Teşekkür ederim aslında doktorum tercihi bana bırakmadı ben büyük olması konusunda ısrarcı oldum oda beğendiğiniz resim varsa getirin bana ama lütfen beğendiğiniz boyutu ikimizde beğenmiş olalım ve lütfen ilk önce güvenin dedi ameliyat sırasında bir kaç boyut deneyip oturur pozisyona getirip karşıdan hastalarıma bakıyorum ve amiyattan çıktığımda aklımda hiçbir soru işareti kalmıyor dedi ben damla veya yuvarlak olup olmamasına hasta karar veriyor diye biliyordum sadceonun tercihini ben değil doktor yaptı. Çünkü tecrübeli olan o. Vücuduma bakıp uygun olana karar verecek olan da o. Ben bu ameliyatı ilk defa yaptırdım ama o doktor günde belki 3 ameliyat yapıyor. Kendinizi doktora bırakmazsanız sonuçtan memnun kalmama durumunuz daha yüksek. Ayrıca bu tercihi size bırakan doktoru da sorgulayın lütfen. Şimdiden geçmiş olsun.
Merhabalarmerhaba canım hangi doktora ameliyat olacaksın?
maalesef öyle değil o işler. Yani ne kadar bakılsa da ödemler geçince ister istemez boyutu değişiyor. Damla ve ya yuvarlak olmasına doktor karar veriyor en azından bende öyle oldu. Ve ölçüler bir hafta önce alındı. Bütün sorular ve cevaplar bir hafta önce kan tahlillerinde konuşuldu. Bir de resim istemek nedir anlayamadım. Çizim yapmıyor ki. Alabileceği ve size uygun olan Cc kaçsa onu koyacak. Resimle ve bilgisayarla gösterenler bana samimi gelmiyor ve büyük hayal kırıklığı. Burada bir çok konu var ameliyattan önce ki gösterdiği ile ameliyatta yapılan aynı olmadı diye. Dilerim istediğiniz göğüslere kavuşur mutlu olursunuz.Teşekkür ederim aslında doktorum tercihi bana bırakmadı ben büyük olması konusunda ısrarcı oldum oda beğendiğiniz resim varsa getirin bana ama lütfen beğendiğiniz boyutu ikimizde beğenmiş olalım ve lütfen ilk önce güvenin dedi ameliyat sırasında bir kaç boyut deneyip oturur pozisyona getirip karşıdan hastalarıma bakıyorum ve amiyattan çıktığımda aklımda hiçbir soru işareti kalmıyor dedi ben damla veya yuvarlak olup olmamasına hasta karar veriyor diye biliyordum sadce
bende de var o. Ayrıca bir de sağ göğsümden koltuk altına doğru bir çektirme ve ağrı var iki gündür kolumu hareket ettirince. Aylar sonra neden oldu bilmiyorum. Geriliyor gibiKızlar benim 4 ayı geçti. Öne doğru eğilince elime dalgalı pütürlü bir his mi desem nasıl ifade etsem öyle bir şey geliyor. Üstten değil ama koltuk altı yanlardan. Sizde de var mı böyle bir şey. Doktora yazdım kas üstünü kapatmadığı için normal dedi
Rippling denilen şey mi oldu dedim yok görüntüde bir şey. Ama koltuk altı tarafları dalgalı gibi. Sadece elle hissediliyor görüntüsü normalbende de var o. Ayrıca bir de sağ göğsümden koltuk altına doğru bir çektirme ve ağrı var iki gündür kolumu hareket ettirince. Aylar sonra neden oldu bilmiyorum. Geriliyor gibi
benim de elle belli oluyor. Ben onu sordum. Alanı dar olduğu için belli pozisyonlarda sokulma bazen de gevşeme olur. Sıkışınca protez şekil değiştirir dalgalanır ama pozisyon değişince gevşer dedi. Beni rahatsız etmiyor o durum açıkcası.Rippling denilen şey mi oldu dedim yok görüntüde bir şey. Ama koltuk altı tarafları dalgalı gibi. Sadece elle hissediliyor görüntüsü normal
kalıcı bi durum mu bubenim de elle belli oluyor. Ben onu sordum. Alanı dar olduğu için belli pozisyonlarda sokulma bazen de gevşeme olur. Sıkışınca protez şekil değiştirir dalgalanır ama pozisyon değişince gevşer dedi. Beni rahatsız etmiyor o durum açıkcası.
kalıcı tabii ki. Belli ki kas altı dar bir alanmış ve dalgalanmış. Benim yarın kontrolüm var tekrar soracağım ama beni rahatsız etmiyor zaten.kalıcı bi durum mu bu
Beni ara ara tedirgin ediyor. Bu arada kontrolde ne dedi doktor?benim de elle belli oluyor. Ben onu sordum. Alanı dar olduğu için belli pozisyonlarda sokulma bazen de gevşeme olur. Sıkışınca protez şekil değiştirir dalgalanır ama pozisyon değişince gevşer dedi. Beni rahatsız etmiyor o durum açıkcası.
bende her şey yolunda. Yumuşama çok iyiymiş. Masaja devam. O dalgalanma bende çok azaldı Doktorum biraz masaj yaptı. Nasıl olduysa 2 gündür dalgalanma filan kalmadıBeni ara ara tedirgin ediyor. Bu arada kontrolde ne dedi doktor?
Ikinci ameliyat mibende her şey yolunda. Yumuşama çok iyiymiş. Masaja devam. O dalgalanma bende çok azaldı Doktorum biraz masaj yaptı. Nasıl olduysa 2 gündür dalgalanma filan kalmadısihirli eller valla o kadar iyi atlatmışım ki bu durumu doktorumla ikinci ameliyatı konuşmaya başladık
evet canım. Konuşuyoruz bakalım heyecanlıyımIkinci ameliyat mi
zaten kendi isinizi kendiniz gormeye calismalisiniz protezler sert kalirmis yoksa ilk gunden beri kendim yatip kendim kalkiyorum 8 gun boyunca cok zorlandim bi de adet oldum ameliyattan 3 gun sonra double double yasadim aciyiKızlar dün öğlen ameliyat oldum herşey gayet iyi gidiyordu sadce dün çok mide bulantım oldu Ağrı falan hiç hissetmedim bugün öğlen eve geldim yataktan yalnız kalktım çok pişmanım o sırada evde kimse yoktu bende kendin kalkmaya çalıştım kalktım ama çok agrım oldu sanki protezler yukarı çıktı gibi hissediyorum
hareket etmek zorundasiniz ama kendinizi zorlamayin. ilk zamanlar dikisler acilip protez asagidan kayacakmis gibi hissediyordum ben kaya varmis gibi ne zaman gerilme hareketleri yapmaya baskadim agrilarim buyuk oranda gecti. sirf aciyo diye hareket etmemezlik yapmayinKızlar dün öğlen ameliyat oldum herşey gayet iyi gidiyordu sadce dün çok mide bulantım oldu Ağrı falan hiç hissetmedim bugün öğlen eve geldim yataktan yalnız kalktım çok pişmanım o sırada evde kimse yoktu bende kendin kalkmaya çalıştım kalktım ama çok agrım oldu sanki protezler yukarı çıktı gibi hissediyorum
hareket etmek zorundasiniz ama kendinizi zorlamayin. ilk zamanlar dikisler acilip protez asagidan kayacakmis gibi hissediyordum ben kaya varmis gibi ne zaman gerilme hareketleri yapmaya baskadim agrilarim buyuk oranda gecti. sirf aciyo diye hareket etmemezlik yapmayin