25 yaşında yatılı işte hizmetçi olurmusunuz

Mesaj tekrarı

Gidin ne güzel işte kira derdi olmaz.

1 sene değil tutturursaniz çalışabildiğiniz kadar çalışın evinizi alın. ama abisi için memurluktan istifa eden adam için de bunca sıkıntıyı cekmezdim bosanirdim ben olsam.

Hastalığı neyki arkadaşın bilen varmı
Gebe kalamıyor bence ,o kadar soruldu tık yok.Ne boşanırlar ne işe girip çalışırlar parazit gibi aileden beklerler.Adamin iş yapmaya ,koca olmaya ,ev geçindirmeye gönlü yok.Konu sahibi hayaller aleminde bu saçmalığa bir bebek eksik onuda inatla yapmaya çalışıyor....

Hiç cevap bile vermemiş soranlara,boşansa daha hayırlı olacak koca zaten çalışmıyor mis gibi baktırıyor kendine daha ne olsun.

Bence konu sahibi günlük enerjini burdan alıp gidiyor. Bir gün boşanıyor ertesi gün cinsellik yaşıyor. Dermansız hastalığa kapılmış hastalığı devlet sırrı. Acep tansiyon falan mıydı. Neyse şimdi de bu dünkü konu değil mi diye aydınlandım. Bu sefer çiftliğe gidecekler. Mavinin her tonu gel bacım eline su dökenler çıkıyor. Azcık bir konuşun biz anlayamadık bunun dilinden oda bizi anlamıyor cvp vermiyor hiç

Milletin yana yakıla memur olmaya çalıştığı zamanda sen istifa et sonra köyün birinde kahyafan hallice bir işe mecbur kal.
Memurluktan istifa edenler başlarına geleni kendileri çağırıyor.
O güvendiği abisi de şimdi hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyordur.
En başta aile ile iş yapılmaz bunu da öğrenmiş oldu eşiniz kötü bir tecrübeyle.

1 senede orda calisirsiniz aldiginizi yersiniz esiniz zaten zora gelemiyor bir sene sonra artik baska kapi arar durursunuz. Bu ise once baska cozum bulmak lazim bu adam ayrilmanin peşinde onu cozseniz daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…