Ya gerçekten güldürdünBen artık eski mesajlara bakmadan yorum yapmayacam ya dilenciye para verdikten sonra dilencinin mercedese binip gitmesini izlemiş kadar salak hissediyorum kendimi
Çocuğum babasına çok düşkün, babasız mı büyüsünden iyi bahane mi olurBebek olursa herrrşeye onun için katlanacak çünkü, bahane lazım...
Gidin ne güzel işte kira derdi olmaz.Kısa anlatmaya çalışcam arkadaşlar fikir almak istiyorum zaten yeterince zor bir hayatım var kırıcı olmazsanız sevinirim
2 senelik evliyim eşim evlendigimizde devlet memuruydu dogudaydık ben rahatsızdım hastane imkanımız yoktu abisi iş kurmuştu ona güvenip istifa etti daha sonra o işte düzene giremedi ailesiyle görüşmüyor eşim beni hiç istemediler şuan 2-3 aydır issisiz benim memlketimdeyiz benim ailem yardımcı oldu biraz en son kiramizi veremedik ev sahibi bir hafta süre verdi evden cikcaz yeni ev tutacak durumumuz yok kiralar çok pahalı asgari ücretle calissak kiraya anca yetiyor. Bir iş var çiftlikte merkeze 40 km uzaklıkta bir köy çiftlikte karı koca yatılı ayrı ev veriyorlar çiftliğin işinde erkek dışarı işleriyle ilgilenecek kadın evin temizliği vesayre ben 25 eşim 28 yaşındayız çocuğumuz yok. 1 sene falan idare edip biraz düze çıkabiliriz ama köy ciftlik falan biraz korkutuyor sahipleri bir fabrikanın sahibi güvenilirler ama çevreden tuaf karşılanır mı bu durum yani siz olsanız naparsınız gidermisiniz yoksa aileniz yanına eşinizle birlikte gidip işe girip 1-2 ay orda idare edip merkezde evmi tutarsınız ailenin yanında kalmakta zor bir durum ama kafam çok karışık bilemiyorum
O derece gizli yaniDevlet sırrı
Gebe kalamıyor bence ,o kadar soruldu tık yok.Ne boşanırlar ne işe girip çalışırlar parazit gibi aileden beklerler.Adamin iş yapmaya ,koca olmaya ,ev geçindirmeye gönlü yok.Konu sahibi hayaller aleminde bu saçmalığa bir bebek eksik onuda inatla yapmaya çalışıyor....Hastalığı neyki arkadaşın bilen varmı
Hastalığı neyki arkadaşın bilen varmı
Hiç cevap bile vermemiş soranlara,boşansa daha hayırlı olacak koca zaten çalışmıyor mis gibi baktırıyor kendine daha ne olsun.Gebe kalamıyor bence ,o kadar soruldu tık yok.Ne boşanırlar ne işe girip çalışırlar parazit gibi aileden beklerler.Adamin iş yapmaya ,koca olmaya ,ev geçindirmeye gönlü yok.Konu sahibi hayaller aleminde bu saçmalığa bir bebek eksik onuda inatla yapmaya çalışıyor....
Kulağıma fısıldasana nolurcıks onu söyleyemiyoruz
Fısıldarsa bize söyle ,sabaha kadar uyuyamam ( Az sonra konuyu unutacak benKulağıma fısıldasana nolur
Merak böyle bir şey işte duyarsam fısıldarımFısıldarsa bize söyle ,sabaha kadar uyuyamam ( Az sonra konuyu unutacak ben)
1 senede orda calisirsiniz aldiginizi yersiniz esiniz zaten zora gelemiyor bir sene sonra artik baska kapi arar durursunuz. Bu ise once baska cozum bulmak lazim bu adam ayrilmanin peşinde onu cozseniz daha iyiKısa anlatmaya çalışcam arkadaşlar fikir almak istiyorum zaten yeterince zor bir hayatım var kırıcı olmazsanız sevinirim
2 senelik evliyim eşim evlendigimizde devlet memuruydu dogudaydık ben rahatsızdım hastane imkanımız yoktu abisi iş kurmuştu ona güvenip istifa etti daha sonra o işte düzene giremedi ailesiyle görüşmüyor eşim beni hiç istemediler şuan 2-3 aydır issisiz benim memlketimdeyiz benim ailem yardımcı oldu biraz en son kiramizi veremedik ev sahibi bir hafta süre verdi evden cikcaz yeni ev tutacak durumumuz yok kiralar çok pahalı asgari ücretle calissak kiraya anca yetiyor. Bir iş var çiftlikte merkeze 40 km uzaklıkta bir köy çiftlikte karı koca yatılı ayrı ev veriyorlar çiftliğin işinde erkek dışarı işleriyle ilgilenecek kadın evin temizliği vesayre ben 25 eşim 28 yaşındayız çocuğumuz yok. 1 sene falan idare edip biraz düze çıkabiliriz ama köy ciftlik falan biraz korkutuyor sahipleri bir fabrikanın sahibi güvenilirler ama çevreden tuaf karşılanır mı bu durum yani siz olsanız naparsınız gidermisiniz yoksa aileniz yanına eşinizle birlikte gidip işe girip 1-2 ay orda idare edip merkezde evmi tutarsınız ailenin yanında kalmakta zor bir durum ama kafam çok karışık bilemiyorum
Hıyarcıklı vebaymış bana özelden söyledi ☺Hastalığı neyki arkadaşın bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?