25....

bu sene yıl olarak 26 olsamda bende galiba 25 yaş sendromu yaşıyorum,elimden başka biyere krem sürmezken şu anda ev bir sürü kremle ilgilenirken buluyorum kendimi
Sendrom belirtileri
Hareketsiz yaşam, sağlıksız beslenme ve düzensiz uyku sorunlarının yaşanması sonucu en fazla kilo alımının görüldüğü yaş aralığıdır. Anne ve babanın tavsiyeleri dikkate alındığı bu dönemde, tüm kişiler sorgulanmaya ve herkesten şüphe duyulmaya başlanır. Yaşam şeklinin tamamen değiştiği bu dönemde yeni alışkanlıklar edinilir.

ve bunların hepsini yaşıyorummm,eyvaaahh 30 da dahamı kötü olucazzz :mad:
:mad::KK17:

Güzel De...zaten benim gibi yaşlanmaktan tırsanın ruhu her daim genç kalır eminim..o konuda derdim yok lakin görsel sorunlar mevzu olunca ...
buruşmuş teyzelere,amcalara baakınca üzülüyorum
insan yaşlanmayı hak etmiyor...hep 18 lik görüntüsünde kalsa keşke herkes...
bir kadının en güzel olduğu yaşlara geliyorsunuz iyi yönden bakmak lazım :KK14:bu arada nice yaşlara :cool:

Güzel De...zaten benim gibi yaşlanmaktan tırsanın ruhu her daim genç kalır eminim..o konuda derdim yok lakin görsel sorunlar mevzu olunca ...
O 18 lik yaslarim bosa gitti ona yanarim benn

bu sene yıl olarak 26 olsamda bende galiba 25 yaş sendromu yaşıyorum,elimden başka biyere krem sürmezken şu anda ev bir sürü kremle ilgilenirken buluyorum kendimi
Sendrom belirtileri
Hareketsiz yaşam, sağlıksız beslenme ve düzensiz uyku sorunlarının yaşanması sonucu en fazla kilo alımının görüldüğü yaş aralığıdır. Anne ve babanın tavsiyeleri dikkate alındığı bu dönemde, tüm kişiler sorgulanmaya ve herkesten şüphe duyulmaya başlanır. Yaşam şeklinin tamamen değiştiği bu dönemde yeni alışkanlıklar edinilir.

ve bunların hepsini yaşıyorummm,eyvaaahh 30 da dahamı kötü olucazzz :mad:
:mad::KK17:
hayatında spor yapmayan ben ..
spora,yogaya başladım..
sigarayı bırakmayı düşünuyorum zaten çoktan...bu iradeyle bu yıl kesin olur...yemeye içmeye önem vermeyen ben
bu yıl herşeye taktım..yılın ilk gününden ...
bşrde göz kırışıkları başladı
yastık izinden hep ne yapsam diye kafayı yedim...

işte malesef o mümkün değil fakat düzenli sporlarla yaşlanma evresini geciktirebilirsiniz gülriz sururi mesela en büyük örneğidir :KK14: yer çekimine karşı gelemiyoruz malesef ama bir kadının en güzel göründüğü yaşı da 40 -45 arası :cool:

işte malesef o mümkün değil fakat düzenli sporlarla yaşlanma evresini geciktirebilirsiniz gülriz sururi mesela en büyük örneğidir :KK14: yer çekimine karşı gelemiyoruz malesef ama bir kadının en güzel göründüğü yaşı da 40 -45 arası :cool:
buna hiç katılmıyorum :KK43:
o yaşta insan ne istediğini bilir
kendini bilir...hayatla bir güzellik içindedir eğer şabslıysa ...ama güzellik anca botoksla veya yine şanslıysa bir nebze genlerdendir

buna hiç katılmıyorum :KK43:
o yaşta insan ne istediğini bilir
kendini bilir...hayatla bir güzellik içindedir eğer şabslıysa ...ama güzellik anca botoksla veya yine şanslıysa bir nebze genlerdendir
bana göre öyle tatlım misal ünlülerin eski fotolarına ya da anneme bakıyorum gerçekten bir 40 yaş güzelliği oluryor yüzlerinde :KK14:

45 te falan ölsem diyorum.kimsede yaşlı bi fotoğrafım olmasa insanlar hep çok güzeldi diye hatırlasalar kızım da 20 yaşına merdiven dayamış olur kendi halleder artık kalanını benim bütün planım bu

X