25 temmuz meme estetigi oluyorum yardim lutfen

Ben sigara alkol kullanmiyorum :) ama farketmiyor yine korkuyorum bu dusuncede normal degil yani basimiza baska bisey gelip ameliyat olmak zorundada kalabiliriz cok korkuyorum ama cok da yapicak bisey yok bole bi sorunum da var cozulsn istiyorum ben gun alali 1 ay oldu 1 aydir ayni stresi yasiyorum buda cok dogru bi fikir degilmis zaman oldukca daha cok arastirip daha cok korkuyosunuz
ay evet doğru zaman oldukça kafada kura kura bi hal oldum keşke beni kendi evimde uyurken bayıltıp götürseler :KK70:
bu aralarda etrafımda sürekli ameliyat olanlar var çok şükür bugne kadar kimseden anestezi ile ilgili bi sıkıntı duymadım
ama nedense bende aşırı fobi gibi bişey oldu bu terapi almayı düşünüyuorum
bunun bilinç altında bi nedenimi var acaba

ay evet doğru zaman oldukça kafada kura kura bi hal oldum keşke beni kendi evimde uyurken bayıltıp götürseler :KK70:
bu aralarda etrafımda sürekli ameliyat olanlar var çok şükür bugne kadar kimseden anestezi ile ilgili bi sıkıntı duymadım
ama nedense bende aşırı fobi gibi bişey oldu bu terapi almayı düşünüyuorum
bunun bilinç altında bi nedenimi var acaba
Bende sizle ayni durumdayim dr anksiyete dedi hep en kotusunu dusunuyorum aslinda herseyin ameliyatinda anestezi kullniyor biz cok abartiyoruz :) hep sonucunu dusunmek lazim aslinda sizde ole dusunun ertelemeyin bi noktada Allah herseyi kararliyor🙏🏻

Merhaba ciktiniz mi ameliyattan iyimisiniz
Merhaba çıktım suanda hastanedeyim .Ve çok iyiyim .Çıktığım da uyandıktan hemen sonra göğsüm de bir baskı Vardı 2 saat kadar sürdü konuşmamı dahi etkiliyordu .Ama inanılmaz iyiymişim ağrı yoktu .Ve hala ağrım yok .ağrı kesici yapalım mı dediler hayır dedim .gerçekten şaşkınım.diğer günlerde böyle geçsin inşallah.Kollarımı çok rahat kullanabiliyorum .
Narkoz İçin sunu diyim .Sedyedeki ameliyata inmeden hazırladılar .Serum yerine iğne yaptı.Asansörde bayılmışım .Gözümü odada açtım.
Kalkerken biraz o başlı hissi artıyor ama dayanılmayacak gibi değil .Darısı basına olsun .

Merhaba çıktım suanda hastanedeyim .Ve çok iyiyim .Çıktığım da uyandıktan hemen sonra göğsüm de bir baskı Vardı 2 saat kadar sürdü konuşmamı dahi etkiliyordu .Ama inanılmaz iyiymişim ağrı yoktu .Ve hala ağrım yok .ağrı kesici yapalım mı dediler hayır dedim .gerçekten şaşkınım.diğer günlerde böyle geçsin inşallah.Kollarımı çok rahat kullanabiliyorum .
Narkoz İçin sunu diyim .Sedyedeki ameliyata inmeden hazırladılar .Serum yerine iğne yaptı.Asansörde bayılmışım .Gözümü odada açtım.
Kalkerken biraz o başlı hissi artıyor ama dayanılmayacak gibi değil .Darısı basına olsun .
Ya cok sevindim cok cok gecmis olsun darisi basima insallah

Ya cok cok tsk ederim her bi kelimen icin ne kdr uzun yazmissin :) evli degilim ailemleym eve dondukten sonra sorun yok suan agri aci kismina da okeyim ama su anestezi beni mahvediyor hic daha once ameliyat olmadim dusundukce uykularim kaciyor asiri korkuyorum:KK43:
Bu ameliyati dogumdan sonra cesaret edersem bende düşünüyorum. Ama sonraki surecten korkuyorum. Bence anestezi kismini hic dusunmeyin ömrünüzce o kadar güzel bi uyku olamaz 😃

Saat 11 de anesteziyle gorusmem var tek dusuncem inanin o :)))
Hic uzulmeyin ya o kadar basit ki 2 dogumum spinal belden uyusturmali her ikisinden ciktim gunlerce uyuyamadim. Herseyin farkindaydim dogumda. Bir ameliyatim genel anestezi hemanjiom ameliyati olmustum 3 saat kadar sürmüştü ayagimin altindan oldum. Ciktim ayildim ameliyathanede merakli merakli herkese baktim onlarda bana bakiyordu ama öyle bi uyanisim olduki sanki gunlerin yorgunlugu gitmis uzerimden. 2 kere daha aldim kisa süreli anestezi yarim saat 45 dakika sürmüştü valla cok zevkli oluyor bildigin uyuyorsun ona odaklan anlamiyosun bile ilaci veriyolar kolundan actiklari damar yolundan saymaya basliyosun 1-2 diye 3 diyemiyosun. Sakin korkma o ameliyat heyecaniyla zaten o süreç cabuk geciyor. yeni gorunumune odaklan ohh mis gibi taş memeler😃 bu arada zayifmisin nedeni özel degilse buyutme falan mi yaptircaksin neden ihtiyaç duydun cokmu küçük gogus yapin.

Hic uzulmeyin ya o kadar basit ki 2 dogumum spinal belden uyusturmali her ikisinden ciktim gunlerce uyuyamadim. Herseyin farkindaydim dogumda. Bir ameliyatim genel anestezi hemanjiom ameliyati olmustum 3 saat kadar sürmüştü ayagimin altindan oldum. Ciktim ayildim ameliyathanede merakli merakli herkese baktim onlarda bana bakiyordu ama öyle bi uyanisim olduki sanki gunlerin yorgunlugu gitmis uzerimden. 2 kere daha aldim kisa süreli anestezi yarim saat 45 dakika sürmüştü valla cok zevkli oluyor bildigin uyuyorsun ona odaklan anlamiyosun bile ilaci veriyolar kolundan actiklari damar yolundan saymaya basliyosun 1-2 diye 3 diyemiyosun. Sakin korkma o ameliyat heyecaniyla zaten o süreç cabuk geciyor. yeni gorunumune odaklan ohh mis gibi taş memeler😃 bu arada zayifmisin nedeni özel degilse buyutme falan mi yaptircaksin neden ihtiyaç duydun cokmu küçük gogus yapin.
Ben hic almadim diye sanirim suan bende tek sorun nasil olcaz nasil uyucam uyanirmiyim😂keske evde uyutup goturseleer benide gercekten:)benim genel olarak kucuktu emzirmeden sonra daha kuculdu hep istwdigim biseydi ama bu yil bi anda karar aldim asiri endiseli asiri stresliyim biran once bitsin istiyorum :KK43:

Ben hic almadim diye sanirim suan bende tek sorun nasil olcaz nasil uyucam uyanirmiyim😂keske evde uyutup goturseleer benide gercekten:)benim genel olarak kucuktu emzirmeden sonra daha kuculdu hep istwdigim biseydi ama bu yil bi anda karar aldim asiri endiseli asiri stresliyim biran once bitsin istiyorum :KK43:
İlk önce endiseyi at ve zaten yaninda sana bakaninda olacak. Emzirme sonrasi benimde cok cirkin oldular ama sonrasinda baya toparladilar ama ben 3. Cocuk istedigim icin dogumdan sonra düşünüyorum karin germe ameliyati ve meme estetiği. Aslinda eşime göre gayet iyi sarkik degil dolgun cok iyi diyor ama sanirim ben takıntıliym. Ama karin germe ameliyatı ihtiyacim var maalesef göbekli bi hatunum bir tek gobegim😔 var belim ince popom dolgun. Bence bi insanin kendi mutlu hissetmesi kadar guzel bisey yok oda istediğimiz vucutla kaşla gözle yani rahatsiz takinti yaptigimiz seylerle. Anestezi gerckten kolay en kolayi sakin stres yapmayin cok basit zaten ameliyat odasina güle oynaya gidiyorsunuz genelde sakinleştirici ufak bi doz yapiliyor yada ilac veriliyor sonra anestezi inanin o sureci anlamiycaksiniz bile biranda olup bitiyor gozunuzu acacaksiniz dolgun memelerle🤭 zaten riskli bi grupta olsaniz anestezi kaldiramiycak olsa vucudunuz hastane bu islemi onaylamaz. Rahat olun kötüyü dusunmeyin guzel olsun. Ameliyat sonrasinda iyi hissederseniz etiket yapin iyi olduğunuzu bilmek isterim🥰

Ya cok tsk ederim ne guzel yazmissiniz cok saolun icimi rahatlattiniz yazarim mutlaka cikinca bende :) simdi anesteziye gidiyorum gorusmek icin ins onaylar:)

Gözün Aydın .Ben bu sabah taburcu oldum .az önceye kadar çok iyiydim .Göğsümse şiddetli bir ağrıyla uyandım .Kalkıp yürüdüm 10 dakika kadar şimdi biraz daha rahatladım .Yanlız inanılmaz ödem var meme de .Dün gördüğümle buqun gördüğüm 2 beden farklı .
Doktorum hastaneden çıkarsan 6 ay evicap kullan dedi .İz kalmasın diye bir krem .Antibiyotik ve kaa gevşetici verdi .Benim birde labioplasti var oturup kalkarken çok zorlanıyorum .

Ben hic almadim diye sanirim suan bende tek sorun nasil olcaz nasil uyucam uyanirmiyim😂keske evde uyutup goturseleer benide gercekten:)benim genel olarak kucuktu emzirmeden sonra daha kuculdu hep istwdigim biseydi ama bu yil bi anda karar aldim asiri endiseli asiri stresliyim bira
En kolay kısmı anestezi inanki.Ben sigara içtiğim halde çok sakin ayıldım .o yüzden endişe etme.

En kolay kısmı anestezi inanki.Ben sigara içtiğim halde çok sakin ayıldım .o yüzden endişe etme.
Cok tsk ederim ya cok stresliyim ama bitsin istiyorum artk cunku psikoljik olarak cok yordu beni sizde ins her gecen gun daha iyi olursunuz anestezi oncesi sakinlestirici verdilermi odanizdami uyandiniz

Cok tsk ederim ya cok stresliyim ama bitsin istiyorum artk cunku psikoljik olarak cok yordu beni sizde ins her gecen gun daha iyi olursunuz anestezi oncesi sakinlestirici verdilermi odanizdami uyandiniz
Yok sakinleştirici almadım çünkü nasıl yapıldığını anlamıyorsunuz bile size yine yaptıklarında hiçbir şey hatırlamıyorsunuz uyandığımda odamdaydım ve eminim senin de öyle olacak dediğim gibi boşuna stres yapma en kolay kısmı anestezi kısmı

Yok sakinleştirici almadım çünkü nasıl yapıldığını anlamıyorsunuz bile size yine yaptıklarında hiçbir şey hatırlamıyorsunuz uyandığımda odamdaydım ve eminim senin de öyle olacak dediğim gibi boşuna stres yapma en kolay kısmı anestezi kısmı
Cok tsk ederim canim cok saol biran once sende iyilesirsin ins cok saol tum yardimin icin

Nasil oldunuz daha iyimisiniz?

X