- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Ecebohemya
Şuan kaç çıktı sormadım ama transfer oncesi 2.4 e dusurmustuk 100 kullanıyordum 150 ye çıkmıştık dusmutuTsh degerinden anlıyorlar değilmi kac senin ki şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan kaç çıktı sormadım ama transfer oncesi 2.4 e dusurmustuk 100 kullanıyordum 150 ye çıkmıştık dusmutuTsh degerinden anlıyorlar değilmi kac senin ki şuan
Benimde 3.5 du en son şimdi kaç bilmiyorumŞuan kaç çıktı sormadım ama transfer oncesi 2.4 e dusurmustuk 100 kullanıyordum 150 ye çıkmıştık dusmutu
Dahiliye Dr um Bi buçuk ay sonra yine gel dedi ama randevu bulamıyorum bulduğum sonrasında iptal oluyo nasıl yapcaz bilmiyorumBenimde 3.5 du en son şimdi kaç bilmiyorum
İletişim çok önemli. Benim Alper Biler ilk deneme negatif oldu pgt yaptırmıştık. Bakalim 2. Deneme nasıl olacak. Irenbeyi seviyorum merkezde herkes ilgili şimdilik sorun yaşamadım bakalim. Irenbede hangi doktora gitmistin canım.Ben 2 tane irenbe de denemiştim olmadı israel beyi hiç iyi duymadım açıkçası ama eşimin israrlari üzerine gitmiştik ama hiç bahsedildiği gibi para göz Bi insan değil kaba değil terslemiyo ne zaman istesem ulaşabildiği. Hatta biz sıfırdan başlayalım dedik o tam tersi aradı hemen banu hanımı embriyolarin durumunu sordu sonra bize gerek yok kaliteleri çok iyi şansımızı deneyelim dedi.. transfer günü de keza öyle çok babacan Bi tavrı vardı iki sefer yanıma uğradı nasıl olduğumu sordu oncesi sonrasi transfer esnasında surekli muhabbetle geçti çok rahattım bu sefer. Irenbe de hangi Dr canım seninki
Bende yaşamadım kerem bey vardı ona gidiyordum ama 2 si hüsranla sonuclaninca eşim değiştirmek istedi ki zaten kerem bey de yurtdisina gitti ama israel bey de yine aynı hemşire denk geldi kerem bey in hemşiresi o yönden de iyi olduİletişim çok önemli. Benim Alper Biler ilk deneme negatif oldu pgt yaptırmıştık. Bakalim 2. Deneme nasıl olacak. Irenbeyi seviyorum merkezde herkes ilgili şimdilik sorun yaşamadım bakalim. Irenbede hangi doktora gitmistin canım.
İnşallah bulursun randevuDahiliye Dr um Bi buçuk ay sonra yine gel dedi ama randevu bulamıyorum bulduğum sonrasında iptal oluyo nasıl yapcaz bilmiyorum
Malesef en önemli embriyolog ama onu nasıl değerlendireceğiz bilmiyorumKızlar hepimiz mi İzmirdeymişiz neredeyse :) ben de medicalpointteyim. Daha önce smyrna ve irenbeyi denedim. Aslında yapılan genelde aynı o yüzden ben yaklaşımı ön planda tutuyorum. Bir de embriyolog cok önemli ama onu da test etmenin yolu yok gibi.
Galiba evet hemen hemen hepsi aynı. Zaten yapılacak şeyler aynı. Embriyolog ve laboratuvar çok önemli ama dediğin gibi onuda test etmek imkansız. Ben ilk medicale gidecektim yakınım diye ama genetik doktorum irenbe alper beyi önerdi. Bakalım 2. Deneme nasıl olacak. Histeroskopi yapıp rahime çizik atariz dedi ama işlemlerden korkuyorum. Zaten bi ton iğne ilac aldik vucudumuza. Kafam karışık.Kızlar hepimiz mi İzmirdeymişiz neredeyse :) ben de medicalpointteyim. Daha önce smyrna ve irenbeyi denedim. Aslında yapılan genelde aynı o yüzden ben yaklaşımı ön planda tutuyorum. Bir de embriyolog cok önemli ama onu da test etmenin yolu yok gibi.
Hiç hissetmiyorsun uyutuyorlar zaten çizikte 15 dk lik Bi operasyon hiç korkmaGaliba evet hemen hemen hepsi aynı. Zaten yapılacak şeyler aynı. Embriyolog ve laboratuvar çok önemli ama dediğin gibi onuda test etmek imkansız. Ben ilk medicale gidecektim yakınım diye ama genetik doktorum irenbe alper beyi önerdi. Bakalım 2. Deneme nasıl olacak. Histeroskopi yapıp rahime çizik atariz dedi ama işlemlerden korkuyorum. Zaten bi ton iğne ilac aldik vucudumuza. Kafam karışık.
Irenbe de açıkçası Alper bey dışında popüler doktor yok kerem beyin adını duymuştum.Bende yaşamadım kerem bey vardı ona gidiyordum ama 2 si hüsranla sonuclaninca eşim değiştirmek istedi ki zaten kerem bey de yurtdisina gitti ama israel bey de yine aynı hemşire denk geldi kerem bey in hemşiresi o yönden de iyi oldu
Kerem bey in son 6 ayında geldi sanırım Alper bey biz ilk başladığımızda yoktu sonradan geldi o.. israel bey de kurucularından biriymiş irenbe nin i si oymuş hatta re refik bey diye düşünüyorum ama diğerlerini bilmiyorumIrenbe de açıkçası Alper bey dışında popüler doktor yok kerem beyin adını duymuştum.
Evet ama işlem yapılması korkutuyor nedense. Surekli denek gibi hissediyorum vücudumu. 3 toplama bile o kadar yordu ki. Ilk transferdeki iğneler ilaçlar. Haziranda başladık dün negatifi aldım. Tek iyi yani 3 embriyom daha var.Hiç hissetmiyorsun uyutuyorlar zaten çizikte 15 dk lik Bi operasyon hiç korkma
Bi tane olsa bile altin olsun yeterki öyle dua et altin olsun senin olsun kucağında bebis olsun insallahEvet ama işlem yapılması korkutuyor nedense. Surekli denek gibi hissediyorum vücudumu. 3 toplama bile o kadar yordu ki. Ilk transferdeki iğneler ilaçlar. Haziranda başladık dün negatifi aldım. Tek iyi yani 3 embriyom daha var.
Aynen öyleymiş ilk arastirirken duymuştum. Merkez refigin diye biliyorumKerem bey in son 6 ayında geldi sanırım Alper bey biz ilk başladığımızda yoktu sonradan geldi o.. israel bey de kurucularından biriymiş irenbe nin i si oymuş hatta re refik bey diye düşünüyorum ama diğerlerini bilmiyorum
Aminn canım benimm. İnşallah. 2 kere normal hamile kalıp tüp bebekle kalamamak da çok enteresan geliyoBi tane olsa bile altin olsun yeterki öyle dua et altin olsun senin olsun kucağında bebis olsun insallah
Ben niye bu kdr detay biliyorum onu hiç bilmiyorumAynen öyleymiş ilk arastirirken duymuştum. Merkez refigin diye biliyorum
Vakti gelince olacak sadece dua etAminn canım benimm. İnşallah. 2 kere normal hamile kalıp tüp bebekle kalamamak da çok enteresan geliyo
Sanada mi yaptılar histeroskopi canım. Bunun kanıtlanmış birseyi var mi. Doktor bisey dedimi ben daha yuz yuze gorusmedim telefonda bahsetti. Bir de islemi yapınca transfer için nr kadar bekletiyorlar.Hiç hissetmiyorsun uyutuyorlar zaten çizikte 15 dk lik Bi operasyon hiç korkma
Sorma merkez araştırırken neredeyse binayi cizen mimari bulucaz o dereceBen niye bu kdr detay biliyorum onu hiç bilmiyorum