- 27 Temmuz 2022
- 75
- 26
-
- Konu Sahibi zeysan2022
Benimde 31 agustosta ama şimdiden ölücem strestenbende 9 ağustosa gün aldım aynılarını bende yaşıyorum stresten yemeden kesildim aşırı korku var
Merhaaba ben ameliyat sabahi vazgectim olmadim sonrasi yani bi kac yil sonraki sikayetleri okudum sagligimin bozulmasindan korktumCanım bende 1 ay sonra olacağım yoğun stres yaşıyorum şimdiden..Senin nasıl gecti sürecin kas altında mı oldun kaç cc taktırdın?
Hayirlisi olsun hakkinizda ins harika gecer :)Benimde 31 agustosta ama şimdiden ölücem stresten
Dr vedat Menderes .29 bin TL canım mentor markasıMerhaba burada hangi doktora operasyon oldunuz ve ne kadar maliyeti acaba
Korkacak hiç bir şey yok zaten uyumuş olacaksın uyandığında her şey bitmiş olacak sadece iyileşmeye bakacaksın .şimdiden geçmiş olsunBenimde 31 agustosta ama şimdiden ölücem stresten
Yaaaa hakkında hayırlısı olsun kuzu .Benım 1ay 5 günüm oldu artık şükürler olsun her şey yolunda ağrım falan da kalmadı normal hayata döndüm .korseden kurtuldumMerhaaba ben ameliyat sabahi vazgectim olmadim sonrasi yani bi kac yil sonraki sikayetleri okudum sagligimin bozulmasindan korktumkeske cesaret edebilsem ama korkum cok agir basti ilk yillarda herkes cok memnun ama uzun surecte net bi bilgi yok ben siteye silikon pismanligi yazip altindakileri okuduktan sonra vazgectim bu saatten sonrada acikcasi aklimdan sildim hayirlisi boyleymis
Çok sağolun umarım kolay atlatırım süreciKorkacak hiç bir şey yok zaten uyumuş olacaksın uyandığında her şey bitmiş olacak sadece iyileşmeye bakacaksın .şimdiden geçmiş olsun
İnşallah teşekkür ederimHayirlisi olsun hakkinizda ins harika gecer :)
Hayırlısı olsun benimde korkum var ama bakalımMerhaaba ben ameliyat sabahi vazgectim olmadim sonrasi yani bi kac yil sonraki sikayetleri okudum sagligimin bozulmasindan korktumkeske cesaret edebilsem ama korkum cok agir basti ilk yillarda herkes cok memnun ama uzun surecte net bi bilgi yok ben siteye silikon pismanligi yazip altindakileri okuduktan sonra vazgectim bu saatten sonrada acikcasi aklimdan sildim hayirlisi boyleymis