi bence ki ben hala cekiyorum sağ memeden 😂😂

Kızlar. Öncelikle hepinize geçmiş olsun doktorunuzun ismini öğrenebilirmiyim bende doktor arayışı içerisindeyim meme dikleştirme ve protez ameliyatı İçin lütfen yardımcı olun operasyon geçiren ark tabi ameliyatından memnun kalan ark ya dımcı olursa sevinirim💖💖💖💖

Kızlar. Öncelikle hepinize geçmiş olsun doktorunuzun ismini öğrenebilirmiyim bende doktor arayışı içerisindeyim meme dikleştirme ve protez ameliyatı İçin lütfen yardımcı olun operasyon geçiren ark tabi ameliyatından memnun kalan ark ya dımcı olursa sevinirim💖💖💖💖
antalya gökhan özerdem doktorum ben memnunum

Sizleri okuyunca kendimi nankör gibi hissettim.. Kendimi bildim bileli göğüslerim büyük, hatta bende küçülttürmeyi düşündüm.. Allah kolaylık versin, evlenince tek yaptıracağım şey dikleştirme işlemi oda bebekten sonra sanırım♥️

😁😁😁 ayni dert bendede var keske biraz daha buyuk olsaydi diyorum 😂😂 doktor 350 yi zor sığdırmış keşke 400 olsaydi😁😁 ama cok guzel oldular yahuuuu 🤣🤣🤣 cektiklerimize değdi bence ki ben hala cekiyorum sağ memeden 😂😂
Bende hiç bir sıkıntı kalmadı da boyutu rahatsız ediyor. Acaba yazın açık giyinince tatmin eder mi büyüklük bilmiyorum. Şu an iki de bir açıp açıp bakıyorum daha da küçüldü mü diye 🤣

Bende hiç bir sıkıntı kalmadı da boyutu rahatsız ediyor. Acaba yazın açık giyinince tatmin eder mi büyüklük bilmiyorum. Şu an iki de bir açıp açıp bakıyorum daha da küçüldü mü diye 🤣
bende de agri sizi filan yok ama sag meme hala yukarda😂 bende bendeeeee kuculmesinler yaaaa cok cektik be sevilan ama değiyo galiba 😂😂😂

X