25 kuruş cık cık cık! :(

25 kuruş eksik verseniz ekmek bile vermiyorlar, istemeye hakkınız var, arkadan konuşanlarda bence hadsizce yorum yapmışlar, kimsenin sokağa atılacak parası yok

bence de iyi yapmışsınız geçen yıl minibüse bindim o zamanlar yol parası 1,75 kuruş bende baktım bozuk olan param 1,70 kuruş verdim yerime geçtim adam arkamdan bağırdı ablaaaaaa!!! 5 kuruş eksik dedi ayyy bir rezil oldum ki sorma minibüsteki bütün millet bana baktı kıpkırmızı oldum resmen çıkardım 100 tl verdim alın buradan 5 kuruşunuzu dedim adam bozdu parayı aldı 5 kuruşunu neyse aylar geçti ben bu adama denk geldim bu gene 2 tl verdim adam bana 20 kuruş geri verdi bende bağırarak şöför bey paramı eksik vermişsiniz dedim adam resmen kıpkırmızı oldu çünkü tanıdı beni bir daha o adamın arabasına binmedim binmiyorum da sinir etti resmen beni.

Hic takma.... bazen hesaplarken yanlis hesapliyoruz verince bagiriyorlar " bu para eksiiikk" diye... O zaman biz desek "25 kurus icin ne bagiriyorsun" diye denmedik laf koymazlar emekten girerler helalden cikarlar...

O kadinin da ne haddine ya insanlar iyice kafayi bozmuş ha kavga edecek laf söyleyecek yer arıyorlar

sakın bozulmayın..dediğiniz gibi çalışıp kazanıyoruz..herkesten 25 kuruş alsa şoför yada tam tersini düşünelim herkes ona 25 kuruş eksi verse (kesinlikle kabul etmez)...doğru olanı yapmışsınız..

Benim anlamadığım nokta hadi şoför saçmalamış ki genelinin yaptığı gibi..ama arkadaki sese noluyor? Sana ne yani? Ay ne ilginç insanlar var yaa artık herkes mutsuz ve etrafındakilerde öyle olsun istiyor..yazık insanlık bitmiş diyorum ben bu duruma..Bu arada siz orada bozulmak yerine o söylenen kişiye ağzının payını verseydiniz bugün daha huzurlu olurdunuz..bence kendinize ben mi hatalıyım demek yerine karşınızdakine acıyın..

Eksik para olduğunda anında istiyorlar ama neden siz para üstünü isteyince utanıyorsunuz? Terbiyesiz kadın her bindiğimiz minibüste 25 kuruş bırakacak olsak halimiz nolur

o kadına demeliki aslında madem 25 krş önemli değil lafı edilmeyecek kadar küçük bi meblağ siz her bindiğinizde 2,5 tl verin denilmeli

Ben olsam bende isterim kafana takma niye yerin dibine giriyosun ben olsam o teyzeye döner öyle bir bakardım ki ağzını açamazdı

Oo herkese aynısını yaparsa o 25 kuruslar ne kadar olur Biliyormusun adam akıllık ediyor iyi yapıp istemişsin isterse 10 kuruş olsun para üstünu istemek senin hakkın arkadan laf edenlere de deseydin sizi ne alakadar ediyor para benim param

o cık cık cık yapan kadına ne oluyo yahu ne densiz insanlar var. ben olsam siz bi dahakine 2buçuk verirsiniz derdim.

utanılacak bişey yok canım doğru olanı yapmışsın.

Ordaki kadının densizliği bakalım 25 kuruş eksik versin dolmuşçuya nasıl rezil ediyor. İnsan yeri geliyor 10 kuruşa muhtaç oluyor aman laf etmesinler diye. Merak etme için rahat olsun hakkın tabiki alacaksın.

Bu minibüs şoförleri çok yapıyor bu uyanıklığı yaa. Mesela öğrencisin diyelim. Öğrenciye 2, tama 2.5 lira olsun tarife.
Eğer sen 2 lira uzatırsaan alıyorlar problem çıkmıyor, ama mesela 5 lira verdiğinde 2.5 lira tam parası kesip 2.5 lira para üstü veriyor uyanıklar.
Amaan kendileri 5 kuruş için ne taklalar atıyor ,senin 25 kuruşunu istemen mi ayıp? Salla gitsin, onların ayıbı senin değil.

Cok da iyi yapmissiniz cok da guzel yapmissiniz. O cik cik diye kadin para nasil kazanilir bilmiyor galiba. Zaten normalden pahali ulasim oduyoruz ustune bi de para mi birakcaz yani

Allah aşkına şoförler on kuruş eksiğini olsa istiyorlar neden uzuluyorsun canm alin teriyle kazandığımız beş kuruşun bile peşine düşerim ben,sizi ilgilendirmez diyemedin mi

Geçen eve geliyorum otobüse bindim otobüsün güzergahı tepeden aşağı doğru benim evimde tepede, ama yol kapalı olduğu için önce aşağıdan tepeye sonra tekrar aynı yoldan aşağıya döncek.
Neyse herkes kartını bastı otobüstede 5 kişiyiz:)
Otobüs aşağıdan geldi tepeye çıkacak teyzenin biri bi kişi için bütün yolu gitcez off dedi ben o kadar sinirlendim ki
Teyze senin verdiğin para kadar bende verdim, senin özel araban değil bu umrumda da değil senin kaç dk yol çekeceğin dedim.
Teyze yok öyle demedim yok işte haklısın valla vereceksin cevabını,hiç hoşlanmıyorum kendini bir şey sanan insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…