- 7 Temmuz 2022
- 45
- 15
- 35
-
- Konu Sahibi zeysan2022
Asiri stresliyim surekli gidip geliyorumKorkma anlamadan geçip gidecek ,hastane en kolay kısmı .Ne narkozu ne ağrıyı anlamayacaksın bile :)
Hastanede çok iyiydim ,Hatta ameliyat olduğuma inanamadım .Eve geldiğim günde iyiydim .Ancak gecesi ve sonraki günü inanılmaz bir baskı oldu .Hüngür hüngür ağladım. Kas gevşeticisini iki kapsül almaya başladım dün. Ve dünden beri daha iyiyim.Nasil oldunuz daha iyimisiniz?
Bence buraya girme çok panik olmuşsun dikkatini dağıtacak bir şeyler yapmaya çalış .Asiri stresliyim surekli gidip geliyorum
Napsam diye cildirmak uzereyim
Baski hissini benim doktorumda soyluyor olucak diye ben gerizekali gibi ameliuati dusunmekten sonrasina odaklanamiyirum bileHastanede çok iyiydim ,Hatta ameliyat olduğuma inanamadım .Eve geldiğim günde iyiydim .Ancak gecesi ve sonraki günü inanılmaz bir baskı oldu .Hüngür hüngür ağladım. Kas gevşeticisini iki kapsül almaya başladım dün. Ve dünden beri daha iyiyim.
Cok tsk ederim ya cok saol tum destegin icin ins cabucak atlatirim bendeBoşuna kendimi strese sokuyorsun inanki .Bak ameliyattan sonrası İçin desen anlarım .Zoe bir süreçmiş gerçekten .Ama en en kolay kısmı anlamayacaksın ki güç birşey görmeyeceksin . Gözünü kapattın 2 dakika daldın zannedeceksin ama açtığında ameliyat olduğunu fark edeceksin
Dualarım seninle her şey çok güzel olacak inşallah haberdar etmeyi unutma. Bu arada bak bugün altıncı günüm ve bugün çok iyiyim ağrım sızım hiçbir şeyim yok dün hiç geçmeyecek sanarken bugün hiç ameliyat olmamış gibiyim. Sadece kollarımı yukarı kaldırırken ağrı hissediyorum umarım tüm sürecin çok kolay ağrısız ve istediğin güzellikte olurCok tsk ederim ya cok saol tum destegin icin ins cabucak atlatirim bende
Ameliyatınız saat kaçtaydı inşallah sıkıntısız olmuşturCok tsk ederim ya cok saol tum destegin icin ins cabucak atlatirim bende
Vazgectim olamadim sabah gidip iptal ettim cok fazla sonrasi olusan sorunlari okudum burda butun gece yapamadim:Ameliyatınız saat kaçtaydı inşallah sıkıntısız olmuştur
bende 9 ağustosa gün aldım aynılarını bende yaşıyorum stresten yemeden kesildim aşırı korku varBende 28 temmuza gün aldım ama hala çok kararsızım sanki her an vazgeçicek gibi. Bir yandan da yıllardır istiyorum olsun bitsin artık her şey şans diyorum. Burayı sürekli okumak bilgilenme açısından iyi ama evham çok aşırı artıyor. Ya o olursa ya bu olursa diye. İnşallah sıkıntısız atlatırız ve iyi ki yaptırmışız deriz hep.
Bende aynilarini yasadim 5 kilo verdim bende 1 ay once almistim bir gece once iyice koptum sonra bi sorun olur mu uzun yillarda vucudum sorun yaratirmi dusuncesi beni mahvetti pisman olanlari okudum iyice korktumbende 9 ağustosa gün aldım aynılarını bende yaşıyorum stresten yemeden kesildim aşırı korku var
her an sanki bende vazgecicem gibiBende aynilarini yasadim 5 kilo verdim bende 1 ay once almistim bir gece once iyice koptum sonra bi sorun olur mu uzun yillarda vucudum sorun yaratirmi dusuncesi beni mahvetti pisman olanlari okudum iyice korktumherkes bole olcak diye bisey yok ama ben yapamadim
Merhaba siz hangi doktora ameliyat oldunuz acabaBenim bugün yedinci günüm dün de iyiydim ancak bugün hiç ameliyat olmamış gibiyim çok şükür ne bir yarın evi sızı dün kontrole gittim doktor açtığında şekline bayıldım o kadar güzel olmuş ki anlatamam. Üstelik benim sarkma vardı doktor dikleştirme ameliyatı şart dedi. Ben ısrarla istemiyorum deyince normalde 300 cc takacakken 330 karar vermişti fakat ameliyatta 350 taktı sebebi sarkıklığı doldurmaktı yani benim için bu kadar uğraşması bile beni çok mutlu etti. İleride problem olur mu bilmem ama şimdilik her şey çok güzel. Şu anki şekli ve haliyle büyük aşk yaşıyorum.
Benim doktorum masajı kesinlikle önermiyor çünkü zamanla kendisi zaten aşağı iniyor masaj yapma kesinlikle dedi.
Sizi çok iyi anlıyorum ben de dün sabah iptal ettim doktor ve hastane içine sinmedi bir türlü. Birkaç doktorla daha görüşmek istiyorum ama iyice soğudum sayfalara öncesi sonrası fotolara baktıkça. Kötü olcak gibi geliyor kime ameliyat olursam olayım. Ama bir yandan da çok istiyorum yaBende aynilarini yasadim 5 kilo verdim bende 1 ay once almistim bir gece once iyice koptum sonra bi sorun olur mu uzun yillarda vucudum sorun yaratirmi dusuncesi beni mahvetti pisman olanlari okudum iyice korktumherkes bole olcak diye bisey yok ama ben yapamadim
Merhabalar Prof.Necmettin kutlu’ya oldum.Merhaba siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba
Merhaba burada hangi doktora operasyon oldunuz ve ne kadar maliyeti acabaBenım 275cc 85 beden sütyen ölçüsü .ben tek başıma girdim ameliyata refakatçi yoktuİstanbul’da yaşıyorum ama Bursa’da ameliyat oldum Medicana hastaneside.kuzum ben uyandım göğüsümde hafif ağırlık var hiss ettim ama hemen agrı kesici yapıyorlar zaten ilk gün böyle geçiyor .Benım bir göğüsümde kaslar bir birine bitişik olduğu için doktoru baya uğraştırdı .anesteziyi kustum ve kendime geldim.zaten kusmak çok iyiymiş ona kadar kendimi iyi hiss etmiyordum mide bulantım vardı sadece.4 saat sonra yemek su falan içe biliyorsun.kalktım tuvalete gittim tek başıma gezdim odada sonra bütün günü uyudum bir gün sonra bindim taksıye eve geldim tek başıma.1 hafta yeme içmeye dikkat etmek lazım kan sulandırıcı şeylerden uzak durmak lazım.çilek kiraz bitki çayı falan vs.yatarak geçirmemek gerekiyor bu durumu zaten kolların izin verdiği kadar haraket ettireceksin zorlamak yok .sırt üstü ve yari yan üstü yatıyorum bu gün 13 günüm şükürler olsun antibiyotik ve ağri kesici bide morarmalar için krem yazdı .bir şey daha söylemek istiyorum bu tamamen kişiye göre değişiyor bazı insanlar çok kolay bazıları ağrilı geçiriyor .ama dayanamayacak ağri değil kesinlikle.bana haber verirsiniz ameliyat sonrası
Ben de sizinle aynı durumdayım şuan aşırı paniğim 1 ay sonra ameliyat olacağım kas altındanİyi olursaniz yazin bana lutfen cok az kaldi bende korkudan kalp atislarimi duyuyorum ins hic anlamadan atlatirsiniz
Canım bende 1 ay sonra olacağım yoğun stres yaşıyorum şimdiden..Yarin oglen 12 de ameliyata giriyorum aglamak ve vazgecmek uzereyim((