25 temmuz meme estetigi oluyorum yardim lutfen

Nasil oldunuz daha iyimisiniz?
Hastanede çok iyiydim ,Hatta ameliyat olduğuma inanamadım .Eve geldiğim günde iyiydim .Ancak gecesi ve sonraki günü inanılmaz bir baskı oldu .Hüngür hüngür ağladım. Kas gevşeticisini iki kapsül almaya başladım dün. Ve dünden beri daha iyiyim.

Baski hissini benim doktorumda soyluyor olucak diye ben gerizekali gibi ameliuati dusunmekten sonrasina odaklanamiyirum bile(

Boşuna kendimi strese sokuyorsun inanki .Bak ameliyattan sonrası İçin desen anlarım .Zoe bir süreçmiş gerçekten .Ama en en kolay kısmı anlamayacaksın ki güç birşey görmeyeceksin . Gözünü kapattın 2 dakika daldın zannedeceksin ama açtığında ameliyat olduğunu fark edeceksin

Cok tsk ederim ya cok saol tum destegin icin ins cabucak atlatirim bende

Cok tsk ederim ya cok saol tum destegin icin ins cabucak atlatirim bende
Dualarım seninle her şey çok güzel olacak inşallah haberdar etmeyi unutma. Bu arada bak bugün altıncı günüm ve bugün çok iyiyim ağrım sızım hiçbir şeyim yok dün hiç geçmeyecek sanarken bugün hiç ameliyat olmamış gibiyim. Sadece kollarımı yukarı kaldırırken ağrı hissediyorum umarım tüm sürecin çok kolay ağrısız ve istediğin güzellikte olur

bende 9 ağustosa gün aldım aynılarını bende yaşıyorum stresten yemeden kesildim aşırı korku var

bende 9 ağustosa gün aldım aynılarını bende yaşıyorum stresten yemeden kesildim aşırı korku var
Bende aynilarini yasadim 5 kilo verdim bende 1 ay once almistim bir gece once iyice koptum sonra bi sorun olur mu uzun yillarda vucudum sorun yaratirmi dusuncesi beni mahvetti pisman olanlari okudum iyice korktum herkes bole olcak diye bisey yok ama ben yapamadim

her an sanki bende vazgecicem gibi

Benim bugün yedinci günüm dün de iyiydim ancak bugün hiç ameliyat olmamış gibiyim çok şükür ne bir yarın evi sızı dün kontrole gittim doktor açtığında şekline bayıldım o kadar güzel olmuş ki anlatamam. Üstelik benim sarkma vardı doktor dikleştirme ameliyatı şart dedi. Ben ısrarla istemiyorum deyince normalde 300 cc takacakken 330 karar vermişti fakat ameliyatta 350 taktı sebebi sarkıklığı doldurmaktı yani benim için bu kadar uğraşması bile beni çok mutlu etti. İleride problem olur mu bilmem ama şimdilik her şey çok güzel. Şu anki şekli ve haliyle büyük aşk yaşıyorum.
Benim doktorum masajı kesinlikle önermiyor çünkü zamanla kendisi zaten aşağı iniyor masaj yapma kesinlikle dedi.

Benim de bugün 7.günüm. Kas altı+ dikleştirme oldum.Tek Meme ucumdaki hassasiyet dışında hiçbir şey yoktu. O da şuan yok zaten. Herkesin acı eşiği farklı tabi, ama iyi ki olmuşum. 100 kere daha aynı eşiğe gelsem geçerim. Ki ben aynı anda kalça germe de oldum. 360 bodylift gibi. Popom belime dikildi. Onda da iyiyim. Tek sorunu o oturup kalkmayı zorlaştırıyor. Ama şöyle diyim kasaltı meme protezi cumartesi olup pazartesi net işe başlarmışım. Bir tek sabahları ödemden taş gibi gerginliği ağrılı. Ama dayanılır. Hiçbir hayal acısız değildir. Bu kadar acı da oluversin.

Merhaba siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba

Sizi çok iyi anlıyorum ben de dün sabah iptal ettim doktor ve hastane içine sinmedi bir türlü. Birkaç doktorla daha görüşmek istiyorum ama iyice soğudum sayfalara öncesi sonrası fotolara baktıkça. Kötü olcak gibi geliyor kime ameliyat olursam olayım. Ama bir yandan da çok istiyorum ya

Merhaba burada hangi doktora operasyon oldunuz ve ne kadar maliyeti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…