25 temmuz meme estetigi oluyorum yardim lutfen

Canım bende 1 ay sonra olacağım yoğun stres yaşıyorum şimdiden..🥺 Senin nasıl gecti sürecin kas altında mı oldun kaç cc taktırdın?
Merhaaba ben ameliyat sabahi vazgectim olmadim sonrasi yani bi kac yil sonraki sikayetleri okudum sagligimin bozulmasindan korktum:KK43: keske cesaret edebilsem ama korkum cok agir basti ilk yillarda herkes cok memnun ama uzun surecte net bi bilgi yok ben siteye silikon pismanligi yazip altindakileri okuduktan sonra vazgectim bu saatten sonrada acikcasi aklimdan sildim hayirlisi boyleymis

Merhaaba ben ameliyat sabahi vazgectim olmadim sonrasi yani bi kac yil sonraki sikayetleri okudum sagligimin bozulmasindan korktum:KK43: keske cesaret edebilsem ama korkum cok agir basti ilk yillarda herkes cok memnun ama uzun surecte net bi bilgi yok ben siteye silikon pismanligi yazip altindakileri okuduktan sonra vazgectim bu saatten sonrada acikcasi aklimdan sildim hayirlisi boyleymis
Yaaaa hakkında hayırlısı olsun kuzu .Benım 1ay 5 günüm oldu artık şükürler olsun her şey yolunda ağrım falan da kalmadı normal hayata döndüm .korseden kurtuldum 😃en çok görüntü hoşuma gidiyor bakınca keşke daha önce yaptırsaydım diyorum

Hayırlısı olsun benimde korkum var ama bakalım

Ben de 17 Ağustosta ameliyat oldum. 345 cc kas üstü Mentor marka damla takıldı. İlk gün çok rahattım hastanede ağrım olmadı. Eve çıkınca yatağa yatmak ve yataktan kalkmakta zorluk çekiyorum. Bir de ödemim var tabi. Ama beklediğimden daha iyi geçiyor 🧿 sol göğsümde ağrı ve acı daha fazla

X