25 yaşında yatılı işte hizmetçi olurmusunuz

Sizin önceki konularınizda boşan falan demişlerdi ama siz bakıcılık mı yapacaksınız?

Ay ne hastalığı ya kocası istifa Edip evde karısına bakacak duruma gelen bir hastalığı varsa fellik fellik yumurtlama gebelik testi kovalamadan önce hastalığına çare bulur. Adamın totosu çalışmaya yememiş işte kolay yoldan para kazanırım diye memurluktan istifa etmiş

Gidin çalışın tabi ki çevrenin lafından sizene namusunuzla para kazanacaksınız. Kira derdinizde olmayacağı için para da biriktirirsiniz

Aile evine yerleşmek mantıklı değil, yatılı işte çalışırsanız daha iyi. Para biriktirmek daha kolay olur,yeme oraya ait kira da yok,aile evinde sığıntı olmaktansa yatılı çalışmak daha mantıklı

Para biriktirmek için büyük fırsat bu. Bence denemelisiniz.

Eşinizin mesleğe geri dönme şansı yok mu? Bir defaya mahsus memurların böyle bir hakkı var diye biliyorum ama koşullarından emin değilim, onu da bi araştırabilirsiniz bu arada.

Konularınıza.baktim gerçekten tuhaf bir hayatiniz ve kafa yapınız var. Benim takıldığım kirayı ne zamandır veremiyorsunuz? Kaç yıllık kiracisiniz? Herşeye rağmen yasal haklariniz var 1 hafta süreyi noterden falan kağıt gonderip mi verdi ev sahibi yoksa sözlü mü söyledi?
Soruya cevap vermem gerekirse ben çiftlik evinde çalışırdım mis gibi iş. Kim ne derse desin. Dedikoducular maaş vermiyor.

Çiftlik evinde çalışılır neden calisilmasin ama verecekleri maaş ne kadar ikinizide verecekler mi yada bir kişiye verip ücreti yüksek mi tutacaklar yoksa asgari ücret mi teklif edecekler asgari ücret vereceklerse calisilmaz bence üstelik iki kişi şartlarını iyi öğrenin derim.

Konuyu okumadım çünkü önceki konunuzu hatırlıyorum. Size orada da ben dahil olmak üzere kırk kişi söyledi. Adam boşanmak istiyor, işsiz güçsüz tembelin teki. Yatılı işe girip anasının evine dönen adamı mı besleyeceksiniz?

Gidip çalışın bunun utanılacak ,gocunacak tarafı yok ki. Memuriyete geri donemiyor mu eşin ?

Cok saglam cok iyi is bence. Boyle durumlarda maas cepte kalir cunku genelde mustemilatin elektrik su isinma giderleri ana evle birlikte karsilanir. Yapilan yemeklerden siz mutfakta masa kurar yersiniz mutfak masrafiniz da olmaz. Evin is yerinin dibinde coluk cocuk olsa dert olmaz. Gecici diil kalici is bile olabilir neden olmasin

Gidip çalışın bunun utanılacak ,gocunacak tarafı yok ki. Memuriyete geri donemiyor mu eşin ?
Dönemez, petek hanım amansız bir hastalığın pençesinde olduğu için beyimiz istifa etti, esnaflık yaptı tutmadı ama ülkede kamu ve esnaflık harici hiiiççç iş imkanı olmadığı için artık çalışamaz.
Boşanmak istiyor, açıkça söylüyor ama petek hanım evden çıkma zamanımız gelene kadar benimle kal diye yalvarıyor eşine aralarında cinsellikte devam ediyor çünkü petek hanım bebek istiyor

Daha önce de dedim eşin senin hastalığın için işten ayrılmış değil, sana değer vermiyor, bir de bu adamı besleyebilmek için yaşlı hasta bakacaksın, Allah akıl versin , aklın varsa hamile kalmazsın, paranı da yedirmezsin...

Ben artık eski mesajlara bakmadan yorum yapmayacam ya dilenciye para verdikten sonra dilencinin mercedese binip gitmesini izlemiş kadar salak hissediyorum kendimi

Bebek olursa herrrşeye onun için katlanacak çünkü, bahane lazım...

Ben artık eski mesajlara bakmadan yorum yapmayacam ya dilenciye para verdikten sonra dilencinin mercedese binip gitmesini izlemiş kadar salak hissediyorum kendimi
Sen bensin o zaman bende tam normal bir yorum yazacaktım başkalarının yorumlarını okuyunca açıp baktım da o duruma düşmekten son anda kurtardım kendimi

P petektek konuları açıp pırrrrrr kaçmışsınız cevaplar mısınız?

konunuza evap anlaşıldı boşanmayacaksınız ne işiniz var ailenizin yanında tabiki bu işi kabul edin
adam ayrılalım diyor çatır çatır sevişiyor bedava seks onun için

P petektek konulara cevaaap

adamin bosanmaya calistigi gibi kucuk bir detayi vermeyi unutmussun canim. Bemce bosan ailenin yanina don.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…