25 temmuz meme estetigi oluyorum yardim lutfen

Haftaya ameliyat olalı 1 ay olacak. Kas altı olduğum halde çok rahat atlattım darısı başınıza

rica ederim ne demek, hiç korkmayın cidden anlayacaksınız uyanınca çok komik bir şekilde 2 dk uyuyakalmışsınız gibi geliyor. sakinleştirici de işe yarayacaktır.şimdiden geçmiş olsun :)

Merhaba oldunuz mu ameliyat

Merhaba ,sizinde az kalmış .Bende yarın sabah 8 de 330 cc yuvarlak taktırıyorum.Açıkçacı korkuyorum da ama hayırlısı .

İyi olursaniz yazin bana lutfen cok az kaldi bende korkudan kalp atislarimi duyuyorum ins hic anlamadan atlatirsiniz
Yazarım mutlaka ,emin olun sizden farklı değilim .Ben aynı zaman da Labioplasti de olacağım .O yüzden korkum daha fazla ama umarım anestezi kısmını sorunsuz atlatırım .Sonrasına bakacağız artık

Yazarım mutlaka ,emin olun sizden farklı değilim .Ben aynı zaman da Labioplasti de olacağım .O yüzden korkum daha fazla ama umarım anestezi kısmını sorunsuz atlatırım .Sonrasına bakacağız artık
Bende sirf anestezi kismini dusunuyorum persembe gunu gel anestezi gorsun dedi doktorum daha once hic genel olmadim ameliyat sonrasindan cok anestezi beni korkutuyor

ay bende bu anestezi korkusu yüzünden tüp bebeğe başlayamıyorum
1 senedr her gün aklımda uyanıyorum sabah kalktığımda ilk aklımdaki o
aşırı gözümde büyüttüm aşırı
bir de sigara kullanıyorum
hiç genel anestezi almadım 32 yaşındayım
uyanamazsam korkusu beni delirtiyo

Bende sizinle ayni yastayim ve ne hisseidyosaniz ayniyim :)benim 5 gunum kaldi ameliyat icin nasil olucak hic bilmiyorum

siizde sigara kullanıyor musunuz ?
ama siz en azından tarih almaya bile cesaret etmişsiniz D:
Ben sigara alkol kullanmiyorum :) ama farketmiyor yine korkuyorum bu dusuncede normal degil yani basimiza baska bisey gelip ameliyat olmak zorundada kalabiliriz cok korkuyorum ama cok da yapicak bisey yok bole bi sorunum da var cozulsn istiyorum ben gun alali 1 ay oldu 1 aydir ayni stresi yasiyorum buda cok dogru bi fikir degilmis zaman oldukca daha cok arastirip daha cok korkuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…